Am mentionat doar muraturile preferate ale patronului-antrenor, care, oricat de cioban este, se convinge si el, uneori mai greu, de petardele din propria'i ograda.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cocosi, i-am acrit pe astia de i-am rupt ....nu stiu cum, dar in perioada asta toti stelistii au treaba, sunt dezinteresati, etc! FRUSTRAREA E MARE....durearea si mai si! SERIE B SERIE B SERIE B!
Gigi, Gigi, Gigiiiiiii nuuuuuuuuuu-iiiiiiiii laaaaaaaaasaaaaaaaa, du-i din AAAAAAAA, du-i din aaaa aaaaa aaaaaaa
Comment
-
Bai baiete bai! Bai ce-i aicea bai .
Dinamo wc-ul Europei, Dinamo Closetul Europei, 151 de suporteri dintre care 2 mai reusesc sa faca galagie , pianistilor va invitam la dans joi seara. Aaaaaaa, pardon, voi sunteti cu matura, aveti treaba sa strangeti la vestiarele baietilor ce joaca in Europa!
La anul in CL presimt ca o intalniti pe Fulgerul Vidin si Screoastea Sofia => nu treceti nici de astia!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostMergi cum poti de fa letopisetz in cinstea lu' Jiji...si termina-l in "Facase voia ta doamne"
Spania Campioana Mondiala La Tine Acasa Cu MINE Acolo!!!!
Originally posted by PCH View PostRamai cu presimtirile mah....oierule! pleaca de aici ca ai imputi threadul cu cacarezele tale
Echipa cu istorie, faima si toate cele, gen Vorskla Poltava!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Mă plictisesc deja aceleaşi discuţii de 10 pagini încoace. Cine e lideru cine nu-i lider, cine a bătut mai mult cine nu, mă doare capul. Eu îmi dau demisia.Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostIstoria se doar in ce priveste Dinamo in cupele europene, an de an.
Se mai repeta istoria intr-o anumita privinta... ghicesti care e aia? Tot an de an se repeta de ceva vreme incoace ... Iti dau un indiciu ... e o echipa care mananca bataie de la o alta echipa (aceeasi tot timpul) cu o perseverenta demna de invidiat. Daca ghicesti ai o bere de la mine, vara viitoare cand ajungi la maresigpic
Comment
Comment