Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai ca deja suna bine...
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Astra - Sportul 1
      FCM Tg. Mures - Pandurii 2
      Gaz Metan - U Cluj 2
      Dinamo - Concordia 1
      Vointa Sibiu - Rapid 2
      CFR Cluj - Petrolul 1
      Steaua - Otelul 2
      FC Brasov - Ceahlaul x
      Mioveni - FC Vaslui 2

Originally posted by Eu4yas View Post
      Forzza Steaua ale ale ale, ale ale ale! ))
      Ai sictir ca ati facut tara de ras, capsunarilor!

Haaaaaideeee raaaapeeeeed, haiiideeeee raaaaapeeeeeed

Comment

• Originally posted by PCH View Post
        MAh, dar mistar ca si eu3-0yas unde umbla?? CINE E PE PRIMUL LOC? DINAMOO EEEE
        ) E BORCEA,AVRAM...ETC,ETC....

21. 08 2011 - etapa a 4-a, SPORTUL-DINAMO 0-2

Avram supervizor pentru fiu!
        La meciul Sportul-Dinamo, unul normal, unde asistent a fost Valentin Avram, observator al arbitrilor a fost Constantin Gheorghe, vicepreşedintele CCA. Iar şeful CCA, Vasile Avram, a fost supervizorul partidei.

A doua zi după meci, 22.08.2011, ora 11.52. Vasile Avram e sunat de la sediul Transpeco, firmă unde este acţionar Cristi Borcea.
        B: Să trăiţi, dom' preşedinte!
        A: Felicitări pentru victoria de ieri! (rîde)
        B: Mulţumesc, dom' preşedinte! Da' ai văzut că el tot nu dă niciodată, nu vrea să-mi dea 11m, dom' preşedinte? De atîtea etape nu mi-a dat...
        A: Da...
        B: Nu vrea el!
        A: Lasă... a fost foarte bine, nu? Ascultă ce îţi spun eu. E un pas făcut mare spre normalizare.
        B: Da... Ştii ce i-a zis lu' Torje?
        A: Ă?
        B: I-a zis: "Piticule, să nu cumva să cazi în careu, chiar dacă te faultează, nu-ţi dau! ÃŽţi dau galben!"
        A: Nu, nu cred... Bine, trebuie să-i înţelegi şi pe ei, ca arbitri, că nu pot chiar aşa... Trebuie să pună un pic, să-i sperie... Torje e şi tare la simulări, înţelege şi tu. Oricum, ai văzut, în repriza a doua te-a lăsat non-stop, dă-o-n ... mă-sii! Este?
        B: Da, da, da!
        A: Te-a lăsat Valentin non-stop! (Valentin Avram, arbitru asistent, fiul lui Vasile Avram)
        B: Da, da' în prima repriză ce m-am speriat...
        A: Să ştii că şi io, nu ştiam ce naiba o fi...
        B: Da, că-n prima repriză l-a oprit pe Dănciulescu.
        A: Da, da, şi eu mă speriasem un pic.
        B: Am crezut că-mi stă inima!
        A: Da, dar a fost ofsaid... Era doi metri în ofsaid, n-avea ce să facă băiatu'...
        B: Dom' preşedinte, da' totuşi să nu-mi dea şi mie un 11 m, deloc?
        A: Step by step. Step by step!
        .....
        B: Deci, cîte-ţi trebuie? Zi!
        A: Cîte poţi tu.
        B: Păi zi, cîte-ţi trebuie, cincizeci, cîte vrei...
        A: Cît?
        B: Cincizeci, cît îţi trebuie? Ce să faci cu zece... cincizeci... cît...
        A: Adu-mi cît poţi tu. Dar cît mai repede, te rog!
        Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
        prost.

Comment

• Un scor mincinos dupa aspectul jocului, meritam un egal. Nu-i nimic, strangem randurile si mergem mai departe. Un 10 pt galerie, au cantat de la inceput pana la final.
          Clasament grupa C
          1. PSV 6p
          2. Legia 3p
          3. Rapid 3p
          4. Hapoel 0p
          Etapa viitoare: Rapid - Legia, Hapoel - PSV
          Last edited by tifosibt76; 30 September 2011, 00:33.

http://img82.imageshack.us/img82/67/4744hy3.gif

Comment

• Originally posted by DISSSEL View Post
            ) E BORCEA,AVRAM...ETC,ETC....

21. 08 2011 - etapa a 4-a, SPORTUL-DINAMO 0-2

Avram supervizor pentru fiu!
            La meciul Sportul-Dinamo, unul normal, unde asistent a fost Valentin Avram, observator al arbitrilor a fost Constantin Gheorghe, vicepreşedintele CCA. Iar şeful CCA, Vasile Avram, a fost supervizorul partidei.

A doua zi după meci, 22.08.2011, ora 11.52. Vasile Avram e sunat de la sediul Transpeco, firmă unde este acţionar Cristi Borcea.
            B: Să trăiţi, dom' preşedinte!
            A: Felicitări pentru victoria de ieri! (rîde)
            B: Mulţumesc, dom' preşedinte! Da' ai văzut că el tot nu dă niciodată, nu vrea să-mi dea 11m, dom' preşedinte? De atîtea etape nu mi-a dat...
            A: Da...
            B: Nu vrea el!
            A: Lasă... a fost foarte bine, nu? Ascultă ce îţi spun eu. E un pas făcut mare spre normalizare.
            B: Da... Ştii ce i-a zis lu' Torje?
            A: Ă?
            B: I-a zis: "Piticule, să nu cumva să cazi în careu, chiar dacă te faultează, nu-ţi dau! ÃŽţi dau galben!"
            A: Nu, nu cred... Bine, trebuie să-i înţelegi şi pe ei, ca arbitri, că nu pot chiar aşa... Trebuie să pună un pic, să-i sperie... Torje e şi tare la simulări, înţelege şi tu. Oricum, ai văzut, în repriza a doua te-a lăsat non-stop, dă-o-n ... mă-sii! Este?
            B: Da, da, da!
            A: Te-a lăsat Valentin non-stop! (Valentin Avram, arbitru asistent, fiul lui Vasile Avram)
            B: Da, da' în prima repriză ce m-am speriat...
            A: Să ştii că şi io, nu ştiam ce naiba o fi...
            B: Da, că-n prima repriză l-a oprit pe Dănciulescu.
            A: Da, da, şi eu mă speriasem un pic.
            B: Am crezut că-mi stă inima!
            A: Da, dar a fost ofsaid... Era doi metri în ofsaid, n-avea ce să facă băiatu'...
            B: Dom' preşedinte, da' totuşi să nu-mi dea şi mie un 11 m, deloc?
            A: Step by step. Step by step!
            .....
            B: Deci, cîte-ţi trebuie? Zi!
            A: Cîte poţi tu.
            B: Păi zi, cîte-ţi trebuie, cincizeci, cîte vrei...
            A: Cît?
            B: Cincizeci, cît îţi trebuie? Ce să faci cu zece... cincizeci... cît...
            A: Adu-mi cît poţi tu. Dar cît mai repede, te rog!

Nu cred deloc ! E scenarii astea !

Comment

• Daca-l pune dreacu pe-asta sa-l aduca pe STAN SI BRAN la Steaua jur ca ma duc peste el "aicisea", si-i omor toate oile!
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• levy idolul vostru isi ia zborul... ce amaruri in europa toti...ce sa te mai obosesti ma frate sa te faci de rahat...

Comment

• Ce praf in ochi e cazul asta Avram. Au si gasit meciul cu blat. Meciul in care Dinamo nu a primit 11m desi il meritau. Daca era vreunu din meciurile in care a primit Torje mocangeala intelegeam, dar .... Nu prea pupa. In meciul ala arbitru a gresit in toate directiile, dar Avram se dadea bine pe langa desteptu ala de Borcea ca sa ii trimita niste vin/sampanie.
                  sigpic

Comment

• Hahahahahahahaha, cica Ilie, poezie, galerie (de arta), Rembrandt al nostru nu poate veni ca are emisiuni la TV si ar subordona toti adversarii.

Ma declar fan-ul Nr. 1 al lui Grigoras! Sper din toata inima mea sa-l aduca!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• pana la palton ar fi bun

Comment

• Bai deci innebunesc aici! Daca il pune pe-asta se duce dreacu totul. Pffffff!

Ilie Stan afirma: "Eu fac intotdeauna ce-mi spune patronul!"

Vai de capul meuuuuu! Nu mai am chef de munca si de nimic. Sa se duca cineva de-aici sa-i taie furtunele de la frana lui Stan si Bran sa nu mai ajunga la palat!

Incredibil!
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Astra - Sportul 1
                          FCM Tg. Mures - Pandurii 1
                          Gaz Metan - U Cluj 1
                          Dinamo - Concordia x
                          Vointa Sibiu - Rapid 2
                          CFR Cluj - Petrolul 1
                          Steaua - Otelul x
                          FC Brasov - Ceahlaul 1
                          Mioveni - FC Vaslui 2
                          My ride

Comment

• Originally posted by yrman View Post
                            Ce praf in ochi e cazul asta Avram. Au si gasit meciul cu blat. Meciul in care Dinamo nu a primit 11m desi il meritau. Daca era vreunu din meciurile in care a primit Torje mocangeala intelegeam, dar .... Nu prea pupa. In meciul ala arbitru a gresit in toate directiile, dar Avram se dadea bine pe langa desteptu ala de Borcea ca sa ii trimita niste vin/sampanie.
                            avea cineva dubii ca nu se intampla asa....vezi penescu...vezi craiova....vezi bistrita...timisoara....valiza lu' fecali....etc etc....
                            Din punctul meu de vedere sa ii ascunda pe toti

Originally posted by tifosibt76 View Post
                            Un scor mincinos dupa aspectul jocului, meritam un egal. Nu-i nimic, strangem randurile si mergem mai departe. Un 10 pt galerie, au cantat de la inceput pana la final.
                            Clasament grupa C
                            1. PSV 6p
                            2. Legia 3p
                            3. Rapid 3p
                            4. Hapoel 0p
                            Etapa viitoare: Rapid - Legia, Hapoel - PSV
                            10+ pentru atmosfera

[QUOTE=Eu4yas;1070881]Bai deci innebunesc aici! Daca il pune pe-asta se duce dreacu totul. Pffffff!

Ilie Stan afirma: "Eu fac intotdeauna ce-mi spune patronul!"

Vai de capul meuuuuu! Nu mai am chef de munca si de nimic. Sa se duca cineva de-aici sa-i taie furtunele de la frana lui Stan si Bran sa nu mai ajunga la palat!

Incredibil![/QUOT
                            Priveste partea buna putea sa vina hagi sau stoichitza))))))
                            Last edited by DISSSEL; 30 September 2011, 11:43. Reason: Automerged Doublepost
                            Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                            prost.

Comment

• a inceput circul...demisii etc...un nou an ratat

Comment

• Ne-am dus dreacu. E clar. Ilie, poezie, butelie, palarie, becalie, felie antrenor la Steaua!

E clar, ne batem la retrogradare.

Vorba celor de la sport.ro, Patronul si-a luat antrenor secund!
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google