Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai daca bat campii, ei sunt vai de capul lor si xaxofonistul de eu4yas (are un post in care se intreba daca mai scriu eu pe aici de saptamana asta - e putin mai sus, scris cu manutele lui, este si in multi quote-ul ala....voi il mai vedeti pe aici de 2-3 zile? eu nu!) facea un iures de mama mama! ma si gandeam, ma asta tine cu Boca Juniors cu Real Madrid, o fi fumat ceva, imi faceam griji pentru el! saptamana asta vad ca nu a mai gasit "tigarile" alea eu4rice ....bai Cristi, eu simt ca tu o sa lipseti motivat circa 2 saptamani de aici (saptama viitoare ca joaca nationala plus etapa cu poli, am inteles ca vor razbunare pentur 8-1 ala al vostru de acum 12 ani ))

de incheiere: Hai Romania!

Comment

• Las' ca te vad eu peste doua saptamani. Pe cuvantul meu daca nu rasfoiesc toate paginile threadului si-ti dau quote la toate posturile.

Sa vezi ce-ti voi simti eu tie lipsa atunci.

Faci tam tam de parca voi ati batut Rapidul sau pe Timisoara cu vreo 7-0.

Va mai da Niculescu vreo 2-3 ca sa-l mai cumparati inca o data de la Cluj.

Bafta.
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Clau Clau Clau Clau Clauuuuuu GOOOOOOOOOOOOL Clau GOOL!
        La ce de goluri a dat stelei din postura de jucator al lui Dinamo ii pot spune eu lui Niculescu "da-te ba mai incolo?", este un IDOL!

Mergi cum poti, trompetistule!

Comment

• La ce goluri a dat Stelei poa' sa va dea si voua cu gramada, nu? Hai ca esti tare. 2 de la el, 3 de la print, o puneti de ceva ca lumea .

Ce galagie faci aci. Vai. Trombonistule .
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Pai si Niculescu pe urmele lui Danciu. Boaba dupa boaba in poarta lui Dinamo.
            Bine, la Niculescu mingea trebe' sa stea nemiscata cand o loveste, ca altfel nu o baga in ate.

Comment

• Iar o dati in diverse )...mai bine va uitati la voi in ograda ca nu ati avut atacant precum Niculescu in viata voastra!
              Attached Files

Comment

• Zeu al fotbalului ce-a fost. Ii dadea Adrian Ilie cu paine .
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• daca faci comparatii de acest gen ma simt nevoie sa scot asul din maneca!

stiu ca o sa incepeti cu droguri, etc...este reactia fireasca, altceva nu puteti spune!
                  Attached Files

Comment

• PCH, fratele meu alb (rosu, nu ), punctez un pic la capitolul excelenta:

Asta s-a drogat doar cu fotbal.

Asul tau a devenit valet acum.
                    Attached Files
                    Last edited by mr.K; 22 March 2011, 12:03.

Comment

• comparam atacantii aici, da?!

Asul vostru suprem este asta!

Ca sa vedeti ca nu sunt subiectiv, spun cu mana pe inima, Adrian Ilie a fost cu mult peste Mutu! Mare jucator, sincer!
                      Attached Files

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                        daca faci comparatii de acest gen ma simt nevoie sa scot asul din maneca!

stiu ca o sa incepeti cu droguri, etc...este reactia fireasca, altceva nu puteti spune!
                        Bai sterge poza aia ca te faci de ras.

Vai de mine, cum sa pui asa ceva? A, si inca ceva, pe cine alegi tu dintre Adi Ilie si Mutu?

Multumesc frumos de raspuns.
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• @PCH
                          Aia 2 antrenori stelisti au facut asa:
                          -unul a castigat Cupa Campionilor cu o echipa romaneasca (aia pentru care va antrenati voi de secole) si Il Luce nu reuseste mai mult de sferturi cu Minerul Donetk cred, nici cu 99 de brazilieni in echipa cumparati pe un miliard de euro de Ahmetov.
                          -unul a fost cu nationala la cateva minute de semifinalele campionatului mondial din '94.

Sa caut printre antrenorii dinamovisti ceva performante asemanatoare...(dupa 3 secunde), nimic.
                          Last edited by mr.K; 22 March 2011, 12:21.

Comment

• In momentul de fata pe Mutu , Ilie nu cred ca mai poate alerga nici 20 de minute.
                            sigpic

Comment

• Pai e clar ma, ce executii avea COBRA!
                              Tin minte doua dintre ele chiar pe ghencea in uefa toata suflarea stelita dupa stadion a strigat " adrian ilie....#@!$ in $#@ sa-ti fie! "

una peste alta, un jucator superb! mi-a placut foarte mult! Ieseam in strada la meciurile Romaniei din 1998, tot Magheru tipa "Toata lumea stie Ilie-meserie!"

Si Mutu este foarte talentat, foarte bun, inteligent, dar e cam golanas! ala parca era mai cuminte! Mutu are si un dezavantaj, nu are linia de mijloc pe care a avut-o Ilie la nationala in spate!

Comment

• Problema voastra, a stelistilor stiti care este? Ca traiti numai din amintiri. Pana acum nu mai stiu vreo castigatoare a cupei campionilor europeni, pentru ca asta e denumirea nu e CL, sa sarbatoreasca un titlu de pe vremea lui Mihai Viteazu. Voi sunteti cu "s-au implinit 10 ani...15 ani... daca traim pana atunci cred ca o sa fie o mare sarbatoare la centenar.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google