If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Eu sunt curios care era cota pentru X la final.
Am ajuns la fundul sacului. Cica mai speram la calificarea la CE si suntem favoriti pentru locul 2 in grupa pentru CM. Iaca fleosc, nu mai sper la nimic.
1-0. Big deal. Poate dacă nu era echipa din San Marino pe teren altul era scorul.
Ungaria a zdrobit Islanda cu 4 boabe la nulă iar noi avem tupeul să credem într-o calificare ce nu va veni niciodată cu astfel de meciuri şi jucători. Cei drept că n-avem de unde lua alţii doar să naturalizăm câţiva mai breji la minte.
Unde-i unul nu-i putere, unde îs unsprezece îi vai şi amar.
Numai bine.
Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Adevar graiesti. Altfel, aseara a fost un joc anost fara niciun fel de....nimic.
Eu unul nu-s fanul lui Piturca, nu-s fanul lui Mutu si altor specii asemanatoare dar tind sa-i dau dreptate antrenorului pt ceea ce a facut. M-a surprins ca imediat am vazut pe la TV ca a intervenit Nicu Gheara, nasul sau, ceea ce ma face sa trag o simpla concluzie, Mutu e un interlop care nu are ce cauta in viata sportiva.
MUTU MUTU MUTU MUTU MUTU MUTU.....doar drogalaul de dodel i-a dat in fapt pe cei doi fotbalisti! huuuuuoooo...a revenit piturca, la convocat si pe nicolita...ce o cauta la in nationala...de fapt stiu, am vazut rezultatul cu pescarii!
Lasa-i-le pe primele ca o fi uitat. Il lamurim daca e problema, e prins acolo.
Am vazut din nou cum Nicu Gheara vorbeste despre echipa nationala. Mie nu-mi mai vine sa tin cu aceasta echipa. Mammmmmmmaaaaaaa!
Unul dintre cei mai hoti ai acestei tari isi da cu parerea si chiar insinueaza ce ar trebui fi facut in legatura cu Tamas (se pare ca si el este in aceeasi barca, Mutu, Nicu Gheara) si Mutu iar apoi oficialii ne vor spune ca echipa nationala este a tuturor.
Io nu inteleg ceva: Nicu Gheara e f'un om de fotbal d-ala mester, un guru caruia ii poti cere parerea ca diarrea e nasoala pentru a scapa cu nadragii nepatati?
Asta e un infractor care acum nici nu mai poate calca in Romania, culmea, tara in care toti infractorii stau linistiti.
Adica, Gheara asta ( ce nume frate, il pun langa Buşcă, actual Walter Florian), in afara ca a spalat niste bani prin futbol acum multi ani si l-a cununat pe Mutulache, cine palaria mea e asta sa-si tot dea cu parerea?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment