Ce curaj au prins stelistii iar. Offf.... asa entuziasti erau si inainte de Paste .
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Alin0007 View PostAcu serios vorbind.
Sa-mi spuna si mie fanii lui dinamo cu ce se pot lauda in ultimii 5 ani?
Ce au castigat?Attached Files
Comment
-
Originally posted by Champion View Post*Dinamo este prima echipa romaneasca participanta in Cupa Campionilor Europeni, editia 1956
* Dinamo este prima echipa romaneasca care s-a calificat in semifinalele Cupei Campionilor Europeni, editia 1983-1984, si in semifinalele Cupei Cupelor, editia 1989-1990
OK?Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
bla bla bla...parca a castigat ieri, sau joi sau acum 3 ani! terminati ma cu penibilul asta! si fc porto a castigat, si sampdoria...si stie cineva? ati castigat si voi, era alta lume, alta ERA...voi cu atat va laudati, altceva nu stit! ce legatura are cupa aia cu steaua de azi? PENIBIL!
Mariane, sincer ai baut ceva? tu vezi ce baliverne scri acolo? nici verisorul meu de 3 ani nu debiteaza atat!
Comment
-
Originally posted by PCH View PostMariane, sincer ai baut ceva? tu vezi ce baliverne scri acolo? nici verisorul meu de 3 ani nu debiteaza atat!
Comment
-
Alin nu prea avem rezultate, ar fii un titlu de Campioana, da avem pe unii de care facem caterinca in fiecare an .... majoritatea prietenilor mei sunt stelisti si in ficare an am ocazia sa fac misto de ei.
De pe vremea cand faceam fulul la masina cu 1 milion am ocazia sa fac misto de ei in fiecare an ...
Mariane la fel ziceai si inainte de paste, incepe hegemonia, jihadul, cruciada lu jiji.... si dupa aia liniste si pace, nu se mai auzea pe acilea nici o behaiala :Psigpic
Comment
-
Diseara nici nu ma uit la meci, Dinamo e CALIFICATA in finala si mai mult, placutele de la FRF sunt deja stante cu "Castigatoarea Cupei 2010-2011 Dinamo Bucuresti" asa ca mergeti cum puteti!Attached Files
Comment
-
Ma PCH, ai observat ca atunci cand joaca (?) Steaua nu's asa multe discutii?
Mariane, ar trebui sa'ti raspunzi singur la intrebarea aia... pe bune, e absurda. Cum sa bata Gloria, cand jocurile sunt deja facute? Hai sa fim maturi in gandire, doar vorbim de fotbal romanesc.
A, si sa zicem ca bate... tot Dinamo va merge in finala, pt. ca asa trebuie.
Cum a mai spus si Cristi/Eu4yas, acum ceva timp, din Dinamo si Steaua au ramas doar numele. Ceea ce odata era reprezentat de numele astea doua, a cam disparut de mult. Voi, cei care ati apucat vremurile alea la o varsta la care intelegeati cu ce se mananca fotbalul, ar trebui sa stiti asta cel mai bine.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Doamne Dumnezeule cati habarnisti.....ce va mai plac meciurile la tv ....n are rost sa mi mai fac nervi aiurea...la fel si tu PCH) ... e ceva de speriat ce suporteri adevarati ai stelei intra pe thread ul asta .... pana nu veti merge macar o data pe stadion( k sa nu mai vb de deplasare deja cer preeeaaa mult pt cetateni) ) nu puteti vorbii despre fotbal mah baietei ma
Comment
-
Originally posted by Niki B View Post
Mariane, ar trebui sa'ti raspunzi singur la intrebarea aia... pe bune, e absurda. Cum sa bata Gloria, cand jocurile sunt deja facute? Hai sa fim maturi in gandire, doar vorbim de fotbal romanesc.
Mai baieti,,sa va spun asa: pe mine nu ma intereseaza mai deloc,,,dar umilinta suprema ar fi pe voi nu pe noi stelisti
Intelegi tu,,,mingea e ""ovala"" diseara si nu se stie unde sare,,in care poarta dar sper sa fie in poarta lui Dinamo.
Comment
-
stai linistit tata ca dinamo nu e o amestecatura de foste "glorii" stinse gen steaua...au gandit cel mai bine o strategie de intinerire a lotului...de sezonul viitor , dupa pregatirea de vara va fi taierea mieilor )....cat sa fi de optimist sa crezi k intoarce rezultatul gloria?)) hai sa fim seriosi......in plus recunoasteti toti cei care spargeati aseara seminte la tv ca ati schimbat canalul dupa prima repriza, multi nici nu ati prins golul lui dica decat la stirile pro tv de dimineatza...dupa busu cu meteo
Comment
-
Pt. mine nu e ma nicio umilinta. Ca nu joc eu, nu iau bani de la Borcea si nici nu mi'o da pe Alinuta o tura. Nici macar pe Miha, dar p'aia n'o vreau ca nu'mi place MILF
Ma amuzati teribil cand va certati pe aici... si Dodel & Torjica se duc impreuna la curveIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
Comment