If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
si eu cred ca in 1520 de ani Romania va ajunge precum Franta de azi!
ce conteaza scorul din tur? hai sa vedem clasamentul si jocul ambelor echipe! vaslui este o echipe grea, poate mai grea decat Otelul!
P.S. Sa bata steaua, mie mi-ar conveni.....mai opreste vasluiul! sa bata si pe poli....ca noi oricum luom puncte si de la aia si de la steaua si la final Dinamo o sa fie cel mai sus! eu asa propun, sa bata steaua TOT pana la final doar in etapa cu pastele sa o fure (joaca cu Dinamo, e imposibil pentru ei sa spere macar la egal, se pune problema doar de scor si marcatori...Torje, Bakaj, Alexe, Danciu...vedem noi!) pentu ca Dinamo sigur nu mai pierde niciun punct pana la final!.....vedeti ca pot sa bat si eu campii cum faceti voi?!
Esti de groaza. Las' ca mai este putin pana la meciul direct. Veti fi coplesiti si in sfarsit veti juca si voi pe un stadion ca lumea :P.
Niki, hai ca te trec si pe tine, sigur, dar dai tu mai multe beri!
P.S. Am vazut aseara un pic din Bayern - Inter si-apoi am vazut rezumatul. Cred ca Leonardo si ai lui au calcat toti la un loc intr-o foarte mare balega frate.
Dita norocu'!!!
si eu am vazut putin din meci aseara.....nu ma asteptam sa treaca Inter, eram sigur ca pierde cu cel putin un 3-1!....am fost socat dimineata la aflarea vestii! Leonardo nu a facut nimic la Milan anul trecut, cat noroc sa ai sa antrenezi si Milan si Inter? asa de mult a scazut valoarea fotbalului italian?
bine ca a trecut Manchester mai departe....sunt curios ce o sa faca Shaktar in continuare!
stiu ca sunt de groaza, abia astept taierea mieilor(nici nu mai stiu a cata parte)!
Carnea de miel poate deveni brusc, grea la stomac, cand esti nervos/suparat. Oricum, nu mai e mult.
Mie imi place drob, precum si pulpa de miel la gratar. Si un/2/3 pahar/e de vin rosu, cu 4-1 pentru Steaua pe tabela. Hai 4 pahare de vin, cate unul de gol.
Daca tot se dorea inca un dinamovist pe aici .... m-am prezentat la apel
1. Victoria Branesti - FC Timisoara - X
2. Bistrita - Rapid - X
3. Otelul - U Cluj - 1
4. Steaua - FC Vaslui - 2
5. Dinamo - FCM Targu Mures - 1
propun sa punem si scor si cine ghiceste scorul i se dubleaza punctele. Daca sunteti deacord refac lista.
@Eu4yas ce office folosesti? Poate e ala nou si de aia nu mere.
Conform traditiei strabune cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti o sa avem taierea mieilor/oilor.
Nu e vorba de office, e vorba ca am incercat sa urc excelul aici si la gestiunea atasamentelor nu ai extensie xls .
Cred ca putem face si treaba cu scorul dar am lasat asa deocamdata.
dupa cum decurg lucrurile,Timisoara va lua titlul.parerea mea.am remarcat cateva lucruri care ma fac sa cred asta.in rest...trup si suflet pentru culori!
nu se stie, eu cred ca nu se ia pe bune, e manevra! Dinamo nu il castiga sigur, vad ca ii pregatesc locul lui Piturca! au venit barboienii, cica facem echipa mare de tot in 1-2 ani! mai ceva ca Shaktar!
Shaktar n-a facut nimic pana acum, daca ne raportam la investitii. Sa bagi 70 de milioane pe euro pe an in brazilieni si sa castigi doar o cupa EL, cam putin. Marele antrenor Il Luce.
Antrenor e Mourinho care a luat CL cu Porto, fara mari investitii. Banii multi si antrenor slabut, vezi Manchester City aseara.
Iar Dinamo, numai cu jucatori "furati",va face mare performanta, sunt sigur.
PCH, parca spuneai ca numai Steaua fura jucatori pe vremuri. Acum Dinamo a luat o echipa a Craiovei dintr-un foc, si vad ca tot fura in continuare. Mare echipa, mari caractere. Retrogradarea va mananca.
Cum a furat Dinamo jucatorii de la Craiova? Hai ca asta e foarte tare!
daca au fost liberi de contract si au primit cele mai bune conditii de la Dinamo cum sa nu vina? au plecat de la locul 18 si au ajuns la DINAMO! asta e, daca steaua si rapid nu au fost in stare, i-a "furat si chiar obligat" Dinamo!
Nu i-a furat, a fost un transfer in masa gen saci de porumb transportati cu ajutorul toroapei de Netoiu.
Au venit de buna voie ce-i drept. Ce baieti cuminti!
Iancu a vazut cum au mers treburile, si cum a castigat o anumita echipa titlul(titluri) la inceputul perioadei portocalii, a luat reteta,punand-o in aplicare anul acesta.logic ca e manevra!
Prietene, daca veneau la steaua nu cred ca intra in discutie asa ceva, dar voi, invidiosi din fire cautati nod in papura! huuuuuuuuo
aveam pretentii de la voi, pai astia doi sunt ai lui Piturca si sunt impresariati de Giovani si Victor Becali, da?? aia doi nu sunt veri cu bine-meritatul patron al stanei? parca da! Piturca nu a facut istorie si furori la stana? parca da! anul trecut piturca, cel care detine acesti jucatori pentru ca mititelu avea o datorie la el, s-a certat cu patronul stanei pentru ca ala e idiot? parca da! pai cum dreacu sa dea el jucatorii aia lui steaua, invidiosilor! ce bine imi pare ca au semnat cu noi, sunt cei mai buni fundasi din tara pe posturile lor! hahaha!....avem echipa, daca pastram copiii astia, pe Torje, Alexe, Bakaj, Ganea, Balgradean, Gaman, Barboianu.....vai, pai la anu defilam! IAR castigan titlul la 10 puncte de locul doi si la 28 de steaua! invidiosi sunteti ma! huuuuuoooo
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment