Kimi va fi noul campion.Are masina buna si poate sa castige anul acesta;)
Vrum, Vrum....Formula 1!
Collapse
X
-
-
Massa a facut o treaba buna sezonul trecut, dar nu cred ca are experienta necesara sa poate sa castige titlul.Este valoros si este clar ca fara el Schumi nu castiga atatea puncte, ar nu cred ca poate castiga titlul.
Desigur ca sunt multi concurenti la titlu, dar de data asta Kimi va avea o masina mai buna ;)
Comment
-
poate a fost, dar de vre-o 5 ani este in f1
mare greseala au facut cei de la renault ca l-au vandut pe alonso, cred ca anu asta va castiga kimi pt ca mercedes nu cred ca va avea o masina mai buna ca a celor de la ferrari
Foloseste butonul de edit daca ai gresit si corecteazaLast edited by dogy_10; 15 January 2007, 03:18.
Comment
-
Acuma ii la NASCAR si am auzit ca merge destul de bine.
PS: Kimi a avut sansa sa conduca un monopost F1 si in timp ce il pilotau cei de la boxe ii ziceau sa mearga mai incet la care Kimi a zis ca merge destul de incet, la care cei de la boxe i-au zis sa mearga tare===>asa am auzit io ca a ajuns in F1 Kimi Raikkonen...de doi lei :p
Comment
-
In fine am gasit si eu lome care urmareste F1
Cred ca Kimi are primele sanse , valoare are masina are (cred) daca nu lor urmari gihioanele de la Mc Mercedes
Da poate a reusit si Mc mergedes sa faca draku niste motoare mai fiabile
Nu dati cu pietre , sunt fan Mc Mercedes de mic da sincer as tine si cu Dacia (reno)
Am si eu o intrebare pe monopostu de la ferari undeva pe bot scria Fiat , poate scriu si astia de la Reno ba bot Dacia acolo cat de mic da sa fie scrissigpic
Comment
Comment