Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sigur ca e fotbalist. Inca unul plangacios rau de tot.
    Fotbalisti sunt aia care nu raman la noi in Liga.
    Attached Files

Comment

• multi pleaca dar degeaba daca se intorc dupa cateva luni

Comment

• Dinamo are cei mai multi repatriati.

Comment

• Originally posted by Champion View Post
          prietene daca ai stii fotbal ti ai da seama ca torje chiar e fotbalist fata de ce avem noi in liga 1;)
          app de filmulet...sa ne amintim de gigi cum striga augh augh augh prin stefan cel mare) si ce bine se simtea la dinamo de l-au huiduit stelistii pana in ziua de azi )
          Stiu eu fotbal mai mult decat altii.

Iar m-am prins de tine, tu esti baiatul acela care si-a luat ban de-avea nick-ul Ziko sau ceva de genul.
          Apoi ti l-ai schimbat.

Tineam de mult timp sa-ti spun acest lucru dar pt stiinta ta sa stii ca mi-am dat seama pt ca ai aceleasi apucaturi, comentarii si subiecte pe care le discuti.
          Stii sa ne spui doar ca dinamovistii au facultate + master si stelistii sunt ciobani, altfel, nimic, 0 barat informatii.
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• de ce te ataci de fiecare data cand spun cate ceva?daca nici torje nu e bun spune tu altul...e diferenta de mentalitate my friend;)

app de stelisti ..n o spun eu...toata lumea)

Comment

• Recunosc, eu am ramas repetent in clasa 1 de 3 ori asa ca m-am lasat de scoala, am invatat singur sa scriu, acasa.
              Sau de 4 ori o fi fost.......? Hmmmmm, trebuie sa merg la scoala sa cercetez.

Comment

• Era FYI.

Nu ma atac dar sigur dintr-o discutie cu tine daca o incep vom ajunge la tarani vs oameni de stiinta si etc.
                Sunt convins de lucrul asta, asa ca incerc sa ignor unele posturi daca ma-ntelegi.
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• esti frustrat inseamna...eu nu am zis decat ca torje e un fotbalist bun in comparatie cu ceilalti, kiar si de la dinamo(betivii)))

Comment

• Paraschiv de la Otelul mi s-a parut mai bun decat Torje sezonul trecut. Si eu ma incadrez la frustrati daca nu-s de acord cu tine?

Comment

• si Ybeh e mai bun , a`ti vazut meciul din super cupa , ce i`a insirat pe fundasi si nu numai.

Comment

• am observat ca sunteti niste bisericutze steliste pe aici...cum zice alta persoana ceva care nu va convine cum sariti ... mai easy !

Comment

• Originally posted by Champion View Post
                          esti frustrat inseamna...eu nu am zis decat ca torje e un fotbalist bun in comparatie cu ceilalti, kiar si de la dinamo(betivii)))
                          Cel mai frustrat sunt, mai ales cand vine vorba de Dinamo )))))).
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• champion:Ai observat prost, chiar de suntem stelisti unii, avem si pareri diferite, iar pe ceilalti suporteri nu-i jignim, doar ne permitem unele glume cu cei pe care-i stim mai bine.
                            De aici pana la a cataloga pe careva frustrat sau in functie de zona (stii tu la ce ma refer) e cale lunga.
                            Una e pasiunea pentru fotbal, altceva e bunul simt.

Comment

• ... alta e sa te uiti la tv , alta e sa traiesti derby urile in peluza !

Comment

• Probabil ca tu nu faci nici una nici alta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google