Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am mentionat doar muraturile preferate ale patronului-antrenor, care, oricat de cioban este, se convinge si el, uneori mai greu, de petardele din propria'i ograda.
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Sa moara steaua de suparare/
      Aduceti titlul in STEFAN CEL MARE!

Comment

• Mistar Ca, spune tu
        Cine este lideru'!!!
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Cocosi, i-am acrit pe astia de i-am rupt ....nu stiu cum, dar in perioada asta toti stelistii au treaba, sunt dezinteresati, etc! FRUSTRAREA E MARE....durearea si mai si! SERIE B SERIE B SERIE B!

Gigi, Gigi, Gigiiiiiii nuuuuuuuuuu-iiiiiiiii laaaaaaaaasaaaaaaaa, du-i din AAAAAAAA, du-i din aaaa aaaaa aaaaaaa

Comment

• Bai baiete bai! Bai ce-i aicea bai .

Dinamo wc-ul Europei, Dinamo Closetul Europei, 151 de suporteri dintre care 2 mai reusesc sa faca galagie , pianistilor va invitam la dans joi seara. Aaaaaaa, pardon, voi sunteti cu matura, aveti treaba sa strangeti la vestiarele baietilor ce joaca in Europa!

La anul in CL presimt ca o intalniti pe Fulgerul Vidin si Screoastea Sofia => nu treceti nici de astia!
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Mergi cum poti de fa letopisetz in cinstea lu' Jiji...si termina-l in "Facase voia ta doamne"
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ramai cu presimtirile mah....oierule! pleaca de aici ca ai imputi threadul cu cacarezele tale

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                  Mergi cum poti de fa letopisetz in cinstea lu' Jiji...si termina-l in "Facase voia ta doamne"
                  Il termin in facase oile tale . Esti de groaza.
                  Spania Campioana Mondiala La Tine Acasa Cu MINE Acolo!!!!

Originally posted by PCH View Post
                  Ramai cu presimtirile mah....oierule! pleaca de aici ca ai imputi threadul cu cacarezele tale
                  Comunitarule, atentie la Avantul Radauti, va sufla-n ceafa si e foarte posibil sa dati de ei in preliminariile UCL.
                  Echipa cu istorie, faima si toate cele, gen Vorskla Poltava!
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• Stie careva cine este pe primul loc in Romania?? Adica echipa momentului, liderul, cea mai buna, etc etc?

Comment

• Mă plictisesc deja aceleaşi discuţii de 10 pagini încoace. Cine e lideru cine nu-i lider, cine a bătut mai mult cine nu, mă doare capul. Eu îmi dau demisia.
                      Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                      sigpic

Comment

• Da mai inapoi cu inca 100 de pagini si ai sa vezi ca Dinamo era cea mai cea, este si va fi cea mai cea.
                        Bine, in mintea unora.

Comment

• Adică ce vrei să spui monsieur, că istoria se repetă ?
                          Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                          sigpic

Comment

• Istoria se doar in ce priveste Dinamo in cupele europene, an de an.

Comment

• Este un fagas normal .

Incredibil ce s-a intamplat la Giurgiu cu acel baiat american, baschetbalistul. Incredibil! Nu se mai poate cu mafiotii astia. Oare se va face ceva?
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                                Istoria se doar in ce priveste Dinamo in cupele europene, an de an.

Se mai repeta istoria intr-o anumita privinta... ghicesti care e aia? Tot an de an se repeta de ceva vreme incoace ... Iti dau un indiciu ... e o echipa care mananca bataie de la o alta echipa (aceeasi tot timpul) cu o perseverenta demna de invidiat. Daca ghicesti ai o bere de la mine, vara viitoare cand ajungi la mare
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google