Eu ce mai pot spune acum....anticipam aceasta infrangere imediat dupa victoria noastra din Ghencea! sunt blocat psihic, fizic, intelectual si pseudomaterial ...imi e tare greu sa diger faptul ca meltenia ne-a facut-o cand chiar era important! capul jos si joc de glezne, atat pot face!
despre meci....a fost unul ok, mai atragator decat cele doua din campionat, din pacate, becali a "visat" ca dinamo o sa isi dea autogol...cam ciudat! in fine, trofeul este in vitrina stelei, nu mai conteaza cum a fost obtinut!
Imi pare extrem de rau de Torje, a demonstrat cu varf si indesat ca e CAINEE PANA LA MOARTE....PANA LA MOAARTE, ESTI CAINE, PANA LA MOARTE, PAAAAANAAA LA MOAAAARTE.......La fel si eu!
asteptam revansa!
pana atunci, un sincer HUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOO!
pau, sa nu te vad! )
despre meci....a fost unul ok, mai atragator decat cele doua din campionat, din pacate, becali a "visat" ca dinamo o sa isi dea autogol...cam ciudat! in fine, trofeul este in vitrina stelei, nu mai conteaza cum a fost obtinut!
Imi pare extrem de rau de Torje, a demonstrat cu varf si indesat ca e CAINEE PANA LA MOARTE....PANA LA MOAARTE, ESTI CAINE, PANA LA MOARTE, PAAAAANAAA LA MOAAAARTE.......La fel si eu!
asteptam revansa!
pana atunci, un sincer HUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOO!
pau, sa nu te vad! )
Comment