Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by PCH View Post
    nu stiu care a fost, dar a fost unu de ia rupt fataul lui margaritescu..era taiat pe pomete! acolo nu era ROSU????

Mrk, nu putea "sa convoaca" doar de la stelemea, batea la ochi...plus ca jucatorii lui Dinamo erau mult mai buni, nu aveau argumente sa-i lasa acasa....
    PCH, vezi ca ajungi ca Pinnochio. De unde stii? Va preda la gradinita despre jucatorii lui Dinamo?

Comment

• DACA MA GANDESC BINE PCH .. TU LA FIECARE FAZA VEDEAI ROSU IN FATA OCHILOR aminteste ti
      sigpic

Comment

in clasamentul all time al trofeelor specifica in paranteza care sunt si cele doua trofee obtinute corect de stelemisti?
        Avem trofee de nu stiti dreacu sa numarati. Mai avem 10 meciuri si sa va vad atunci de ce va mai luati?

Sunteti surclasati la copitolul TROFEE!!!!!!!!
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
          Si v-au folosit la ceva victoriile alea? Please, clasamentul all time al trofeeelor e tot pe undeva pe acolo.
          Originally posted by PCH View Post
          in clasamentul all time al trofeelor specifica in paranteza care sunt si cele doua trofee obtinute corect de stelemisti?

inca astept raspunsul....oops!

Comment

• Originally posted by Champion View Post
            dupa ani si ani si ani si ani de dominare dinamovista tur-retur ... stelistii se bucura ca niste copii de un meci facut cadou de dinamo... mi e rushine de rushinea voastra

Originally posted by Champion View Post
            una peste alta uitati va dragi stelisti pe clasamentul all time al intalnirilor ... mai aveti vreo 10 meciuri sa ne bateti ca sa ajungeti in fata ;) mereu mereu pe unde v am prins v am tras o.... ca va batem tur retur si terminati in fata la 2 puncte?)))

Originally posted by PCH View Post
            mariane, tu ai ramas blocat ....sa-i dea cineva un restart!
            Si sa mai zici ca eu am ramas blocat...Dati-va restart singuri

Aici vorbim de CALITATE si nu de CANTITATE,,,ca in 5 pagini numai din astea scoateti din tastatura,,,tur-retur,,bla bla bla

Nu de alta ,,Pch,,,dar vrem sa te distrugem psihologic cu propriile cuvinte

Comment

• ce tot mai va atacati ... FRUSTRAREA E MARE ! !
              sigpic

Comment

Io nu stiu ce numeri tu acolo, cred ca esti un pic suparat (nu stiu motivul, dar lasa frate portierele alea ). Mie imi ies din start 21 de cupe plus muuulte titluri.
                Plus 2 cupe europene.

Comment

• Cu-atat mai mare cu cat i-am lasat SUPT NOI, le-am luat CUPA in cel mai frumos mod I-AM INGROPAT CAND LE ERA MA MARE DRAGUL!

N-are degete el cate CUPE are STEAUA!
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

Ma scuzati, am avut multe de numarat, io stiu ca tu ai terminat repede la Dinamo.

Comment

• PCH alea le-au castigat cum i-au batut si pe Rapid in giulesti acu vreo 3 ani .... cu pomanaaaaaaaaaa ... asa s-au obisnuit sa primeasca. E normal cand esti domiciliat langa cimitire sa fii obisnuit cu pomana.
                      sigpic

Comment

• ne-ati lasat supt vOI...parca ati terminat in primele 1!

Yrule, eu stiu toate astea....vreau sa ii acresc si pe ei....pentru ca si ei sunt constienti de toate astea, doar ca le este foarte greu sa recunoasca! brichete, valize, ceausei! asta este traditia lor! RUSINE!

Comment

• HAI SA TERMINAM CU SUBIECTUL ASTA...pana la urma era normal sa mai castige si steaua , nu poate castiga dinamo sau orice alta echipa mereu mereu nu? au fost si mai motivati decat dinamo fiind frustrati din campionat...asta e , s a jucat, au castigat cum necum au luat cupa , bv lor, pa si la revedere !

Comment

• CORECT lasam subiectul Momentan 12 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (6 membri and 6 guests)

cum s-a dus tortza aia de la Caini ... era sa i rupa capu lu torja
                            sigpic

Comment

• Care ma Dinamo sau alta echipa mereu, cand Steaua are recordul de cupe?
                              21.
                              Poate vrei sa spui: MEREU STEAUA.

Comment

Originally posted by mr.K View Post
                                Ma scuzati, am avut multe de numarat, io stiu ca tu ai terminat repede la Dinamo.

Deciiii cum vorbeam Pch,,opssssss...CALITATE VS CANTITATE)
                                Asta e raspunsul meu dat ,,,dat de tine intr-un post mai vechi de astazi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google