If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Felicitari echipelor noastre calificate, onoare invinselor!
_______
p.s. Nu trageti in PCH si noi ceilalti am fost in situatia lui in unele momente, numai in pielea lui sa nu fii acum. Numai suporterul patimas stie ce-nseamna un astfel de moment nefericit! Capul sus, man!
Respectele mele! Sper sa faceti o figura frumoasa, asa cum ati facut in 2006...cel mai frumos parcurs european al unei echipe din Romania in ultimii 20 de ani Rapid Bucuresti la avut!
INTREBARI MARI<<<MARI INTREBARI am eu si sa raspundeti voi :
----Pe unde o umbla PCH ????
----Ce o face PCH ???
----De ce numai apare PCH pe forum ???
PCH a fost in delegatie la Cluj, sti unde e Clujul pe harta? acolo nu am timp de net...pentru ca nu fac 1000 de km pe saptamana (intr-o luna fac cat ai tu la masina din 2008 pana in prezent) sa imi bat joc de mine...merg acolo cu un scop bine definit! tu unde ai fost dupa meciul cu astra?? la peste in parcul carol?
din nou spurcatii au noroc la tragerea la sorti ... nu s a mai pomenit bai fratilor asa ceva ! cat bulan sa aiba ciobanul ala ... se mai mira lumea ca merg mereu in europa
Iar Dinamo in 1989 isi facuse o trupa care daca nu venea Revolutia si jucatorii nu se duceau in cele 4 zari, eu zic ca s-ar fi batut de la egal la egal cu AC Milan, poate ca ar fi fost chiar Milan-ul Estului ! Si asta v-o spune un stelist !
In sfarsit un om care vede realiatea in cel mai transparent mod
Pentru restul, PCH este aici, a fost mereu si va fi mereu! Nu pot spune ca sunt cele mai fericite clipe din viata mea....sunt extrem de dezamagit de tot ce se intampla la acest CLUB care inseamna totul pentru extrem de multi oameni...avem o perioada dificila, un cosmar care sper sa treaca cat mai repede. Principala problema la noi este reprezentata de "Domnii" Badea, Porcea si baiatu' cu coc, Savulescu...cu rus, scarlatache, moti, dragos grigore in aparare nu poti emite pretentii! sper sa inteleaga si acesti "domni" si sa aduca jucatori care merita sa imbrace Tricoul Rosu, care merita sa poarte acea stema pe piept si daca nu sunt in stare, acesti "domni", mai bine pleaca! Cu siguranta roata se va intoarce si vom reveni acolo unde ne este locul...in campionat sper sa continuam cum am inceput, cu toate ca la prima vedere este dificil. Un singur lucru am de clarificat, DINAMO ESTE VIATA MEA si merg inainte....am trait clipe senzationale, extrem de fericite pe acel stadion, clipe care nu se pot uita, clipe pe care nu mi le poate lua nimeni si pentru 2-3 meciuri in care nu au convins, au dezamagit pe plan european nu pot spune decat DINAMO LUPTA DINAMO!!
De final, sincere felicitari echipelor calificate...in special Rapidului! Am sa urmaresc foarte atent, poate chiar live, pe stadion macar un meci...Pacanel, mergem pe "ciorodrom" frate
Intr-adevar, joi seara am fost pe stadionul CFR-ului la meciul lui Gaz, am fost impresionat de stadion, de atmosfera si de jocul Gazului....au un super antrenor, Cristi Pustai! La final, jucatorii s-au prabusit pe gazon si au stat asa circa 2 minute...tot stadionul, inclusiv EO am strigat "PENTRU NOI SUNTETI CAMPIONI" si "SUNTEM MANDRII DE VOI"....baietii astia au jucat onorabil, au luptat (spre deosebire de altii) si sunt demni de respectele noastre! Cei de la Austria Viena au sarbatori minute in sir alaturi de suporteri si cand s-au indreptat spre vestiare TOT STADIONUL ia aplaudat! Frumos! Si tot la final dupa ce si jucatorii austrieci au parasit terenul, galeria gazului a inceput sa strice RAPID VIENA mureau aia...
Dinamo - Otelul / Hai la meci! ...o s-avem fiecare sectorul lui!...
Daca s-ar face un concurs de cultura generala fotbalistica, probabil ca dinamovistii ar castiga detasat la sectiunea „cluburi de fotbal cu nume ciudat”… Caci daca n-am fi patit noi toate acele rusini, de unde am mai fi retinut nume precum: Vardar, 17 Nentori, Mechelen, Knaspir Knufelag, Nijmegen sau Vorskla?…
In orice caz, subiecte de discutie in aceasta seara, in tribunele din Stefan cel Mare, vor fi. Oricum, cei care vor asista la meci (s-or gasi ei macar vreo 10-20!) nu se vor prezenta cu sufletul la gura si plini de emotii pentru ca Dinamo da piept cu campioana…
Va fi ultimul meci al lui Gabi Torje la noi, care pleaca astfel inainte de a fi apucat sa-si razbune lacrimile din finala Cupei. Oricum, cu o floare, dupa cum s-a vazut, primavara poate, intr-un final, se putea face, dar de calificat tot nu ne-am calificat. Prin urmare, Dinamo – Otelul este, incepand cu ora 20:00, meciul de care prea putini dinamovisti vor fi interesati si de care prea multi dinamovisti nu vor sa auda, chit ca joaca liderul contra campioanei…
Mechelen nu are ce sa caute pe aceasta lista a rusinii, in anul cand v-a eliminat (cred ca 1987 sau 1988, nu mai sunt sigur) a castigat Cupa Cupelor dupa ce s-a impus cu 1-0 in finala disputata contra celor de la Ajax Amsterdam !
saraciile moldovene mai sa ia cu japca un punct din stefan cel mare... mizeria de arbitru a gresit grav ...n a fost lovitura libera la golul soldovenilor ; n a dat fault la torje la 16m ; a tras cu galatiul pana in minutul 4 ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment