a fost destul si dinamo pe primul loc...ma refer inaintea stelutei... urmariti clasamentele
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eh, glumeam.... In acelasi timp voi cu stadion cochet, frumos, fitos, de dorobanti , sunteti egalii astora care joaca la un loc cu gazele, lei, tigri, leoparzi, , elefanti.
Si inca, daca ai remarcat, sunteti in urcare ....9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostCe dreacu sa le mai exemplifici ca ei tot sunt cei mai buni, cei mai curati, frumosi, fitosi, carismatici .
Ia uite ca o mica idee asa ....
Numai la Steaua sunt suporteri carutasi, someri, manelisti, melteni, aia ai lui Dinamo sunt membrii Academiei.
O fi fost Dinamo inaintea Stelei in clasamentul IFFHS/UEFA/FIFA cand inca nu se inventase fotbalul in 11.
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostEh, glumeam.... In acelasi timp voi cu stadion cochet, frumos, fitos, de dorobanti , sunteti egalii astora care joaca la un loc cu gazele, lei, tigri, leoparzi, , elefanti.
Si inca, daca ai remarcat, sunteti in urcare ....
Dragul meu prieten sa sti ca si tara asta de care esti tu atat de mandru se afla in clasamentele mondiale ca nivel de trai sub tari in genul celei prezentate de tine...asa ca mergi cum poti....cu privire la stadion si la locatia acestuia stiu ca va doare burta din cauza strugurilor atat de acrii! aveti grije de vOI ca incepe liga europa si trebuie sa o castigati anul asta
Comment
Comment