legat de incidentele din giulesti,am citit parerile voastre,multe in necunostiinta de cauza!precizez ca in perioada 2000-2008 participam la fiecare meci al echipei Dinamo indiferent de oponent,competitie sau ca ploua,ningea ori erau 50 de grade afara!pot spune ca sunt dinamovist convins dar am ramas profund socat si dezgustat de reactia jandarmilor....pot fi catalogati drept niste animale ordinare,nu este normal sa bati oamenii....in momentul in care a inceput evacuarea jandarmeria a format un "tunel" prin care treceau acei "drogati sau huligani" cum ii numesc in general cetatenii sau gospodarii,total normal,nu erau violenti in momentul evacuarii,erau chiar speriati,mergeau aplecati,nu e normal sa dai in ei nici daca dadeau foc la stadion,sunt legi,amenzi,puscarie eventual,dosare dar nu violenta!!!suntem in 2011!nu e normal sa bata o peluza intreaga din vina a 10-15 care pot fi identificati,amendati,dosare penale,interzisi!CLAR!asta se mai intampla prin africa centrala si coreea de nord!
cat despre aroganta dinamovistilor(nu am retinut colegul care a spus asta,apropo,Dinamo nu a fost la retrogradare NEVER)cred ca este doar o falsa impresie a ta,probabil o frustrare!e normal sa fim putin superiori voua!
cat despre aroganta dinamovistilor(nu am retinut colegul care a spus asta,apropo,Dinamo nu a fost la retrogradare NEVER)cred ca este doar o falsa impresie a ta,probabil o frustrare!e normal sa fim putin superiori voua!
Comment