If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Repeta dupa mine: 17 Nentori, Elfsborg, Nijmegen, Hajduk,Poltava. Ies 5? Hai ca mai pun, ca am de unde, istoria voastra e de cacao rau de tot.
Foresta (nu Nothingham Forrest), FORESTA FALTICENI, tot 5 v-a dat parca.
Voi stiti cat de mare e orasul Falticeni?
In 2008 am jucat meci in optimile de finala ale cupei uefa (primavara europeana!!!) cu Benfica Lisabona (care nu are pescari si bucatari in echipa precum macabi, mauabi sau panzabi haifa). Asa ca mergi cum poti, closetarule!
Ai jucat tu mah in 2008 pe tarla la Sighetu' Marmatiei, oras cu o populatie de 289897 milioane de locuitori dintre care 99% joaca fotbal, inclusiv bebelusii si femeile.
Numai aberatii scoti pe gura aia. Care e mai frustrat??? Eu sau tu???
Pastrati-l. E varza. Sa se tunda si sa alerge mai mult, sa rateze mai putin.
Singurul jucator bun e Paraschiv, dar e batran.
Plus ca, il ai pe Antal pe numele tau de-l vinzi?
Pastrati-l. E varza. Sa se tunda si sa alerge mai mult, sa rateze mai putin.
Singurul jucator bun e Paraschiv, dar e batran.
Plus ca, il ai pe Antal pe numele tau de-l vinzi?
Asa o sa facem."il vindem ,eu"?
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Pai vorbesti in numele tau, nu ma lua cu acordul subiectului cu predicatul.
A dat si pletosul ala un gol mai de doamne ajuta si gata, face 3 milioane de euro. Pe Szekely tot de bun l-ati dat.
Auzi, ai auzit de Cursaru? Sa vezi ala ce eurogol a bagat din foarfeca. Si? A ajuns din golgheterul campionatului o leguma de fotbalist.
12
Otelul --Gaz Metan X
Ceahlaul--Sibiu X
U Cluj--Dinamo X
Sportul--Pandurii Tg. Jiu 2
FC Vaslui--Tg. Mureş 1
Rapid--Astra 1
Petrolul--Steaua X
Concordia--CS Mioveni 1
FC Brasov--CFR Cluj X
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment