scorul a fost 2-0, cu posibilitati reale de 27-2, ca la handbal.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
stati linistiti...asa a spus Becali dupa meci..."Stati linistiti...o sa vedeti voi..." daca ia bataie la diferenta mai mare de 3 goluri cu Macabi in retur nu ma mai uit la nici un meci al Stelei pana nu aduce un antrenor de clasa...deocamdata avem jucatori de divizia A, antrenor de divizia D si un joc de divizia C...
Comment
-
care sunt jucatori de A ? tanase ? care pica la orice atingere... florin costea ? care atinge balonul de 5-6 ori pe meci ? alalant costea? care trage la poarta numai din cazatura ? latovlevici ? alearga ca un bezmetic degeaba ...cred ca ii ia locu` lu banel.. iti mai zic ?
Comment
-
Banel....)) nu mai mere nimic de cand a plecat....
Originally posted by champion View Postnu va aud....spurky? Iar v ati facut ma de c@c@t? Echipa de amaruri "toti va bat toti va injura toti va baga p...a -n gura" )) ma astept sa comentati iar de europa etc ...prostul pana nu e fudul nu e prost destul) stiaaaa ua stiaaa ua beeee beheee... V a umilit o ekipa de liga a 2 a ... Mi ar fi rushine sa mai ies din casa
bravo timisoara ... Frumos ati jucat contra unei echipe mediocre(mult spus)...felicitari !
Nu am mai vazut pe nimeni de mult ca jigneste indiferent de tabara.....nu te inteleg....
ULTIMA DECLARATIE A LUI GIGI "Echipa mea va SPULBERA tot şi va ajunge pe primul loc pînă în iarnă"
oare s a uitat la meciu cu mioveniu)))???Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postchampioane , corect ce ai zis cu fudulia si prostia , dar si frustrarea voastra cu europa se vede aproape in fiecare post.
Originally posted by DISSSEL View PostBanel....)) nu mai mere nimic de cand a plecat....
silviule parca nu ne mai jignem intre noi....
Nu am mai vazut pe nimeni de mult ca jigneste indiferent de tabara.....nu te inteleg....
ULTIMA DECLARATIE A LUI GIGI "Echipa mea va SPULBERA tot şi va ajunge pe primul loc pînă în iarnă"
oare s a uitat la meciu cu mioveniu)))???
Comment
-
Daca juca Dinamo cu Timisoara, si nu cu aerienii din Severin, probabil o pupau.
Se vede ca Timisoarei i-a priit aerul de Liga II, i-a ambitionat.
Nu pot decat sa-i felicit.
Si ceilalti dinamovisti de aici (Champion vorbeste omule mai normal, ca ai master si ce mama dreaqului te mai lauzi ca ai ca diplome), va zic: BAH, NU VA MAI LAUDATI CAND ALTA ECHIPA BATE STEAUA.
Zic si eu ca voi: lasa sa ia bataie Steaua de la toti, important e s-o invinga pe dinamo.
Forza Steaua.
Scapam si de Stan acusica.Last edited by mr.K; 28 October 2011, 10:08.
Comment
-
Originally posted by Champion View Postnu va aud....spurky? iar v ati facut ma de c@c@t? echipa de amaruri "toti va bat toti va injura toti va baga p...a -n gura" )) ma astept sa comentati iar de europa etc ...prostul pana nu e fudul nu e prost destul) stiaaaa ua stiaaa ua beeee beheee... v a umilit o ekipa de liga a 2 a ... mi ar fi rushine sa mai ies din casa
Macar scrie si tu ROMANESTE si numai scrie MIRC...sau asa fac cei cu DIPLOME
Originally posted by DISSSEL View Postsilviule parca nu ne mai jignem intre noi....
Nu am mai vazut pe nimeni de mult ca jigneste indiferent de tabara.....nu te inteleg...
Originally posted by mr.K View PostSi ceilalti dinamovisti de aici (Champion vorbeste omule mai normal, ca ai master si ce mama dreaqului te mai lauzi ca ai ca diplome),
Probabil a luat diplomele alea de la vreun XEROX...ca sigur nu a calcat prin vreo scoala ca i se vede acestui CHAMPION caracterul de C$£^%T de mult. Din cauza asta am evitat sa mai intru pe aici pe acest thread,,ca mie RUSINE cu astfel de colegi care vorbesc ca la usa cortului si nici un MODERATOR nu ia atitudine.
Cat despre Steaua,,,,rusine...iar despre Timisoara BRAVO lor !
Comment
-
-
Originally posted by yrman View PostMistar ca, vezi ca o sa iti cer drepturi de autor .... 2 beri reci la vara.
Comment
Comment