Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Noi macar sarbatorim castigarea unei cupe. Voi ce sarbatoriti? Incendierea unui stadion poate.

Si eu spun ca Mutu e talentat, pacat in schimb ca si-a batut joc de el. PCH daca-mi puneai poza lui Dumitrache atunci cred ca puteai sa ne spui ca da, neam de neamul nostru nu a avut atacant ca ala.

Ai gafat . Aia e.
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• In cupa aia cu denumire noua Steaua mai jucat de muuuuulte ori. Dinamo...

continuare .... la Dinamo e: si anul asta ne antrenam pentru CL. Va rugam sa ne lasati sa ne antrenam.

Si iar o luati in freza, ca sunteti lipsiti de ghinion.
      Ma doare stomacul.........

Comment

• plus ca, in momentul de fata, steaua nu are la nationala un jucator reprezentativ, nu neparat din lotul stelei! un jucator, vedeta, titular, reprezentativ in nationala care sa aibe legaturi cu steaua! eu nu stiu!

Dinamo are pe Mutu, Marica, Stefan Radu, Rapid il are pe Rat...Steaua?!

Cristi, eu nu traiesc in perioada interbelica! Atat Steaua cat si Dinamo au avut fotbalisti extraordinari! Tu ai dat un exemplu de la noi, pe Florea Dumitrache, COLOSAL!...in perioada 1984-1992 au fost jucatori exceptionali la ambele formatii! Atat Dinamo cat si Steaua au fost in Topul 5 al celor mai bune echipe ale vremii, cu siguranta! Mie mi-a placut foarte mult de la Steaua, Belodedici, de exemplu! Poate noi aveam un atacant extraordinar, voi aveati mijlocas, sau fundas....si tot asa! daca tot suntem la ora de istorie, sa nu uitam de Dobrin! Chiar daca nu a jucat in Bucuresti, a fost poate cel mai bun jucator al Romaniei, eu am vazut filmulete pe youtube, sau la tv cu el! ce dribling, ce putea face cu mingia, era genul lui Zidane! jos palaria!

sa va corectez, la faza cu suntem lipsiti de ghinion, eu cred ca mai corect este suntem lipsiti de noroc!
        Last edited by PCH; 22 March 2011, 12:33.

Comment

• Sa fie toti dinamovisti ma.

D-aia ne-am facut de ras !

Na, ca ti-am spus-o!

Cand erau stelisti mai multi se stiau performantele si se si vad, acum 0 barat!
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Mergi cum poti ma, nationala a avut perioade in care era compusa mai mult din stelisti dar si invers in care era compusa mai mult din dinamovisti, sau jumi-juma!

Comment

• Bai nu te mai lauda cu nimic. Pai imi spui acum ca nu avem niciun jucator reprezentativ la nationala?
              Pai uite va lasam pe voi sa demonstrati ca sunteti buni. De parca cine stie ce piese de o valoare monumentala mi-ai spune aici. Vai!
              Revino-ti ma ca ce mi-e dat s-aud gen, meciul din Luxemburg sau eu mai stiu ce tara este foarte greu, de-mi vine sa-mi pun ficatul pe gratar, ma minuneaza. Pai eu spuneam da frate, jos palaria, daca erati numai dinamovisti, dar macar sa faca treaba dreacu.
              Joc de glezne ca si adunat, perioada '90-2000, tot marea majoritatea a jucatorilor proveniti de la Steaua ne-au adus super glorie, super satisfactii si super bucurii.
              Nu spun ca nici dinamovistii nu erau la inaltime, erau si-au facut treaba buna, dar momentele colosale au fost aduse de astia de pe langa cimitir, cum le spuneti voi.
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Acum, pa'n la urma, langa cimitir sau in groapa, fotbalul ca valoare la nivel de nationala, e underground srl.

Comment

• si acum sa enumeram si momentele colosale, satisfactiile si bucuriile traite in perioada 1990-2000 adusa exclusiv de stelisti:

- 2 cupe mondiale :

1994 (Romania-Brazilia 4-1 Ilie Dumitrescu min 3 si 47;Hagi min 15; Prodan min 71; Raducioiu autogol, minutul 30)

1998 (Romania-Franta 3-0 Adrian Ilie minutele 22;23;24)

-1 campionat european:

2000 (Romania - Italia 5-0 Adrian Ilie min 1; min 2; min3; Dan Petrescu min 4 si Radoi min 80)

ce dreacu vorbim aici ma? iar ai fumat halucinogene? ce bucurii si rezultate a avut Romania?? pai daca noi am avut rezultate si am fost arhi fericiti, brazilienii, italienii, nemtii, francezii ce sa mai zica ma! vai cat poti bate campii! vai!
                  Last edited by PCH; 22 March 2011, 12:59.

Comment

• Nenea betcafe Eu4yas ia alege matale niste meciuri de maine sa ne jucam un pic pe ele. E mai fun decat cearta dinamo vs steaua.
                    sigpic

Comment

• Yrmane, nu ai cam mult timp liber? treci la munca.
                      sigpicMy ride

Comment

• Da' ce meciuri is maine?
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Capitale.

Comment

• Eu am spus si mai sus ca dinamovistii prind la glas dupa ceva rezultat,ma rog,marele rezultat obtinut in fata TG. Mures(parca ar fi si astia asa de importanti).Deci,Pch,uita-te in link-ul pus de mine si vezi acolo cum il rugai pe Eu4yas sa nu mai posteze la liga 1 ....sau ai uitat. Cat despre Mutu,ce sa zic,si-a irosit aiurea viata de sportiv......
                            Oricum,nici cu nationala n-o sa facem mare branza,e prea multe fite pe metru patrat in lotul ala.....Sigur luam bataie!

Comment

• ii spuneam sa nu mai scrie la liga 1 pentru ca se umple de penibil! scrie numai aiurea! eu am facut un mutiquote mai sus, daca erai atent iti dadeai seama de unde atata bascalie!

Comment

• Ma prapdesc de ras la postul lui PCH dar baietii astia de la GSP ma amuza si mai tare!
                                Attached Files
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google