Hai ca deja suna bine...
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Astra - Sportul 1
FCM Tg. Mures - Pandurii 2
Gaz Metan - U Cluj 2
Dinamo - Concordia 1
Vointa Sibiu - Rapid 2
CFR Cluj - Petrolul 1
Steaua - Otelul 2
FC Brasov - Ceahlaul x
Mioveni - FC Vaslui 2
Originally posted by Eu4yas View PostForzza Steaua ale ale ale, ale ale ale! ))
Haaaaaideeee raaaapeeeeed, haiiideeeee raaaaapeeeeeed
Comment
-
Originally posted by PCH View PostMAh, dar mistar ca si eu3-0yas unde umbla?? CINE E PE PRIMUL LOC? DINAMOO EEEE
21. 08 2011 - etapa a 4-a, SPORTUL-DINAMO 0-2
Avram supervizor pentru fiu!
La meciul Sportul-Dinamo, unul normal, unde asistent a fost Valentin Avram, observator al arbitrilor a fost Constantin Gheorghe, vicepreşedintele CCA. Iar şeful CCA, Vasile Avram, a fost supervizorul partidei.
A doua zi după meci, 22.08.2011, ora 11.52. Vasile Avram e sunat de la sediul Transpeco, firmă unde este acţionar Cristi Borcea.
B: Să trăiţi, dom' preşedinte!
A: Felicitări pentru victoria de ieri! (rîde)
B: Mulţumesc, dom' preşedinte! Da' ai văzut că el tot nu dă niciodată, nu vrea să-mi dea 11m, dom' preşedinte? De atîtea etape nu mi-a dat...
A: Da...
B: Nu vrea el!
A: Lasă... a fost foarte bine, nu? Ascultă ce îţi spun eu. E un pas făcut mare spre normalizare.
B: Da... Ştii ce i-a zis lu' Torje?
A: Ă?
B: I-a zis: "Piticule, să nu cumva să cazi în careu, chiar dacă te faultează, nu-ţi dau! ÃŽţi dau galben!"
A: Nu, nu cred... Bine, trebuie să-i înţelegi şi pe ei, ca arbitri, că nu pot chiar aşa... Trebuie să pună un pic, să-i sperie... Torje e şi tare la simulări, înţelege şi tu. Oricum, ai văzut, în repriza a doua te-a lăsat non-stop, dă-o-n ... mă-sii! Este?
B: Da, da, da!
A: Te-a lăsat Valentin non-stop! (Valentin Avram, arbitru asistent, fiul lui Vasile Avram)
B: Da, da' în prima repriză ce m-am speriat...
A: Să ştii că şi io, nu ştiam ce naiba o fi...
B: Da, că-n prima repriză l-a oprit pe Dănciulescu.
A: Da, da, şi eu mă speriasem un pic.
B: Am crezut că-mi stă inima!
A: Da, dar a fost ofsaid... Era doi metri în ofsaid, n-avea ce să facă băiatu'...
B: Dom' preşedinte, da' totuşi să nu-mi dea şi mie un 11 m, deloc?
A: Step by step. Step by step!
.....
B: Deci, cîte-ţi trebuie? Zi!
A: Cîte poţi tu.
B: Păi zi, cîte-ţi trebuie, cincizeci, cîte vrei...
A: Cît?
B: Cincizeci, cît îţi trebuie? Ce să faci cu zece... cincizeci... cît...
A: Adu-mi cît poţi tu. Dar cît mai repede, te rog!Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Un scor mincinos dupa aspectul jocului, meritam un egal. Nu-i nimic, strangem randurile si mergem mai departe. Un 10 pt galerie, au cantat de la inceput pana la final.
Clasament grupa C
1. PSV 6p
2. Legia 3p
3. Rapid 3p
4. Hapoel 0p
Etapa viitoare: Rapid - Legia, Hapoel - PSVLast edited by tifosibt76; 30 September 2011, 00:33.
Comment
-
Originally posted by DISSSEL View Post) E BORCEA,AVRAM...ETC,ETC....
21. 08 2011 - etapa a 4-a, SPORTUL-DINAMO 0-2
Avram supervizor pentru fiu!
La meciul Sportul-Dinamo, unul normal, unde asistent a fost Valentin Avram, observator al arbitrilor a fost Constantin Gheorghe, vicepreşedintele CCA. Iar şeful CCA, Vasile Avram, a fost supervizorul partidei.
A doua zi după meci, 22.08.2011, ora 11.52. Vasile Avram e sunat de la sediul Transpeco, firmă unde este acţionar Cristi Borcea.
B: Să trăiţi, dom' preşedinte!
A: Felicitări pentru victoria de ieri! (rîde)
B: Mulţumesc, dom' preşedinte! Da' ai văzut că el tot nu dă niciodată, nu vrea să-mi dea 11m, dom' preşedinte? De atîtea etape nu mi-a dat...
A: Da...
B: Nu vrea el!
A: Lasă... a fost foarte bine, nu? Ascultă ce îţi spun eu. E un pas făcut mare spre normalizare.
B: Da... Ştii ce i-a zis lu' Torje?
A: Ă?
B: I-a zis: "Piticule, să nu cumva să cazi în careu, chiar dacă te faultează, nu-ţi dau! ÃŽţi dau galben!"
A: Nu, nu cred... Bine, trebuie să-i înţelegi şi pe ei, ca arbitri, că nu pot chiar aşa... Trebuie să pună un pic, să-i sperie... Torje e şi tare la simulări, înţelege şi tu. Oricum, ai văzut, în repriza a doua te-a lăsat non-stop, dă-o-n ... mă-sii! Este?
B: Da, da, da!
A: Te-a lăsat Valentin non-stop! (Valentin Avram, arbitru asistent, fiul lui Vasile Avram)
B: Da, da' în prima repriză ce m-am speriat...
A: Să ştii că şi io, nu ştiam ce naiba o fi...
B: Da, că-n prima repriză l-a oprit pe Dănciulescu.
A: Da, da, şi eu mă speriasem un pic.
B: Am crezut că-mi stă inima!
A: Da, dar a fost ofsaid... Era doi metri în ofsaid, n-avea ce să facă băiatu'...
B: Dom' preşedinte, da' totuşi să nu-mi dea şi mie un 11 m, deloc?
A: Step by step. Step by step!
.....
B: Deci, cîte-ţi trebuie? Zi!
A: Cîte poţi tu.
B: Păi zi, cîte-ţi trebuie, cincizeci, cîte vrei...
A: Cît?
B: Cincizeci, cît îţi trebuie? Ce să faci cu zece... cincizeci... cît...
A: Adu-mi cît poţi tu. Dar cît mai repede, te rog!
Nu cred deloc ! E scenarii astea !
Comment
-
Ce praf in ochi e cazul asta Avram. Au si gasit meciul cu blat. Meciul in care Dinamo nu a primit 11m desi il meritau. Daca era vreunu din meciurile in care a primit Torje mocangeala intelegeam, dar .... Nu prea pupa. In meciul ala arbitru a gresit in toate directiile, dar Avram se dadea bine pe langa desteptu ala de Borcea ca sa ii trimita niste vin/sampanie.sigpic
Comment
-
Bai deci innebunesc aici! Daca il pune pe-asta se duce dreacu totul. Pffffff!
Ilie Stan afirma: "Eu fac intotdeauna ce-mi spune patronul!"
Vai de capul meuuuuu! Nu mai am chef de munca si de nimic. Sa se duca cineva de-aici sa-i taie furtunele de la frana lui Stan si Bran sa nu mai ajunga la palat!
Incredibil!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by yrman View PostCe praf in ochi e cazul asta Avram. Au si gasit meciul cu blat. Meciul in care Dinamo nu a primit 11m desi il meritau. Daca era vreunu din meciurile in care a primit Torje mocangeala intelegeam, dar .... Nu prea pupa. In meciul ala arbitru a gresit in toate directiile, dar Avram se dadea bine pe langa desteptu ala de Borcea ca sa ii trimita niste vin/sampanie.
Din punctul meu de vedere sa ii ascunda pe toti
Originally posted by tifosibt76 View PostUn scor mincinos dupa aspectul jocului, meritam un egal. Nu-i nimic, strangem randurile si mergem mai departe. Un 10 pt galerie, au cantat de la inceput pana la final.
Clasament grupa C
1. PSV 6p
2. Legia 3p
3. Rapid 3p
4. Hapoel 0p
Etapa viitoare: Rapid - Legia, Hapoel - PSV
[QUOTE=Eu4yas;1070881]Bai deci innebunesc aici! Daca il pune pe-asta se duce dreacu totul. Pffffff!
Ilie Stan afirma: "Eu fac intotdeauna ce-mi spune patronul!"
Vai de capul meuuuuu! Nu mai am chef de munca si de nimic. Sa se duca cineva de-aici sa-i taie furtunele de la frana lui Stan si Bran sa nu mai ajunga la palat!
Incredibil![/QUOT
Priveste partea buna putea sa vina hagi sau stoichitza))))))Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
Comment