uof...ai dreptate! echipa lui Dinamo per total eu spun cu mana pe inima ca este putin peste a stelei...DAR sunt conflicte, salarii neplatite..nu e liniste nici la noi! cu toate ca sper sa facem supriza anul asta! o sa fie greu atat cu CFR cat si cu Rapid...bine, cu rapid sunt mai sceptic, astia mereu fac impresie la inceput si dupa vine copos cu salariile odata la 6 luni si se duce dreacu totul ....o sa fie un campionat naspa iar cea care castiga (ar fi culmea sa fie dinamo, serios...dinamo e ultima campiona care nu a jucat direct in grupe si ar fi prima campioana care pierde dreptul de a juca in grupe...story of my life ) nu o sa joace direct in UCL! asta e....avem si noi clovnii nostri
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
PCH-ule ti se pare ca noi avem atacanti? Suntem praf si pulbere, dar macar putem spune ca sunt tineri. In afara de Forje hai si Alexe restul .... poate se intampla o minune si incepe Pulhac sa joace.
ps: Ce le-a tras-o TAS la fulgeristi . Inainte aveam un respect deosebit pentru banateni, dar de cand cu scandalul asta mi-au demonstrat ca pot fii mai josnici decat toti aia pe care ii blameaza ei, la un loc. Nu am nimic cu ei, sa nu se inteleaga ca e o jignire sau ceva de genul, dar in momentul in care tu vopsesti cioara si zici ca ii fazan sa ma ierte Cel de sus, imi vine sa intreb "unde e fruncea"?Last edited by yrman; 18 July 2011, 16:49.sigpic
Comment
-
avem pe Danciu, pe Ganea, pe Alexe, pe Marius Nicolae....avem mijlocasi ofensivi care pot marca, un Torje, un Bakaj....mai e Paun care joaca super dar nu stiu de ce nu e folosit...probabil nu a semnat cu fratii becali contract de impresariere...in aparare am eu frica....ar fi bine sa-i rezolve macar pe barboianu daca nu si pe gaman! vedem noi...la Dinamo macar e caliate )
Comment
-
Marius Nicolae doar dorinta a ramas din el, ca fotbalul a plecat departe. Danciu m-a exasperat sezonul trecut cu ratarile din careul mic. Liviu Ganea ... are el ceva stofa dar ... mai degraba il vad pe Tucudean titular. Paun e bun da nu a semnat cu cine trebuie. El si Torje nu au contract cu fratii berbecali, diferenta o face ca pe Torje nu prea au cum sa il tina pe bara. De Balgradean uitasem, promite junioru.sigpic
Comment
-
2 oameni de viitor are Dinamo, Torje si Alexe. Balgradean e inca la inceput, mai vedem.
Ailalti sunt necunoscuti, Tucudean e lent, trebuie sa schimbe 15 viteze ca TIR-ul si la final se termina terenul, batranii fac legea doar in vestiar, ca pe teren sunt praf.
Restul tinerilor trebuie sa confirme. Asa cum trebuie s-o faca si cei de la Steaua. Mai avem rabdare un an?
Comment
Comment