If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
o sa vedeti k dinamo va merge in grupe...au echipa tanara, promitatoare...nu martalogi ca la steaua de 30 si de ani care bat in retragere vb lui gigi ...o sa mai vb ;)
o sa vedeti k dinamo va merge in grupe...au echipa tanara, promitatoare...nu martalogi ca la steaua de 30 si de ani care bat in retragere vb lui gigi ...o sa mai vb ;)
Stai linistit! Nu traim noi atat de mult incat sa vedem pe dinamo in grupe!
Din ce-am vazut eu aseara, tinerii vostri stiu sa planga cu mucii pana la brau.
Am vazut aseara interviul cu Andone care a zis ca dinamovistii au mancat bataie de la marea echipa OLIMPIA BALTI,,,pt ca nu stiau nimic de ei,,,,ca nu au avut inregistrari video,si alte cele,,,deci rusineee=0) asta a recunoscut-o antrenorul vostru suprem ANDONE!!!
Anul asta cine stie ce echipa din Turmechistan/Uzbeschistan ii mai bate
uof! am promis ca nu mai scriu aici pentru moment, DAR acest cu adevarat suporter stelist, stelist pana in maduva oaselor, stelist get beget, ma obliga sa o fac!
BAI MARIANE, tu te uiti la aragaz frate? de unde scoti tu declaratiile astea? tu sti ca pe olimpia balti am batut-o cu 7-1?! de unde le scoti frate? a, am uitat, esti STELIST deci paralel cu fenomenul! doamne dumnezeule! macar incercati sa fiti si voi mai cu capul pe umeri...la meciurile din campionat unde ati fost???? de ce nu scria nimeni pe aici in afara de pau si mrk?? ati rasarit ca ciupercile dupa ploaie, in loc sa maturati cacarezele de la oi vOI stati pe forum!
Esti tu asa de sigur? Pe ce te bazezi?
Uitam ca ati cam dat chix de foarte multe ori, ti-as propune mai intai sa astepti cumpatat, sa te califici, apoi sa te bucuri.
A nu se intelege ca nu vreau sa mergeti si voi in grupe, sigur, vreau, dar ma-ndoiesc ca va va fi usor.
uof! am promis ca nu mai scriu aici pentru moment, DAR acest cu adevarat suporter stelist, stelist pana in maduva oaselor, stelist get beget, ma obliga sa o fac!
BAI MARIANE, tu te uiti la aragaz frate? de unde scoti tu declaratiile astea? tu sti ca pe olimpia balti am batut-o cu 7-1?! de unde le scoti frate? a, am uitat, esti STELIST
..of mama mama cu "dusmanul" asta e ceva de groaza o sa caut pe net interviul dat de Andone si o sa il vezi,,pt ca tu la ora aia tarzie umblai PRIN RAHOVA CYTY si nu aveai cum sa vezi interviul dat,,,ps sa mai dai si nas in nas cu FINU pe aici
Cauta pe forum dupa meciurile proaste ale Stelei sa vezi ca nu ne durea in fund. Dar acceptam realist situatia.
Nu plangeam cu MUCI si SPUME ca asta micu':
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment