Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mie mi-a placut kapetanos! nu a rupt gura targului dar cred ca si-a facut treaba! imi mai place un pusti de la steaua, are numarul 91 si parca il cheama Matei! l-am vazut in 2-3 meciuri, stie cu mingea foarte foarte bine! crede-ma, nu prea evidentiez jucatori de la "rivali" dar baiatul asta cu putin noroc o sa fie mare!(spre deosebire de stancu, care nu ma impresioneaza deloc!!)

Comment

• Tot o ştire de ultima oră : s-a întors Eric la Gaz Metan .
      Skypee™

Comment

• Eu l-as suspenda pana in vara, sa se antreneze in parcuri. Bananierii astia nu inteleg ca trebuie sa ai un nume ca sa ti se ierte tot. Vezi Adriano, cand juca la Inter.
        Ceva ce ma seaca de o vreme: telenovela Moraes. Ce e asta, vreun nou Maradona? Sa-l tina Bistrita pana cand se va satura de el. Aici are dreptate pana si Gigi, vrea Padureanu mai mult pe Moraes doar pentru ca-l cere Steaua? Sa nu pateasca precum Mititelu cu Florin Costea, rupt picior-@*&a bani din transfer, ce 4 milioane de euro, nimic tataie.
        Eu as pune un fundas de la Steaua in meciul direct, sa-l rupa pe Moraes in minutul '85, ca sa il vanda aia la solduri peste vreo 2 ani.
        Last edited by mr.K; 31 January 2011, 14:39.

Comment

• La noi e balamuc , ăsta nu se mai poate numi fotbal .Numai bălăcăreli ale patronilor la tv şi jucatori cu fiţe . Dacă nu deranjez sper ca să câştige Oţelul campionatul acesta.
          Skypee™

Comment

• asa e, nici eu nu inteleg ce se tot trag pe C#R cu jucatorii astia?! cine da 2-3 milioane pe Moraes? in locul cluburilor care vor sa il cumpere( Dinamo/Steaua/Rapid/CFR) m-as duce frumos cu o suma FIXA! vrei sa il dai, bine,nu tineti-l sanatosi! aici e vorba si de calitatea si experienta oamenilor care negociaza!
            fac pariu ca in banii aia gasesc alt atacant foarte bun!

chiar a revenit Eric la Gaz Metan? pai de ce?

Comment

• Ca nu a acceptat oferta lui Milan, de "numai" 3 milioane salar pe an, el voia 4, cred.

Pana una alta, Eric a demonstrat cate ceva intr-un campionat slab, ca al nostru, cu aparari vraiste, cu meciuri in mocirla. Pana la un club mare mai e cale lunga, s-a vazut ca nu l-a luat nimeni fara a avea carte verde si situatie clara, si mai ales VALOARE.
              Fente ca astea se platesc in afara, Barca l-a zburat pe Ronaldinho pentru mai putin, ca sa nu il strice pe Messi.

Comment

• CORECT!! ce discutii mai aveam in perioada aia maxima a lui Ronaldinho! Toata lumea ca e mega, extra fotbalist! mie nu imi plac fotbalistii in genul lui...eu il comparam cu Zidane si spuneam ca are multe clase sub acesta! Pentru mine mijlocasul perfect, fotbalist in adevaratul sens al cuvantul a fost Zidane! Atacanti in genul lui Raul si fundas Maldini! dar s-au cam dus!
                Gaz Metan are iiacum si pe eric si pe bratu
                Last edited by PCH; 31 January 2011, 17:09.

Comment

• Jiji l-a pus pe Matei pe liber. Daca Barca gandea asa in cazul lui Messi.........
                  Acum se milogesc pentru Moraes, ce atatea discutii, nu vrea Padureanu, gata, pac, pac vorba unuia. Sa ramana sa-l vanda direct la MU si altul la rand.
                  Mamaaaaaaaa, cand nu te pricepi la fotbal, e greu. Matei ala, imi pare bine pentru el ca pleaca, la Steaua au ajuns sa joace numai tampiti ca Bicfalvi dintre tineri, sau Onicas care inca nu-s lamurit, e inchizator sau fundas? O fi el modest ca si caracter, jale mare ca e modest si ca jucator.

Comment

• Matei este un tip foarte talentat. Pacat de el dar viata extrasportiva e posibil sa-l duca foarte rapid prin diviziile inferioare.
                    Mi se pare normal doar a avut atatea si-atatea nume mari ca exemplu, vezi Mutu ori generatia penibila.

Onicas tinde spre inchizator dar parca ii trebuie un pic mai mult de determinare. Este mai tehnic decat Bicfalvi dar nu atat de puternic. Din ei doi cred ca ar iesi un jucator bunicel !
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Matei, pana una alta, da probe la Fiorentina.
                      Da, e pusti, toti am facut prostii cand aveam sub 20 de ani. Si Messi a fost pusti, a facut prostii, dar clubul s-a implicat, a eliminat elementele proaste, inclusiv pe Ronaldinho. La noi a fi manager de echipa de fotbal implica doar aranjamente cu arbitrii si cu federatia. Eventual ceva blaturi. Manager inseamna mult mai mult si unde nu poti singur, iti iei ajutoare. Ca nici Ferguson nu face singur tot la MU.

Comment

• Eu spun asa. Cred ca Meme nu e prost. Probabil ca dedesubturile caracterului si vietii particulare ale lui Matei nu le cunoastem atat de bine.

E posibil sa i se fi atras atentia de prea multe ori si el sa fi calcat pe bec aiurea. Pacat de el oricum!
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• ma, e acelasi Matei pe care il vazusem eu si am spus ca imi place? cel cu numarul 91 sau altul? stiu ca erau doi Matei la Steaua si daca e cel care imi place mie...MARE GRESEALA au facut daca i-au dat drumul!

Comment

• Asta-i pustiul.
                            Ideea e ca nu avea la doar 17 ani, salariu de 150 de mii de euro pe sezon, dupa cum zic unele ziare, desi ma indoiesc. Cred ca 25-30 de mii e mai aproape de adevar.
                            Attached Files

Comment

• ERATA: Ideea e ca nu avea degeaba la doar 17 ani........

Comment

• deci nu e ala! asta e alt matei! )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google