If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Altii au fost acolo si au castigat ce?? 1 punct din 18?? cam jos aveti planul vietii!
Hai sa lasam petardele astea in pace si sa trecem la lucruri serioase, ce bucata le-a dat MILAN aseara alora....HAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH!!!! ce m-am bucurat, vai!
Eu uitasem de meci. Cand am aprins tv si am vazut 2-2 m-am stricat de ras. Se pare ca s-a cam defectat masina de fotbal .... sau de fapt le-au invatat ceilalti plimbareala aia a mingii in propriul teren. Auzeam acum ceva vreme comparatii cu echipa Milan-ului din anii 90 sau alte echipe super tari ... pai aia jucau vertical pe poarta tati nu plimbau mingea juma de meci in propria jumatate.
Mai lasati-ne cu manualul vostru cempions lig si cu semintele voastre ca ati umplut de coji peste tot ....doar voi stiti ca voi ati fost si sunteti si dregeti! nu mai stie nimeni asa ca nu va mai agitati, mai gasiti si alte chestii ca ne plictisiti! va tot trageti pe gluteus maximus de cand intreb cine este lider, pe primul loc, cea mai buna la ora asta...
146>135 o sa mai ramana mult timp de acum inainte .... asa ca cel putin un subiect pe care sa fac "scandal" .....
Asa ca sunt foarte linistit atat timp cat va suntem superiori ... restul sunt pretexte cu care stelistii se ascund in spatele neputintei de a bate pe Dinamo ...
Ei se lauda cand bat altii pe Dinamo ... deh, ce sa ii faci daca echipa lor de suflet cu ciobanul sef in frunte nu e in stare, macar asa se mai bucura si ei...
PCH hai nu mai fii baiat rau. Lasa-i sa se bucure si ei.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment