awolooo ai aparut iar drace? Mi ar fi placut sa fi la televizor sa te inchid))) Apari cand e lumea mai dragaP
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Element prim de compunere savantă cu semnificația „forță”, „energie” Bucureşti, aşa ar fi denumirea logică dată prin DEX a echipei Dinamo, cu propunerea de rectificare a definiţiei, respectiv Element prim de compunere savantă cu semnificația "forţă nu", "energie ba".Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Da !9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by Champion View Postawolooo ai aparut iar drace? Mi ar fi placut sa fi la televizor sa te inchid))) Apari cand e lumea mai dragaP
Originally posted by CataFOF View Postdaca erati la final de campionat mai credeam , dar abia a inceput , deja vad ca sarbatoriti castigarea campionatului si cupa europei.Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostCand Dinamo o sa ajunga vreodata la nivelul Stelei, macar cu participarea pe undeva, cand Dinamo se va califica 8 ani consecutiv intr-o cupa europeana, cand Dinamo va fi macar in stare sa treaca de un nesimtit de play-off si cand Moti n-o sa mai ceara bani ca a batut pe Otelul Galati , voi spune jos palaria.
Pana una alta, ciocu' mic si joc de glezne.
Originally posted by Eu4yas View PostCred ca gaura lasata de Torje e mult mai semnificativa decat cea a lui Banel.
.
Pana una alta, cine e pe primul loc??
Originally posted by Eu4yas View PostPai noi avem mai multe....Voi va legati de un singur lucru....
Dorobanti colt cu Floreasca .
Bai ma uitam la Moti dupa meciul cu Galati, spunea ceva de genu' ca-l asteapta pe Borcea sa-i premieze. Ahahahahahahahahahahahahahahaha.
Serios acum, daca eram in locul lui Borcea, il dadeam afara!
Comment
Comment