If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Un punct e mai mult decat niciunul. Cum era la finalul anului, cand la egalitate de puncte, va laudati ca datorita unui gol in plus marcat erati peste Steaua.
Reclama CEC din era comunista: Azi la banca pui un ....leu ( punct), maine el va scoate pui.
eu zic asa, sunt de acord cu tine...pe vaslui ii bati la cap si tipi pe teren la strainii aia cand deja e 4-0 "please no gool" si pe timisoara ii bati cu palma pe umar dupa meci ca doar Zicu va da 2 bobite!
sper ca tot ce scrii e la caterinca si ca nu crezi deloc cele afirmate! bai, nu jucati nimic! Dinamo a dominat in Giulesti, a avut ocazii, misca ceva acolo, o pasa, un calcai, o transversala..pe cand la steaua e tocmai invers....jaloanele sunt ros-albastrii
Bun. I-am spus atunci lui PCH, "bai, am fost peste voi, v-am jucat, voi ati avut 2 suturi si-ati dat 2 goluri".
El imi spunea atunci, ca ce vrei domne, v-am calcat in picioare etc etc etc. Baliverne.
Acum se vaita ca a avut ocazii si etc etc etc, si vezi doamne echipa joaca. Pai cum e? S-a-ntors roata nu?
Nu va convine cand n-o bagati in poarta, este? Asa nu mi-a convenit nici mie in meciul tur, echitabil era macar un rezultat de egalitate.
Maestrul PCH sa taca, puteti sa nimeriti 7 bare si sa jucati voi tiki taka, suntem deasupra.
bai cristi, nu sunt suparat deloc ca nu a intrat, eu sunt constient de nivelul slab al echipei si de aceea am spus ca sunt bucuros ca au miscat ceva, daca erau indolenti si nu alergau ma enervam! eram frustrat daca pierdeam cu rapid...de meciul tur dintre ale noastre ce sa zic...decat atat: 2:1
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment