hagi ii cara echipamentul marelui DOBRIN !
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Este o aberatie chestia cu ....Dobrin nu se compara cu Hagi....Hagi nu se compara cu Dobrin...!!! Sunt sau mai bine zis au fost doi fotbalisti ai fotbalului romanesc de o valoare "inestimabila' !! Este greu sa ii pui in balanta pe amindoi!! Unii dintre noi vad ca fac acest lucru foarte usor! Eu inca nu....reusesc acest lucru!!! Si i-am vazut jucind pe amindoi..!!!
Comment
-
Originally posted by PCH View PostSi juventus are multe campionate....Real Madrid este in topul celor mai bune cluburi, Milan dar nu Barcelona! Torje va ajunge capitan la Real Madrid daca il fereste Dumnezeu de meciuri cu echipe de macelari gen steaua
Baaaa, Udinese e o echipa de cacao de la italieni, ce dreaqu, parca a ajuns la Milan sau Juventus, asa il ridicati. Si-apoi, e din pepiniera lui Dinamo, conform regulii de ieri?
Sa ma scuze pitestenii, Dobrin era bun dar n-a avut performante.
Acum, cine era mai bun: Pele sau Maradona? Parerea mea: Maradona.
A jucat in epoca moderna a fotbalului cand tactica impune reguli in teren, nu cand juca Pele, cand puteai veni de la carciuma direct la stadion. Dobrin stie.
Pe vremea lui Pele si Dobrin se juca dupa ureche.Last edited by mr.K; 20 September 2011, 09:33.
Comment
-
dar se juca curat nu ca acum ! Intreaba-l pe ceausescu de ce nu a avut dobrin rezultate. Nu zic asta pentru ca sunt eu din pitesti doamne fereste...n am nicio treaba cu fc arges, dar dobrin chiar a fost un mare talent, daca nu cumva cel mai mare ! Hagi si Dobrin fac parte din 2 epoci diferite ca sa zic asa.
MASACRU LA CLUJ) ... s-a intors roata pentru vaslui...chiar a fost furt pe fata , penalty 0, gol valabil anulat vasluiului, intrari criminale etc etc . S-au smecherit bozgorii)
Comment
-
Curat, dar cam adormeai la meci. M-am uitat la niste meciuri din anii '70, cu rare exceptii, se cam lancezea pe teren. Echipa campioana mondiala de atunci ar fi facuta praf de una mai slab cotata de acum, indiferent daca s-ar numi Brazilia, RFG, sau Argentina.
Comment
-
Are si vreo faza superioara atinsa in cupele Europene cu FC Arges? La mondialul din '70 a jucat vreo 5 minute? Nu cumva era un fel de Mutu?
Unul din zilele astea talentat ca Dobrin a fost Lutu. A ramas talent.
Poate-mi explica si mie cineva de unde e denumirea sticlei de tuica care avea pe ticheta 2 prune: ochii lui Dobrin.
Sincer, nu trebuia sa ramana la FC Arges, la cat tragea la masea se incadra perfect la Dinamo, casa tuturor betivilor si narcomanilor.Last edited by mr.K; 20 September 2011, 09:51.
Comment
-
Dobrin a fost un jucator urias, indiferent de cat se va discuta pe acesta tema ! Din pacate, in perioada aceea nu se televizau toate meciurile si multe dintre fazele create de el nu au ramas pe pelicula. Am discutat mai de mult cu un fost portar de la Victoria (Sitaru parca il chema) si imi spunea ca l-a vazut o data la un meci din Cupa Romaniei cand a dat un gol de la fanionul din coltul terenului.
De ce imi aduc aminte sunt driblingurile din fata lui Kempes, cand parca i-a dat si craci, era in 1979 si Kempes juca la Valencia, acelasi Kempes care cu un an inainte castigase cu Argentina campionatul mondial si fusese golgheterul turneului !
Am avut privilegiul sa-l vad jucand live in meciurile cu Steaua si sincer cam plecam plangand acasa dupa meci !
Comment
-
Originally posted by Champion View Postintotdeauna ai fost "gica contra"...cand vezi ca toti sustin un lucru nu pricep de ce mai pui fitile d astea
Pentru ca Gica Hagi a fost cel mai mare dupa parerea mea si a majoritatii suporterilor, conform sondajului. Nu ajunge sa spuna 3-4 membri de pe forum ca Dobrin a fost mai mare.
PS: daca Hagi era dinamovist, acum sustineai altceva.
Comment
Comment