If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Propun sa discutam in topicul asta despre fotbal si in special de sezonul asta ce urmeaza 2008-2009 din liga I de fotbal.
Cu ocazia asta votati si in sondaj echipa care credeti ca va castiga titlul de campioana.
Sincer nu-mi plac sondajele de genu dar na...Fiecare cu echipa favorita , inca am ramas de parerea ca la noi in tara nu se poate discuta civilizat despre fotbal , aici pe forum e altceva,dar totusi ce-l mai bine e sa lasam sa discute jucatori pe teren si la finalu sezonului/cupei sa dam si noi cu pararea .
Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Cine va lua titlul anu' asta, numai comisiile lui Mircea Sandu stiu, sigur nu se va juca 100% pe teren (bani multi in Champions League), asa ca degeaba ne dam cu parerea.
Cine as vrea eu sa castige? Echipa cea mai buna, oricare ar fi ea.
Evident votez Steaua.
Doua lucruri sunt infinite universul si prostia...
Sper sa cistige Steaua, desi sondajul este irelevant, pe acest sondaj va iesi al cui supoter esti de fapt, nu cine va cistiga campionatul.Va fi o lupta interesanta intre cele 4 din sondaj dar nu trebuie neglijate Timisoara si Urziceniul care s-au intarit pentru noul sezon.Nu ramine decit sa speram ca se va juca pe teren si ca cel mai bun sa cistige.
Am votat DINAMO ptr ca este echipa mea de suflet....Sper sa castige campoinatul si sper sa am timp si sa merg la cat mai multe meciuri!!!
HAI DINAMO!!!!!!!!!!!!!!
Va castiga echipa care a bagat cei mai multi bani in transferuri si asa mi se pare si normal,aduci jucatori de valoare castigi
La fotbal nu cistiga neaparat cine a bagat cei mai multi bani in transferuri sau care are cei mai multi bani, cistiga echipa cea mai constanta si mai omogena, (ca sunt n exemple de nume mari, care s-a asteptat de la ei mare cu sarea si nu au confirmat), fotbalul e sport de echipa si prin imbinarea celor doua enumerate mai sus rezulta valoarea si apar si rezultatele, parerea mea...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment