Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu bai, nu din cauza lui Dinamo! Dinamo a batut Bayer Leverkusen in grupe, Dinamo a batut detinatoarea trofeului, a batut Shaktar tur-retur baaaai, Dinamo a jucat cu Benfica, cu Lazio cu Manchester meciuri eliminatorii nu cu bate borisov...voi ce ati facut ma cu Serif Tiraspol maaaaaaa? nu ati batut moldovenii aia....ati irosit coeficientul de tara bai incapabililor!!! huuuuuuuo nu doar Dinamo a jucat bai mitocanule! Au fost 6 echipe...pai din astea 6 cate au fata ma? poate 1-2....totul revine la normal si ma bucur! ce sa caute urziceni in Grupele UCL maa cand aia inca se c@c@ in fundu curtii? de aia a scazut nivelul...uof, lasa-ma!
    Vaslui ce a facut? nu a irosit si ea? stai sa vezi galatiu....MA ROG ZI SI NOAPTE SA PICE CU MILAN!!

Comment

• Si de-aia irosesti si tu acumaaaaaaa maaaaaaaaa? Bah tu nu vezi cum gandesti??? Bah tu esti ceva de genul daca a murit capra vecinului sa moara si-a mea!

Bah sa-ti intre bine-n cap, fara Steaua mai vedeati o laie voi mah!

Nu-mi spune cu cine a jucat dinamo, spune-mi ce gafe monumentale a facut dinamo mah baiete!!!

Va bateti joc, stati dreacu acasa mah daca nu sunteti in stare!

Eu plec, te las sa scrii ce vrei si sa-ti ridici in slavi incompetentii si incapabilii tai!
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Bai, tu esti zevzec??????? ce spun eu si ce intelegi tu?? eu iti explic anatomia omului si tu ma intrebi la final de ce inoata broasca...ce am scris eu acolo e sa iti atrag atentia ca nu Dinamo a stricat coeficientul tarii, nu Dinamo e BUBA acestui fenomen si nu Dinamo e resposabila in mod direct! Toate echipele care au participat in europa au avut si rezultate slabe si sa iti ntre bine in cap, nu avem o echipa demna de europa! Poate CFR dar din pacate nu au prins loc de europa din cauza descultilor tai....radut, banel, dodel si costea...astia sunt fotbalisti ma? aurolacii dreacu!

Du-te cu dambovita cu dunarea...cu canalul dunare-marea neagra sa te duci... ca m-ai disperat....ma duc sa ma plimb 2 ore pe afara sa ma aerisesc la cap ca m-ai imbolnavit cu gandirea asta! fitiar prostii ai dreacu sa-ti fie! mi-ar fi rusine!

Comment

• Nu e dinamo capul deziluziilor, nu?
          Pai tu nu vezi ma ce fac pampalaii astia pe care tu ii sustii? Mi-ar fii rusine ma sa mai scot vreun sunet de tasta pe paginile forumului .

Bah, descultii astia ai mei, Radut, Dodel, Banel au fost la un minut bah terminatule anul trecut de o primavara europeana bah.
          Stii bah ce e aia primavara europeana?
          Stii bah ce-s alea grupele UEFA?
          Stii bah ce-s alea Grupele Ligii Campionilor bahhhhhh? Bah, l-ati imbolnavit pe Cornel Dinu de l-ati bagat in spital bah!
          Ce vreti bah sa faceti sa ne bagati si pe noi in spital din cauza voastra? )))))

CFR ce sa merite? Si CFR si Urziceniul si voi (care an de an va faceti de ras) au ajuns in UCL pe spatele Stelei. Atat!

Ia bai pechinezule aminte de la Gaz Metan Medias bai. Oameni seriosi, nu gay ca preferatii tai, vezi doamne noapte-s baieti de cluburi si pe teren se trag pe fund.

Nu ti-ar fi rusine! Sictir!
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• imi spui mie cu atata tarie de parca am jucat eu si mi-am dat si 2 autogoluri o sa fiu si eu langa dinu daca nu ii elimina pe astia, cu siguranta!

stiu ce e aia primavara europeana, ultima a fost in 2008 ....dar ce sa sti tu! teminatule

Nu inteleg de ce esti asa euforic....mai sunt 90 de minute! vorbim dupa, cel mai bine! daca nu ii elimina pe astia o spun cu mana pe inima, nu sunt motive, arbitrii, fusul orar sau luna in cuadratura cu marte.....nu stiu ce as putea zice! nimic probabil.
            Last edited by PCH; 30 July 2011, 15:57.

Comment

• Bai Alexe. Sa te fereasca Sf D-zeu daca doamne fereste si Maica Domnului dati cu mucii-n fasole.

Bah sa fugi din calea mea ca nu te mai scapa nici dreacu.

Io ii tin pumnii lui Dinamo dar doar din cauza ta, sa nu care cumva sa faci vreun infarct!
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• O recunosc, si nu doar atat! as fi chiar revoltat sa o faca de oaie cu varzadin, varazdin, salbardin astia! .....nu e posibil! inca sunt optimist si sper sa bata cateegoric acolo sa uitam de acest accident! in caz contrar.....grabesc emigrarea

Comment

• Baieti, un linck bun pt. meciuri in caz ca se razbuna nevestele pe voi !

VIP Box Sports - Watch live free sport from the Premier League, live football streaming, Live NFL NBA, MLB, NHL streaming only on VIPBox sports.

http://img82.imageshack.us/img82/67/4744hy3.gif

Comment

• cfr cluj-tg mures 2-0 pana acum...mai sunt 25 de min....lupta cfr1
                    sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• Moamaaaa, ce si'o ia Rapiduletzu'!!!
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Ce gol a dat Niculescu frateeeeeee, moamaaaaaaaaaa!!!
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• raaaaaaaaaaapiduleee sa te vad in serie B ...raaaaaaaaaaapiduleee sa te vad in serie B

daca dati inapoi cateva pagini vedeti euforia rapidistilor)) campionate, cupe ce vb moah

Comment

• Gata, ma bucur ca le-a taiat elanu crapidistilor...in fiecare an incep tare, se dau cocosi si cade sandramaua dupa 2-3 meciuri! sincer ma asteptam sa faca surpriza azi..U Cluj o vad favorita la locurile 1-3....spun asta de anul trecut! CFR la fel, o sa se bata sus! restul, Lupii Doamne!

Comment

• parca vad ca o fura si vaslui
                              sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• ce frumos a luato rapidu) niculescu isi arata valoarea inca odata

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google