Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asta se indragosteste acuma http://www.click.ro/sport/fotbal_glo...219078131.html norocul nostru,adio fotbal !
    Last edited by ROY; 26 July 2011, 16:35.

Comment

• Linku' nu merge, dar din ce auzii eu, fara sa cercetez, e in limba dupa Celia, aia cu soapte. Si iubirea e neimpartasita de catre don'soara.
      Sa te tii de-acu', iar plange asta de nu se mai opreste.

Comment

• las ca s-au indragostit aia de la voi de cruda )
        sigpic

Comment

• Sa aiba grija careva de copchil sa nu dea plansu-n el din nou ca-i da papucii fata!

Mai bine isi lasa mustata sa aiba si el frana la muci!
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Chophil ne cophil o tot baga in ate la voi. Daca o tine asa ii dau voie sa cante si imnul vostru... app aveti asa ceva? Nu ala cu tap tap tap taptarap pap pac poc trosc...
            sigpic

Comment

• Da' oare cu cioc cum i-ar sta ??

Comment

• Cu cioc mai bine sa gadile maimuta.

De ce nu va place cel cu tap tap tap tap, l-ati auzit de prea multe ori?
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                  Zeu a facut-o lata si-a dat in 8 pana la urma . Bv!

merci!!
                  succes(uri) tuturor nu doar mie.de mi-ar iesi asa si pe bani.....
                  Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• Daca considerati voi ca va reprezinta... nimic de comentat...
                    Am vazut ca are 2 variante Scooter si Ghootzhaaahh.... care din cele 2 e cel oficial?
                    sigpic

Comment

• Nebunia lui Salam!

Hai ca parca voi aveti cine stie ce imn. Clar si de departe cel al Rapidului e cel mai misto!
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Nebunia lui Salam!
                        Unde pot sa dau like ?

aoleu nici nu s-a terminat bine campionatu ca iara incepeti

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                          Cu cioc mai bine sa gadile maimuta.

De ce nu va place cel cu tap tap tap tap, l-ati auzit de prea multe ori?
                          Toti taranii din Romania asculta Scooter-Maria. Capac. Mergi cum poti. Te crap.

Lasa-l pe torje ca iar va da cu paine..decat betivul ala ordinar (tanase) si cu bombele lui, (aia era curva pe fata! cred ca o gasesti pe anuntul telefonic la 50 ron tariful....alta care sa se uite la clovnul ala? ) care se mai si batea...impropriu spus batea....isi lua bataie prin Oltenita din cauza ei....mai bine cu Torje, e jucator ce nu a avut neam de neamu lu' steaua de la cacareaza in'coace...cu mult peste jucatorul de la steaua care ocupa acelasi post cu el, INDIANUL Banel (asta este nascut pentru a juca la steaua...se vede pe fata lui)!
                          Last edited by PCH; 26 July 2011, 17:25.

Comment

• PCH da pe mama lor nu o chema Elena? ei de ce canta de Maria?
                            sigpic

Comment

• Pentru ca nici macar numele mamei lor nu il stiu...

Comment

• cfr o sa faca furori
                                sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google