daaa, era eu sa zic unde ma furnica! fitiar zona...CAMPUL ala perifericilor hhuuuuuuoooooooooooooooooo
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
yas nu stiu ce film e ala... sunt la munca si nu pot sa vad... da iar il pune PCH pe ala cu aeee aooo va bipuie Dinamoooo.... aeee aooo v-a bipuit Dinamoooooo ...... Pe langa cimitire a devenit slagar se canta in fiecare an cu precatedere in zilele de Pasti.sigpic
Comment
-
-
Erau 3 zile fara rost
Si 3 ciobani fara adapost
Unul era un pic mai prost
Stia voltajul pe de rost
O oaie avea gura mare
Spunea ca vor sa mi-l omoare
El nu si nu vor sa ma-nsoare
Baiat destept nevoie mare.
Refren: Ce vina avea saraca oaie
Ca ciobanul n-avea coaie?
daca sunt doritori pun si continuarea cantecului.... cu tot cu acompaniament :Psigpic
Comment
-
Originally posted by Champion View Postmr k suporterii diinamovisti sunt inteligenti, majoritatea studenti ..lumea buna de obicei tine cu dinamo ..la stelutza e mai greu in comune nu exista mall sa se imbrace bn macar, facultati nici atat...suporterii dinamovisti sunt pretentiosi, d asta cand nu sunt rezultate nu vin....n ai fost la un derby sa vezi zecile de mii;) + ce e in tara ...deci nu e chiar asa uite acum au inceput si stelistii sa nu mai mearga de cand cu rezultatele slabe , e normal
Originally posted by PCH View PostSa demonstrati c-aveti valoare/ mergeti sub Tampa/ calcatii in picioare!
Ale ale aleeeee ....ale ale, ale DINAMO ale ale!
Ae Ao va f#$3 Dinamo
va rog sa intelegeti un lucru, "frati" stelisti si dinamovisti....nu melteanu joaca pe teren, nu samantarul, nu lectorul universitar, nu o cupa castigata acum 25 de ani si nu palmaresul sau istoria! sunt 11 baieti contra altor 11.....sa asteptam meciul si sa vedem care sunt mai buni, anunt de pe acum, nu Dinamo este favorita in aceasta finala...eu asa simt!
Nu conteaza ce fac acesti baieti in afara terenului, nu ma intereseaza ca au cantat imnul stelei (pentru ca acela este un imn ), nu ma intereseaza ca se pozeaza goi, important este FOTBALISTUL ala din teren si ce face el 90 de minute, dupa e viata lui!Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Si cum era de asteptat ..cum am si prezis..Steaua a terminat campionatul asta inaintea lui Dinamo care a fost umilita la Timisoara...iar Steluta...a batut CFR cu un frumos 3-1;).....Fortzaa Steaua....sa vina cupa..sa vina cupa in Ghencea!CARPE DIEM!
Comment
Comment