Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oricum, la cat se investeste de putin la noi in campionat e de asteptat sa nu avem rezultate in europa. Majoritatea cluburilor isi aduc jucatori de mil de euro si la noi de abia se vorbeste de sute de mii.
    Aducem toti prapaditii din strainatate(cu mici exceptii), ii invatam la bani si baruri, le umplem sacosele un an si dupa aia ii dam afara. Cu antrenorii la fel. Manchester are antrenor de zeci de ani si a fost si la bine si la rau cu ei. La noi Jiji a adus vreo 6 intr-un sezon.

Comment

• Pana si de Dica macanea dupa finala diverse. Eu i-as fi dat una in dinti.
      Dica i-a adus prin evolutii o caruta de bani din CL. Plus pretul de vanzare. Nu trebuie sa uiti trecutul, ca nu esti la Dinamo.
      Mare tampit!

LE> Sporting Lisabona e pe cale sa ia o teapaaaaaa mareeeeeee transferandu-l pe Dayro Moreno.
      Geluitul ala a dat niste goluri la Once Caldas dupa ce a plecat de la Steaua si portughezii s-au intepat. Ei nu stiu ca Dayro da goluri doar in campionate unde de joaca: toti in aparare si toti in atac.
      Cand are o apararea buna in fata, Dayro da jos cuiburile de pasari din copaci cu suturile de la distanta. Ca mai aproape de 30 de metri de poarta nu ajunge cu mingea la picior.
      Asta daca apuca sa intre pe teren, ca era cam rezerva deoarece nu isi termina la timp de aranjat freza la vestiar.

Comment

• Exact ce spuneam. Parerea mea e ca o echipa si un antrenor nu se formeaza intr-un sezon ci in ani. Trebuie un cadru stabil, la fel si antrenorul si adusi maxim 2-3 jucatori ca altfel se ajunge ca la steaua.

Comment

• Asa este aveti dreptate amandoi.

Ma gandeam la Wenger acum, care e si el de ani buni la Arsenal si nu a castigat cine stie ce. Totusi a ramas acolo.
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Wenger e manager acolo, nu doar antrenor. Se ocupa de toate echipele clubului de la pitici la prima echipa. A adus clubul la un nivel cum n-a mai fost financiar. Se ocupa de buget si de echipa.
            I-a adus totusi intr-o finala de UCL. Au un stadion nou scump pe care isi permit sa-l achite si sa bage totodata si bani in salariile jucatorilor.
            Wenger e the best. O sa castige odata si odata.
            Si Fergusson e la fel de bun. A avut lot mai bun de obicei, de aia a castigat.

Comment

• Da, a ramas. Dar Arsenal e totusi o putere a fotbalului. Oricand poate crea mari suprize unor echipe mai titrate.

Comment

• A creat intr-adevar echipe intregi, i-a imbogatit pe englezi ce-i drept dar totusi, cred ca are un titlu si-o finala de ucl. Mi se pare cam putin.
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Se pare ca actionarilor echipei si suporterilor nu li se pare asa putin.
                  Cand clubul nu va mai avea abonati destui, Wenger va pleca singur.

Comment

• A venit cainele, buna ziua caine!

Acum cred ca citeste!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Citeste si atat.
                      I-au taiat astia netul, cred. Ai grija ce-ti doresti ca vei obtine.

Comment

• Pai si de Chelsea ce mai spui? cati bani au investit acolo si pentru ce?

da ma, am citit ca ati scris mult si aiurea pe alocuri, ca de obicei

Comment

• Da' citeste pe litere sau nu'si gaseste cuvintele?

PeCeHaaaaaaaaasssssssss !!!!!!!!

LE: In sfarsit! Ce faci ma?
                          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                            Pai si de Chelsea ce mai spui? cati bani au investit acolo si pentru ce?

da ma, am citit ca ati scris mult si aiurea pe alocuri, ca de obicei
                            Pai de ce-mi spui tu mie de Chelsea mah ca eu vorbeam de continuitatea antrenorilor. Aia au schmbat cativa.

Taci dreacu.

Bai nu mai putem scrie pe cafenea acolo frate.
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
                              Da,,,cand un dinamovist numai are ce zice,,,se ia de posturile noastre,,,avem un blat cu moderatorii si adminii...vorba lui Mr.K...luam 500 de euro la fiecare 500 de posturi...eu cel putin atat iau ...nu stiu voi! opsss am dat tot in fapt

FFFFOOOORRRTTTTZAAAA STEAUA ALE ALE ALEEEEEEEEE...Ole Ole OLeeeeeeee

Paaaaanaaa la moarteee, esti caine pana la moaarteee!

Pau, taci dreacu....cu ce drept vorbesti tu despre continuitate cand la steaua antrenorii sunt schimbati mult mult mai des decat becurile de la toalete! Stiti voi ce e aia continuitata..uite la dinamo, e ando de un an, a fost lasat in durerea lui...mergi cum poti!
                              Attached Files
                              Last edited by PCH; 27 May 2011, 13:47.

Comment

• Bai capcaunule, am spus eu ca e continuitate la Steaua? Hai mergi de te spala pe ochi.

Io cred ca asta acu s-a trezit frate .
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google