Originally posted by Eu4yas
View Post
Pronosticuri Liga I
Collapse
X
-
Dupa 12 etape, plus restanta etapei a IV-a, Dinamo - Rapid, clasamentul este urmatorul:
1. mr.K - 61 p.
2. ZEU69 - 55 p.
3. Mr.Sebi - 52 p.
4. ROY - 51 p.
5. Eu4yas, Niki, DISSSEL - 50 p.
6. yrman, Gozmin - 49 p.
7. vitriol - 48 p. [Recordman-ul etapei, cu 5-9, sau 6/10 incluzand restanta. Bravo ma! ]
8. Dany_DNY [o absenta], IancuMIC - 46 p.
9. Mario Popa, kubala7 - 43 p.
10. PCH - 41 p.
11. tifosbt76 [doua absente] - 38 p.
mr.K, daca-s greseli in clasament, le discutam aici.Last edited by Niki; 23 October 2012, 14:20.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
E gresit...
Clasamentul trebuie sa arate asa:
1. mr.K - 61 p.
2. ZEU69 - 55 p.
3. Mr.Sebi - 52 p.
4. ROY - 51 p.
5. DISSSEL, Eu4yas, Niki - 50 p.
8. Gozmin, yrman - 49 p.
10. vitriol - 48 p. [Recordman-ul etapei, cu 5-9, sau 6/10 incluzand restanta. Bravo ma! ]
11. Dany_DNY [o absenta], IancuMIC - 46 p.
13. kubala7, Mario Popa - 43 p.
15. PCH - 41 p.
16. tifosbt76 [doua absente] - 38 p.
Last edited by vitriol; 23 October 2012, 15:25.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Avand in vedere ca eu am lipsit atunci cand recordmanii celorlalte etape au dat de baut, sau, mai rau, nu am fost anuntat de nimeni ca se bea, nici eu n-o sa dau de baut acum! Nah!sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostAvand in vedere ca eu am lipsit atunci cand recordmanii celorlalte etape au dat de baut, sau, mai rau, nu am fost anuntat de nimeni ca se bea, nici eu n-o sa dau de baut acum! Nah!Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Ca sa nu planga masa, da ala de pe primul loc.
Hai noroc si sanatate!
Hai cu etapa norocoasa, 13.
U Cluj-Otelul 1
FC Brasov-Petrolul 1
Viitorul-Pandurii 2
CS Severin-CFR Cluj 2
Concordia-Rapid 1
Ceahlaul-Dinamo 1
Gaz Metan-FC Vaslui 2
Steaua-Gl. Bistrita 1
Astra-CSMS Iaşi 1
Comment
-
U Cluj-Otelul 1
FC Brasov-Petrolul x
Viitorul-Pandurii 2
CS Severin-CFR Cluj 2
Concordia-Rapid 1
Ceahlaul-Dinamo 2
Gaz Metan-FC Vaslui 2
Steaua-Gl. Bistrita 1
Astra-CSMS Iaşi 1Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
U Cluj-Otelul 1
FC Brasov-Petrolul 1
Viitorul-Pandurii X
CS Severin-CFR Cluj X
Concordia-Rapid 1
Ceahlaul-Dinamo 2
Gaz Metan-FC Vaslui X
Steaua-Gl. Bistrita 1
Astra-CSMS Iaşi 1Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.
Comment
Comment