Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ultimii 3 ani i am trait la sud langa spurky...o tortza , un steag ceva) dar vb

Comment

• inca un an, inca un steag...peluza voastra este de c@#@t?

Comment

• exaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaact vezi ca stii))

Comment

• cum dreacu sa nu stiu ma....oho! am trait multe momente frumoase acolo! le tin minte pe alea cu poli aek rocar....cand au intrat nebunii la ei in baza si le-au luat un steag mare cat toata peluza!

CAVALERU TEUTON CAND PLECA LA LUPTA O PUNEA PE POLI JOS SI"NCEPEA S'O f...ta! )

Comment

• echipa lor zace in C singura ca tar-fe-leeee) !!! ale aleee

Comment

• Valeriu Răchită spune că nu ar lucra nici în ruptul capului pentru Steaua lui Becali

"Şi dacă aş fi şomer, m-aş apuca de grădinărit, la mine acasă şi nu aş lucra la Steaua de acum"!

Comment

• ma imbolnaveste meciul acesta !

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                  Valeriu Răchită spune că nu ar lucra nici în ruptul capului pentru Steaua lui Becali

"Şi dacă aş fi şomer, m-aş apuca de grădinărit, la mine acasă şi nu aş lucra la Steaua de acum"!

A mai zis si mizeria aia de MM ca mai bine traieste intr-o cutie de carton decat sa lucreze cu fecali. si...
                  Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

• Originally posted by Champion View Post
                    ma imbolnaveste meciul acesta !

De ce? este egal....mai sunt 90 de minute! nu vad care-i problema! am avut ocazii, faze...au cedat psihic din pacate! e nevoie de mai multa incredere dar si de mai multa determinare, pentru ca mereu Dinamo in momentul in care conduce scade turatia si nu e bine! asta e, are pau si mrk motiv de ras acum.....teroristii aia cred ca sunt calare pe calculatoare acum...

Comment

• Un dinamovist dă peste lampa lui Aladin. O freacă el şi din ea iese un duh, gata să-i indeplineasca o dorinta. Dinamovistul zice:
                      - Fă-l pe fiul meu cel mai inteligent om de pe planeta. Duhul raspunde:
                      - Aşa ceva e imposibil. Uită-te la el, nici nu ştie sa scrie şi să citească. E prea greu. Ai vreo alta dorinţă?
                      - Atunci fă să câştige Dinamo în cupele europene! La care duhul se scarpină în cap şi zice:
                      - Ia adu-l pe fiul tău să mă mai uit o dată la el.
                      Skypeeâ„¢

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                        De ce? este egal....mai sunt 90 de minute! nu vad care-i problema! am avut ocazii, faze...au cedat psihic din pacate! e nevoie de mai multa incredere dar si de mai multa determinare, pentru ca mereu Dinamo in momentul in care conduce scade turatia si nu e bine! asta e, are pau si mrk motiv de ras acum.....teroristii aia cred ca sunt calare pe calculatoare acum...
                        Si culmea nu e nimeni.......

Sincer nici nu credeam ca nu se termima 4-0......dar daca va s spune ca sunteti mediocrii v as face un compliment....

nu stiu care spunea de la dinamo ca sa nu ii faceti cunoscuti si pe astia ))) stai linistiti ca nu i ati facut ....asta e nivelul vostru )))

adica egal cu al lor))))))))))))))))))

Originally posted by Champion View Post
                        ma imbolnaveste meciul acesta !
                        Stiam....de asta nu ti ammai trimis si eu sms uri
                        Last edited by DISSSEL; 29 July 2011, 01:47. Reason: Automerged Doublepost
                        Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                        prost.

Comment

• Un dinamovist merge impreuna cu ciinele sau intr-un bar pentru a vedea un meci de campionat al favoritilor. La fiecare gol al ros-albilor, patrupedul schelalaia de mama focului, se ridica in doua labe si topaia, dadea din coada, sarea bucuros pe masa, facea tumbe.Uimit nevoie mare, barmanul ii zice stapinului: "Dom'le, incredibil ce ciine ai! N-am mai vazut asa ceva! Dar, spune-mi si mie, daca se bucura la modul asta la un meci de campionat, cum se manifesta in Liga Campionilor?". Replica omului: "Nu stiu, ca il am doar de 15 ani!"

Einstein la un dineu, inainte sa intre in vorba cu cei de acolo ii intreba ce IQ au.
                          Primul raspunde:
                          - Am IQ 245!
                          - Bine, vin imediat sa vorbim de fizica nucleara si atomi, zice Einstein.
                          Mai incolo altul raspunde:
                          - Am IQ 145!
                          - Vin imediat sa vorbim de forta de propulsie si franare, ii spune Einstein.
                          Si mai incolo, ultimul zice:
                          - Am IQ 45!
                          Einstein se scarpina in cap si zice:
                          - Bine, o sa vorbim despre Dinamo!

Comment

• cateva commenturi de la cititori despre meciul dikakanamo-varazdin

dinamo ce-ai facut?ai su pt mielu si ai tacut

De ce nu au rezultate dinamo in europa?
                            Raspuns : Pentru ca nu sunt arbitrati de arbitri Romani
                            dinamo este rusinea fotbalului Romanesc in cupele europene

Comment

• Va anunt cu stima si mana pe inima ca sunteti cu totii offtopic!. Acest thread este dedicat exclusiv ligii 1 si cupei romaniei? bine ca nu vorbiti si de injectia multipunct!

Comment

• Bai, fac si eu ca PCH, tin cu echipele romanesti cand joaca in Europa, dar cu Dinamo nu pot frate, de ce sa mint? Ma bucur ca sunt aproape eliminati.
                                FC Dinamo. Adică, Fotbal Club Decepţia.
                                Uraaaaaaaaaaaaaaaa!

Revenind la oile noastre: vine si Florin Costea!

Hai Steaua!

Originally posted by DISSSEL View Post
                                ...........................

nu stiu care spunea de la dinamo ca sa nu ii faceti cunoscuti si pe astia ))) stai linistiti ca nu i ati facut ....asta e nivelul vostru )))

....................
                                Moti zicea.
                                Last edited by mr.K; 29 July 2011, 09:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google