If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Pe Bratu pana si bulgarii l-au trimis acasa.
Oricum, sesizez un pic de oftica in faptul ca Steaua vinde si mai si aduce, fata de Dinamo care "doneaza" tot balastul si cam atat.
Moraes cum suna?
e fenomental ...a semnat? noi avem un Alexe, un Danciulescu, un Ganea...suntem inveliti in atac! Dinamo a scapat de tot ce trebuia sa scape....doar de N'doye imi pare rau, dar poate chiar influenta negativ vestiarul si e bine ca a plecat! in rest, ura si la gara! de cine sa-mi para rau, de "print"? de scarlatache, bazzi si alti amatori ? sa se duca toti..am incredere ca o sa facem treaba in returul asta!
bine punctat! altfel nu mai vand si ei...doar sa prosteasca pe altii! manevre, combinatii....sunt curios ce comision are "mister" , marele antrenor HAGI la afacerea asta! asa echipa , asa antrenor, asa transfer...locul 10!
poate pleca la kuban kraznodar pe 2 milioane ...MARE atacant! vai de capu' lui!
apropo, felicit echipa pentru jocul magistral de aseara si pentru rezultatul de palmares obtinut cu clopotarii aia! o adevarata forta, aceasta steaua bucuresti, nu dorm noaptea din cauza lor! mi-e foarte frica, mai ales ca vine si moraes! tremur tot!
Las' ca s-a scos Dinamo cu transferurile, prin locuri neauzite pana acum pe gharta fotbalistica. Capitanul unde a plecat? Ala care nu stie nici in ce directie e poarta, el are centura doar la judo, data de tat'su ca era antrenor la club. A, Sageata il cheama, mi-am amintit. Stie sa injure Steaua, dar nu stie sa mai dea gol. Asa echipa, asa capitan. Si invers. Cacao peste tot.
bine punctat! altfel nu mai vand si ei...doar sa prosteasca pe altii! manevre, combinatii....sunt curios ce comision are "mister" , marele antrenor HAGI la afacerea asta! asa echipa , asa antrenor, asa transfer...locul 10!
poate pleca la kuban kraznodar pe 2 milioane ...MARE atacant! vai de capu' lui!
apropo, felicit echipa pentru jocul magistral de aseara si pentru rezultatul de palmares obtinut cu clopotarii aia! o adevarata forta, aceasta steaua bucuresti, nu dorm noaptea din cauza lor! mi-e foarte frica, mai ales ca vine si moraes! tremur tot!
Vezi Dinamo-Austria Viena............
Vai de mama lor de "fotbalisti".
Si ultima stire:Oferta clară din Germania pentru Torje a adus disensiuni între acţionari . Bătaie pe bani.Hamburg a oferit 5 milioane pentru micuţul mijlocaş. Badea se opune transferului în acest moment, în timp ce Turcu face presiuni la Borcea ca acesta să fie vîndut.
Cine mai e sef pe la Dinamo? Aaaaaaaaaa, fratii Becali, am uitat.
Lasa Cristi ca si la echipa de langa cimitir se pare ca tot aia. Steaua primeste 3 mil din transfer fratii tot 3, buna afacere ), mama ei de tara si cu cine o conduce. si noi ne certam ca prostii pe aici.
Hahahahahhahahahahahhahahahahaha, viitoarea campioana a Romaniei ... Ahahahahahahahhahahahahahhahaha!
Sa-mi fie cu iertare, realistic vorbind, la ce lot aveti daca terminati in primele 5 ar trebui sa-i pupati si talpile lui nenea Ando! Daca-l dau astia afara va bateti la retrogradare!
Cica pe Torje vor sa-l dea pe 10 mil - utopie frate .
rade ciob de oala sparta! asa si tu! problema este ca noi avem niste tineri in echipa, care cu ajutorul lui Andone(eu am mare incredere in omul asta) pot face o figura frumoasa! mai vin 2-3-4 fotbalisti demni sa imbrace tricoul ALB-ROSU si la vara o sa imi spui domnu' campion, imi permiteti sa parchez masina langa dumneavoastra? )
sunt constient de asta! ma gandesc ca nu este nicio echipa serioasa in campionat! CFR, dar nu cred sa castige ei titlul! sincer nu vreau sa mai castige provincia! sa vina titlul, unde ii e locul, in Bucuresti!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment