Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu ce mai pot spune acum....anticipam aceasta infrangere imediat dupa victoria noastra din Ghencea! sunt blocat psihic, fizic, intelectual si pseudomaterial ...imi e tare greu sa diger faptul ca meltenia ne-a facut-o cand chiar era important! capul jos si joc de glezne, atat pot face!

despre meci....a fost unul ok, mai atragator decat cele doua din campionat, din pacate, becali a "visat" ca dinamo o sa isi dea autogol...cam ciudat! in fine, trofeul este in vitrina stelei, nu mai conteaza cum a fost obtinut!

Imi pare extrem de rau de Torje, a demonstrat cu varf si indesat ca e CAINEE PANA LA MOARTE....PANA LA MOAARTE, ESTI CAINE, PANA LA MOARTE, PAAAAANAAA LA MOAAAARTE.......La fel si eu!

asteptam revansa!
    pana atunci, un sincer HUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOO!

pau, sa nu te vad! )
    Last edited by PCH; 26 May 2011, 09:51.

Comment

• PCH: trofeul a fost obtinut pe MERIT. V-am calarit tot meciul.

PS: schimba poza din semnatura. A fost fara obiect de cand ai pus-o.
      Last edited by mr.K; 26 May 2011, 09:54.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
        despre meci....a fost unul ok, mai atragator decat cele doua din campionat, din pacate, becali a "visat" ca dinamo o sa isi dea autogol...cam ciudat! in fine, trofeul este in vitrina stelei, nu mai conteaza cum a fost obtinut!
        Ciudat rau ,,eu zic ca a fost un mare DUBLU BLAT,,adica Becali a vorbit cu Balgradean si cu Barboianu sa isi dea autogol singuri chiar ca este ciudat acest vis ....De la anul cred ca pe astia doi o sa ii ia Becali la STEAUA 2 sa faca joc de glezne pe marginea terenului si doar asa se vor bucura si ei de un mare brand ca numele STEAUA

Ps...sau cred ca sa reincarnat CEAUSESCU in pielea lui BARBOIANU)) deci clar a fost BLAT

Comment

• Acesta este ultimul meu post aici pana la urmatorul campionat! :

nu ati fost cu nimic peste noi din punct de vedere ofensiv, ba mai mult v-ati umplut de penibil prin ratarile alea...bilasco ala e chiar nesimtit???
          Singurul vostru avantaj a fost APARAREA NOASTRA DE JUDET, ca nu mai poooooooot, nu mai pot! cu moti si cu nenorocitul ala de la urziceni...nici nu mai stiu cum il cheama de nervi! nu mai pot! gata, azi avem sedinta, ma duc la stadion sa punem lucrurile pe masa! Nea ANDO FA CEVA cu nenorocitii aia ca am pierdut aiurea un an care in mod categoric era al nostru! pacat de Torje, pacat de Alexe, pacat de Ganea, pacat de tucudean, balgradean....din cauza la 2-3 imbecili sufera o tara intreaga, 24 de milioane de oameni sunt devastati din cauza alora!

Chiar nu mai are rost sa vorbesc eu....sarbatoriti, ca ati castigat in "mare fel, la pas"! ....vai mama voastra, daca ne intarim in aparare....4-0 in tur si 7-1 pe ghencea va dam....o sa ne mai auzim!

Singurul vostur merit este : MOTI si numarul 24 de la noi...bordeianu! sa-i #$!#@$!#@%@$#%@$#% $%#@^%$# ^%$#~!!!....aaaa, si sa nu uitam si visul lui becali!
          Last edited by PCH; 26 May 2011, 10:11.

Comment

• Pe craiovean l-ai uitat?
            Uita-l oricum, revine la Stiinta.
            Nici daca traiam in China, n-ar fi tinut 24 de meleoane de suporteri cu Dinamo. Iar noi suntem cam 22 de milioane acum in Romanica, iar din astia 10 MILIOANE tin cu Steaua, si vreo 20 MII cu Dinamo.
            Last edited by mr.K; 26 May 2011, 10:16.

Comment

• Originally posted by PCH View Post

bilasco ala e chiar nesimtit???

Aici ai dreptate...Bilasco nu sa vazut pe teren ,deci vira din lotul Stelei,,dar avem noi ""atacantii" nostri ce incep cu litera B de la Boi,,,deci 2 Boi cu litera B,,se stieeee!
              Apropo..nici Danciulescu nu sa vazut pe teren...nici Margaritescu...de fapt in afara De Torje care este cel mai bun de la Dinamo nu sa mai vazut nimeni pe acolo.

Ps,,,Daca a ajuns un pitic ca Torje sa dea goluri la Dinamo,,,,deci unde sunt atacantii vostri mah?? E grav rau,,parerea mea!
              Last edited by Ivan Marian; 26 May 2011, 10:11.

Comment

• Am castigaaaaatttttt CUPA!

http://www.sport.ro/video/video-visu...pei-super.html
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Imi pare bine ca si-a revenit Latovlevici. A scos sufletul din dinamovisti aseara.

Comment

• Mai uite si un BEBE.....http://www.sport.ro/video/plangaciosul.html

Ps,,ati plans cu MUCI,,recunoasteti

Comment

• Ce plangea ala . Na acu', se mai intampla.

Maestre spui ca Latovlevici s-o miscat bine? Hmmm, ma bucur s-aud asta, in tur a fost bun, spre foarte bun iar dupa operatie parca nu a mai miscat asa cum trebuie.
                      Bravos lui!

Cu dedicatie pt prietenii nostri dinamovisti

http://www.sport.ro/video/super-imag...enei-vezi.html
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• In cupa Steaua a eliminat pe rînd toate echipele bucureştene. Ca sa nu mai spuna careva ca nu se impune in derby-urile ( o paranteza fac : ) bucurestene.
                        Am batut la ei ca la fasole.
                        Steaua a ajuns astfel la un total de 51 de trofee în istoria de 64 de ani a echipei. Dinamo nici pe degete nu poate numara pana la 51. Probabil in urmatorii 164 de ani.

21 de Cupe ale României are Steaua, record naţional, primul trofeu fiind obţinut la doi ani de la înfiinţare. Dinamovistilor nu le mai ajung degetele de la labute sa numere cupele Stelei. Daca mai adunam si CC si Supercupa Europei....................
                        Last edited by mr.K; 26 May 2011, 10:38.

Comment

• Va rog eu,,Stelistii mei,,puneti la AVATAR poze cu STEAUA,,macar o Saptamana,,,ca sa stie toti cateii cu cine s-au pus aseara si sa nu uite cumva cu cine au jucat o finala perfecta pt noi si DEZASTRUOASA pt ei!!!

Comment

• Galagieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Atentie! Acel film contine scene pe care le puteti considera dramatice si nemiloase! Daca aveti curaj sa va uitati, nu va automutilati!

Comment

• @Nasu' si finu' ( nu ma refer aici la Jiji si la Borcea): e buna poza asta la avatar?
                                PCH: arunca o privire. Si pune poza de mai jos in locul aleia care nu-si are rostul.
                                Attached Files
                                Last edited by mr.K; 26 May 2011, 10:44.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google