If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
PCH: Acum cativa ani, Foresta Falticeni a dat un 5-4 in deplasare unei echipe care e nasa altora de la noi. Asta nu inseamna ca Foresta a fost mare echipa, daca v-a dat cate 2 goluri pe minut?
rahat )....si voi ati pierdut cu astra in perioada aia tur retur 2-3 ani...stiu ca sub 4 boabe nu va dadeau in timp ce voi marcati unul singur! in acel an cu foresta parca am iesit campioni?
In acel meci, da...a fost mai buna! noi am avut 4-0 si inca doua ocazii clare sa facem 5-0! aia au gestionat altfel meciul si au intors! de aia e frumos fotbalul si in special Dinamo...ori iti da 5 ori ia 4! ))
El Clasico al nostru a fost pînă la urmă un El Jalnico dîmboviţean, un fas în care singurul gol s-a marcat din întîmplare, lucru recunoscut şi de Ioan Andone în conferinţa de presă.
Mita Bisisica e penibil/a deja! se stie de mult cat de idiot este! si el ce spera, 3-0 la masa verde? uoooof, in loc sa mearga la club sa rezolve problemele cu adevarat importante, pentru ca echipa pe care o conduce nu joaca absolut nimic el pierde vremea taind frunza la caini pe la liga! asta e...
[QUOTE=DISSSEL;938335]Daca ne prezentam si luni tot ca in cupa sunt mari sanse ca pronosticul tau sa fie adevarat ...noroc ca BV a venit doar sa se apere....
Urasc cand am dreptate....
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment