Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asa e...)))))

Comment

• Vom discuta mai mult dupa retur PCH...Vreau sa vad ce se va intampla la Dinamo.
      CARPE DIEM!

Comment

• si eu sunt extrem de curios si nerabdator....sper ca dupa anul asta care se anunta slab sa scapam de mascaricii din conducere si sa vina cineva cu FATA de DINAMO!

Comment

• Cineva gen Nicolae de la Astra? Pai ala vrea sa fie singur..iar la Dinamo sunt multi care au halit echipa.Nu mai au bani de bagat acum ale shakira turcu si ceilalti...si trag de asta ca sa iasa din datoriile catre jucatori si altele..am dreptate domnule?
          CARPE DIEM!

Comment

• da, tocmai de asta spun ca sper sa se care din conducere! tare imi este ca intra astia IAR peste ei la oficiala!

Comment

• Se misca ceva-ceva pe piata transferurilor.
              A plecat si Stancu dar au intrat bani in visteria clubului. Asteptam sa vina Moraes.
              Dinamo ar trebui sa-l transfere pe Torje la Steaua, pentru a putea fi vandut cu mai mult de 2 milioane la un eventual transfer in afara.
              Conteaza si de unde pleci.

Comment

• asa e...Radu Stefan,Adrian Mutu,Cosmin Contra si multi altii stiu cat de mult conteaza de unde pleci.....una e sa joci intr-un campionat ADEVARAT de fotbal unde sa te schimbi in vestiar cu campioni mondiali sa joci pe SAN SIRO contra Milanului si alta e sa te gandesti ca maine ai meci la Kasımpaşa sau Eskişehirspor Gabi Torje o sa plece curand si nu in turcia pe o suma de bani pe care oricum nu eu sau Dinamo o va cheltui!
                Last edited by PCH; 24 January 2011, 13:35.

Comment

• Stil pecehasistic si dinamovistic de-a comenta!

Sper sa va salvati de la retrogradare!
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• citesc frustrarea in postul de mai sus!

apropo, pentru cultura ta, suntem putin mai sus decat vOI in clasament! mult succes cu onofras si foras....aveti echipa, aveti valoare...va calca si sportul in picioare!
                    Last edited by PCH; 24 January 2011, 13:53.

Comment

• Maestre tre' sa fii un pic ciudat sa ne povestesti asa ceva. Eu n-am nicio treaba cu ce si cum transfera Dinamo, numai matale ne spui povesti.

Sper din toata inima mea sa va salvati de la retrogradare sa nu te vad plangand! In special cu gabita piticu' capitan !

Va urez bafta multa dar iarta-ma, sunteti varza cu carne! Multimea vida, blana, chestii
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• da da da, am inteles ca odata cu trasferul lui Rufy(Zapata,Zapada) la MARELE Galatasaray( e pe 10 parca, intr-un campionat plin de pescari, mestesugari si clopotari ) au adaugat noului stadion si o plasa de protectie la nivelul acoperisului stiindu-se ca acest portar are antecedente cu piciorul....mai acum 1 an piciorul acestuia a fost gasit(nu se stie cum a ajuns acolo) pe spitalul de urgenta floreasca!

iar va prindem in retur iar schimbi semnatura!
                        Last edited by PCH; 24 January 2011, 14:02.

Comment

• Nu stiu care dintre noi e frustrat!

Succes, tu poti sa mai inoxici threadul cu cateva baliverne!

Spor cu gabita piticu' capitanu'! Vai de voi!
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• ca deobicei scri mult si nimic!....SERIE B SERIE B! )

cupa e a noastra!

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                              asa e...Radu Stefan,Adrian Mutu,Cosmin Contra si multi altii stiu cat de mult conteaza de unde pleci.....una e sa joci intr-un campionat ADEVARAT de fotbal unde sa te schimbi in vestiar cu campioni mondiali sa joci pe SAN SIRO contra Milanului si alta e sa te gandesti ca maine ai meci la Kasımpaşa sau Eskişehirspor Gabi Torje o sa plece curand si nu in turcia pe o suma de bani pe care oricum nu eu sau Dinamo o va cheltui!
                              Astia pe ce sume au plecat? Ca e greu sa imi aduc aminte. A jucat Mutu mult la Inter?

Comment

• cele mai mari din perioada respectiva!

Radu Stefan a plecat pe doi - trei saci de cartofi!

Bogdan Stancu putea sa plece si 200 de milioane de euro, teapa alora care au dat, tot un jucator modest este...mai are mult pana sa confirme! eu nu vad nimic deosebit la baiatul asta! bratu cred ca a fost si este mai bun decat el!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google