@mr.K spre deziluzia ta, Brasovul e unul din putinele orase in care nu sunt asa de multe ovine. Steaua are foarte multi suporteri in Moldova, Muntenia si Dobrogea. Acolo unde au existat echipa cu traditie nu prea.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ardealul e dinamovist;) oricum stelistii s au pitit cat au putut mereu peste tot sa nu dea nas in nas cu huliganii ) sunt domnisoare...a anuntat si dragomir (nenorocitul care ne a lasat fara bilete si ne a oferit o finala de cupa ca asta pe un ministadion de 7000 de ocuri) ca va fi macel..s au vorbit intre ei sa faca ravagii la brasov )
Comment
-
Originally posted by yrman View Post@mr.K spre deziluzia ta, Brasovul e unul din putinele orase in care nu sunt asa de multe ovine. Steaua are foarte multi suporteri in Moldova, Muntenia si Dobrogea. Acolo unde au existat echipa cu traditie nu prea.
Originally posted by mr.K View PostTari dinamovistii. S-au vorbit sa faca ravagii. Echipa in teren tot ravagii face?
citez : in brasov se vand bilete in tribuna stelei...ce tristi...nu s au strans nici 2000 la o deplasare de 100 si ceva de km )
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostCum sa nu,,deaia a incasat peste 50 de goluri in campionatul asta e de belea si mai cred ca el are reflexe bune si pozitionare buna,,dar MANUSILE il strica,,are O MARE GAURA in ele
Originally posted by mr.K View PostPai, Championule, Steaua are Brasovul plin de suporteri, ce sa bata lumea drumul de la Bucuresti?
Originally posted by mr.K View PostTari dinamovistii. S-au vorbit sa faca ravagii. Echipa in teren tot ravagii face?Last edited by PCH; 25 May 2011, 15:55.
Comment
-
PCH, care-s conditiile de incetare a contractului la RDS, ai mai aflat? Ca tare imi e ca poti sa faci cerere intre 1 si 5 ale lunii si azi e abia 25.
Iar eu ca suporter stelist, daca nu tin minte ceva, tine istoria fratele meu alb. Google-it Steaua si o sa ai de citit pana la pensie despre realizari, schimba cu Dinamo si vezi numai cum Borcea cumpara gazonul.
Comment
-
nu am absolut nicun motiv sa fac aceasta cerere, ba mai mult, nici nu o pot face pentru ca nu sunt eu titularul contractului....in schimb, ceea ce pot eu face este sa ma pregatesc pentru un ras maxim diseara pe seama voastra! ascutim cutitele, taierea mieilor partea a treia!
Ne-aaveeem pe noooi... .Attached Files
Comment
-
-
Originally posted by mr.K View PostIo la munte plec intotdeauna cu ghetele dupa mine. Sa nu ma-ntep la talpa in aschiile suporterilor dinamovisti.
Eu4yas e cam absent azi, spala meganu'? Vine ploaia, sa-l lase asa. Il ia gata udat .
Originally posted by PCH View Posteu4yas are un presentiment ciudat cu privire la acest meci si prefera sa se fofileze incepand de azi )
Originally posted by mr.K View PostEu cred ca alimenteaza cu bere, sa aiba cu ce sarbatori.
Normal, plus ca mi-e dator si pch cu muuuuulllttttaaaa bere, daca mai pun si seara asta la socoteala. Pffffff!
Isi vinde loganul.9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment