Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nici eu, ca-s pe Digi. Dar las dinamovistii sa planga in cor pe canalul ala.
    Cred ca-i viseaza si noaptea de-acu pe Sanmartean, Adailton si Wesley.

Comment

• Atunci mergi la un coleg care prinde GSP,,ca acolo joaca JOI 15 SEMTEMBRIE Dinamo contra lui Real Madrid,,pe PS3

Comment

• Cred ca le da 5-0 ca lui Gaz Metan, ca a aranjat Borcea cu arbitrajul.

Comment

• Pai pe bune acu,,daca Dinamo nu batea pe Gaz Metan,,se sista contractul dintre FIRMA DE BUTELII a lui Borcea cu Gaz Metanul ,,,,se ducea Borcica apoi sa isi incarce buteliile de la rusi direct,,deci s-au apasat niste ""BUTANE"",,e clar clar

Comment

• Si referitor la meciul de aseara, arbitrul e de vina ca Dinamo nu a dat inca 3 goluri. Cred ca nu citise contractul prea bine, inainte de meci.

Comment

• Frustrari de locul 5 !ALOOOO mediocriiiiiiiiii...stttttttttttt liniste ...mai aveti de papat fotbal pana la lider )

Comment

• Deja deveniti si mai penibili repetand intruna,,cine este lideru,,Vai STEAUA voastra

Aloooo mai sunt inca NSPEEEE MII de etape,,frateeeee sunteti praf deja de la inceput,,pana la final va faceti pilaf

Comment

• Da bre si mai sunt 2 etape de jucat pana la finalul campionatului.

Comment

• La naibaaaa CUSCREEEE,,cand a trecut si returul asta asa de repede ca turul l-am ratat de muuult inseamna ???

Si Dinamo joaca deja in Liga Campionilor??? cu cine joaca ??,,E cap de serie in grupe??

Comment

• Marianeeeeeeee, azi e ziua ta buna, sa'nnebunesc!!!
                      Daca noi suntem praf de la inceput, Stelemeaua cum e ma? Mai bine se cerea in Liga a II-a, asa poate iesea campioana de toamna.
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Rog insistent a se da citate din urma cu un fan ,,macar un fan STEAUA care se proclama deja ,,,CAMPION !!
                        La voi deja strigati toti in cor,,Cine este lideru??...PENIBILA rau aceasta incantatie

Comment

• Cuscre, astia au dat-o pe vodoo, poate-poate le iese.
                          Au un mic avantaj in campionat totusi: cand se joaca in Europa, ei se ODIHNESC.

Comment

• Mariane si e cumva un neadevar? Nu voi erati titi kaka paka barcelona? Macar Dinamo e acolo sus, pentru cat timp o sa vedem, dar este. Voi? la 3 pct de retrogradare.
                            sigpic

Comment

• Inca odata ma vad nevoit sa repet...NU STRIGATI HOPA ,,PANA NU SARITI GARDUL,,CA VA MANANCA LEOPARDUL

Comment

• Ei leopardu', ii mananca pur si simplu in c@r si se lauda ca inconjura pamantul pe apa si ei sunt abia in gara de nord asteptand sa vina autobuzul sa-i duca in Herestrau sa se plimbe cu vaporasul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google