Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Faza e ca am ajuns sa nu mai fie drum efectiv, in Liga 1. Mediocritate maxima, seriozitate minima.
    Levy merita sa plece. Daca ciobanul il da afara, voi fi prima oara de acord cu el. Levy si cu lotul Barcelonei transferat la Steaua, ar da chix cu echipe mici.

Comment

• Originally posted by tifosibt76 View Post
      Vrajitoriile lui Coltescu :

1. L-a avertizat pe Alexa - sta cu CFR
      2. L-a eliminat pe Herea - va sta 2 etape
      3. Ne-a eliminat antrenorul, e recidivist, va sta si el 2 etape

Punctul e bun, dar l-am obtinut cu un pret prea mare.
      Cu Razvan nu stiu ce s-a intamplat asa ca nu ma pot pronunta. Dar daca tu imi zici ca cele 2 cartonase nu sunt meritate ... ma duc sa ma uit la curling, ma las de sportul asta, sau mergem pe premisa... putea si el sa inchida ochii. Sau cum imi zicea un prieten "hai ma ca am vazut o gramada de faulturi dinastea la care nu se da rosu".
      Last edited by yrman; 19 September 2011, 10:58.
      sigpic

Comment

• Coltescu nu e dinamovist musai, e doar prieten cu Borcea.Cum sa nu fie prieten cu Borcea daca asta ii achita una, alta?
        Chiar ca la derby-uri trebuie arbitri straini, arbitru fiind, n-ai cum sa nu simpatizezi cu una sau alta din echipe, sau daca nu, sa zicem cu o a 3-a, aflata in lupta cu cele 2 arbitrate de tine, si sa alegi sa favorizezi un rezultat ce ajuta a 3-a echipa.

Comment

• Pai si cu ce a favorizat aseara Coltescu pe Dinamo? Toti spun ca arbitrii trag cu noi, iarba trage cu noi si cand incepem sa numaram greselile pro si contra da rezultatul cu virgula.
          sigpic

Comment

• Ia sa dea in fiecare etapa cate unul de la Dinamo afara si sa jucati in 10. Poate gasesti vreun avantaj. Ia numara, sezonul trecut cati jucatori eliminati a avut Dinamo si cati Steaua.
            Sa nu ma iei cu jocul mai putin dur al lui Dinamo, ca pe Moti numai cu talpa sus il vad, M. Niculae da cu cotul in gatul fundasului sau la coaste de cate ori sare, ca asa l-a invatat babacsu la judo. Mai vrei exemple?

Totusi, aseara s-a jucat si fotbal in groapa? Ca eu unul, nu vazui.
            Last edited by mr.K; 19 September 2011, 11:25.

Comment

• Nu, la Ploiesti s'a jucat fotbal.
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Acolo (la Ploiesti) n-a fost derby.

Comment

• la Ploiesti sa jucat filmul gladiatorul ), sunt stelist dar oftez cu greu pentru ca nu am mai auzit de mult fraza care era pe buzele comentatorilor cand juca Steaua : Dica, dute Dica, asta e Steaua a ajuns in cel mai urat moment al existentei ei

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                    Faza e ca am ajuns sa nu mai fie drum efectiv, in Liga 1. Mediocritate maxima, seriozitate minima.
                    Levy merita sa plece. Daca ciobanul il da afara, voi fi prima oara de acord cu el. Levy si cu lotul Barcelonei transferat la Steaua, ar da chix cu echipe mici.
                    1. cand v am zis ca levy va pune iar doliu nu ati crezut
                    2. cand am zis ca dupa plecarea rromului de nicolita se va alege praful iar nu m ati crezut

intentia lui gardos nu exista..pe langa ce a facut surdu aseara in min 1 si nu numai !
                    Last edited by Champion; 19 September 2011, 12:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                      Ia sa dea in fiecare etapa cate unul de la Dinamo afara si sa jucati in 10. Poate gasesti vreun avantaj. Ia numara, sezonul trecut cati jucatori eliminati a avut Dinamo si cati Steaua.
                      Sa nu ma iei cu jocul mai putin dur al lui Dinamo, ca pe Moti numai cu talpa sus il vad, M. Niculae da cu cotul in gatul fundasului sau la coaste de cate ori sare, ca asa l-a invatat babacsu la judo. Mai vrei exemple?

Totusi, aseara s-a jucat si fotbal in groapa? Ca eu unul, nu vazui.
                      Pai daca ai vostri se cred la handball sau rup picioare ... ce sa faca saracu albitru ... a trebuit sa ii dea rosu, nu a avut de ales.
                      De fapt cred ca ai dreptate. E un complot impotriva echipei voastre iubite. Bacila avea piciorul rupt dinaintea meciului sa il lipise cu prelandez ca sa ia Gardos rosu.
                      sigpic

Comment

• pronosticul meu pentru etapa viitoare
                        Rapid-CFR Cluj = 1
                        Concordia Chiajna-FC Brasov = 2
                        Petrolul Ploiesti-Dinamo = x
                        U. Cluj-Ceahlaul Piatra Neamt = x
                        FC Vaslui-Vointa Sibiu = 1
                        Sportul Studentesc-Steaua = 2
                        Otelul-CS Mioveni = 1
                        Pandurii Tg Jiu-Astra Ploiesti = 2
                        Gaz Metan-FCM Tg. Mures =1

Originally posted by yrman View Post
                        Pai daca ai vostri se cred la handball sau rup picioare ... ce sa faca saracu albitru ... a trebuit sa ii dea rosu, nu a avut de ales.
                        De fapt cred ca ai dreptate. E un complot impotriva echipei voastre iubite. Bacila avea piciorul rupt dinaintea meciului sa il lipise cu prelandez ca sa ia Gardos rosu.
                        scuze de offtopic dar e arbitru si prenadez...pacat de bacila dar se vede clar ca nu a fost intentie si tinand cont ca a atins intai mingea putea sa scape si fara cartonas...
                        Last edited by Mr.Sebi; 19 September 2011, 12:08. Reason: Automerged Doublepost
                        My ride

Comment

• Originally posted by Champion View Post
                          ............

intentia lui gardos nu exista..pe langa ce a facut surdu aseara in min 1 si nu numai !
                          Originally posted by yrman View Post
                          Ce ma intristeaza e ca liga 1 a ajuns o cotonogeala generala, ieri s-a intamplat ca jucatorul de la Pandurii sa nu mai aiba noroc sa scape.
                          Multi intra la rupere, fara sa se gandesca la faptul ca etapa viitoare poate fi randul lor.
                          15 etape suspendare sau pana reintra in teren ala accidentat le-as da.

Comment

• Sebi eu am o scuze. Limba romana e limba straina pentru mine, nu e materna :P

:ps ... al arbitru e graba, celalat niciodata nu am stiut cum se scrie corect si nici nu mi-am batut capul, folosesc cuvantul ala prea rar si de obicei pe cale orala.
                            sigpic

Comment

• nu-i bai ...asa inveti limba romana...
                              My ride

Comment

• Etapa 8

Concordia--FC Brasov 2
                                Otelul --CS Mioveni 1
                                U Cluj--Ceahlaul 1
                                Rapid--CFR Cluj 1
                                Sportul--Steaua 2
                                FC Vaslui--Sibiu 1
                                Petrolul--Dinamo 2
                                Pandurii Tg. Jiu--Astra 1
                                Gaz Metan--Tg. Mureş 1

Etapa 9

Astra --Sportul 1
                                Tg. Mureş--Pandurii Tg. Jiu X
                                Gaz Metan--U Cluj 1
                                Dinamo--Concordia 1
                                Sibiu--Rapid 2
                                FC Brasov--Ceahlaul 1
                                CFR Cluj--Petrolul 1
                                Steaua--Otelul 1
                                CS Mioveni--FC Vaslui 2

O rugaminte: pentru pronosticuri luati meciurile puse cronologic, in ordinea disputarii.

Niki, te rog sa ma treci la carnetel cu 2 etape, urmeaza sa lipsesc o perioada si mai mult ca sigur voi neglija forumul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google