Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pentru mine granzii campionatului sunt Dinamo, Steaua si Rapid! Din 12 puncte cu aceste doua rivale, Andone a strans doar 10....e putin ce-i drept! Antrenorul stelei (ilie dumintrescu, edy iordanescu, cartu, marus, camiloiu, piturca) de anul asta cate puncte a strans in derby-uri, sau cu granzii!?

Comment

• Noroc de punctele cu Steaua, altfel dinamo lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ziceti sau'mana si dati o bere.

Comment

• Chiar ca....

Comment

• vreau sa aiba oierul 17 echipe si sa joace in campionat cu DINAMO ...sigur am fi mereu campioni si ei cam pioni) ... di na mo di na mo... diseara in banie va fi macel...abia abia le dam 4 5 6 sa ne aducem aminte de ganea 4-0:P

Comment

• Daca ia bataie in seara asta si de la Craiova pana joi la meciul din cupa sa nu va mai vad pe aici
            Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Nu cred ca e posibil asa ceva, si daca tot cred asta spun de acum, in cazul in care nu bat diseara sunt cei mai prosti si nu mai are rost sa ma mai bag in seama!

Comment

• scurt...2-0 pauza))) unu, doi, trei , patru ...

Comment

• PCH ule ce darcu ma te a luat melancolia )) unde sunt replicile tale taioase))
                  Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                  prost.

Comment

• Cristi, te duci cam tare...
                    Attached Files
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                      Nu cred ca e posibil asa ceva, si daca tot cred asta spun de acum, in cazul in care nu bat diseara sunt cei mai prosti si nu mai are rost sa ma mai bag in seama!
                      Sa-ti faci rugaciunea de seara.

Bai am 51 si mai sunt 2 etape. Sunt un fel de rules
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Lasa ca se duc la TM in ultima etapa. sa urle la nocturna, dupa meci.

Comment

• Sper ca ultimele doua etape sa fie catastrofale pt ei + finala de cupa, altfel, trebuie sa ma duc la Zimnicea sa-i dau omului berile .
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Mai Niki mai,,,ce pronosticuri ai copiat tu acolo la mine in tabelul ala,,din cate vad nu corespund cu ce am pus eu...

Rapid - FCM Tg. Mures X
                            Victoria Branesti - Otelul 2
                            Sportul - FC Brasov 2
                            Pandurii - U Cluj X
                            Gaz Metan - Steaua 2
                            CFR Cluj - Gloria 1
                            Astra - FC Vaslui 2
                            Craiova - Dinamo 1
                            Timisoara - Urziceni 1
                            Last edited by Ivan Marian; 10 May 2011, 10:12.

Comment

• 'nea Mariane, daca te uitai mai atent AICI, vedeai pronosticurile tale. Nu'i vina mea ca le pui de 2 ori si uiti.

Acelasi lucru i s'a intamplat si mult mai tanarului nostru coleg PCH. Evident, tot prima optiune am luat'o in considerare.

PS: daca vreti modificari dupa ce postati pronosticurile, specificati asta, va rog!
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Ai dreptate..uitasi...mai dar bun mai sunt...6 puncte din 9..Etapa asta am fost cel mai NOSTRADAMUS Mai devreme se lauda FINU ca are 51 de puncte,,,dar el le are de la inceput,,eu am venit mai la urma si am 26

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google