mai marfa a fost inbox-ul lui Becali!
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
frustrati sunteti frustrati o sa ramaneti , nu inteleg ce atatia invidie " vai domne a batut numai echipe slabe cand a castigat cupa campionilor ". aloooooooo fratilor mai conteaza cum a castigat`o ? din penalty,prelungiri,autogol ??????? ar trebui sa fim toti romanii mandri cu o performanta ca aceea pentru ca sigur nu va mai avea loc alta in cel putin 50 ani
Comment
-
si o mai tineti mult cu epoca aia comunista? era alt club, era alta competitie, din 3 meciuri hop finala, nu au jucat "englejii" anul ala...asa ca nu prea merge! e penibil sa va legati de o chestie de acum 50 de ani! si fc porto a castigat mult mai recent si nu cred ca au asa impresii despre ei cum aveti vOI! asa e, cand esti SECAT de rezultate, cand esti ZERO te pacalesti singur cu cupa aia din 1900 toamna, parca! peste 40 de ani o sa fiti la fel, nu mai castigati nimic, poate o sa fiti prin serie c sau tot in a dar la retrogradare si cu vorba aia, noi am castigat cupa campionilor europeni, NIMENI nu a mai reusit asa ceva!
Mai e putin pana la meciul direct, sa va dam noi 4-5 cupe!
huuuuuuoooooooooooooooooo
Comment
-
Ma distrez pe topicul asta mai ceva decat pe unul de bancuri)).....desi titlul este despre liga 1 nu vad decat o caterinca intre "steaua-dinamo" "
)))...adevarul ca nici pe mine nu ma intereseaza mersul trenurilor var voi aveti sigur nevoie de un topic separat))Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Eu am o mare dilema.... da mare de tot. Nu inteleg cum comparati steaua cu o echipa pe care nu ati mai batut-o de jdemii de ani si in plus la comparatie directa overall este cu vreo 2 galeti de victorii si un camion de goluri in plus. Care e logica. Daca reuseste cineva sa ma faca sa inteleg o sa ii dau o bere.sigpic
Comment
-
Originally posted by yrman View PostEu am o mare dilema.... da mare de tot. Nu inteleg cum comparati steaua cu o echipa pe care nu ati mai batut-o de jdemii de ani si in plus la comparatie directa overall este cu vreo 2 galeti de victorii si un camion de goluri in plus. Care e logica. Daca reuseste cineva sa ma faca sa inteleg o sa ii dau o bere.
Aaaaaaaaaaaa, sau nu-i relevant?
Dupa modelul italian, Steaua poate purta cu mandrie 2 stelute pe tricou, Dinamo ramane la una. Dupa cum arata echipa, va trece la 2 stelute peste 2-3 deceniiLast edited by mr.K; 23 March 2011, 15:22.
Comment
-
Da' te bucurai cand a tinut meciul 97 de minute cu Napoli si a luat Steaua gol. Atunci era super ok.
Echitatea nu-i in vocabulatul lui Dinamo.
Oricum pentru mine cupa e un trofeu de rezerva, de importanta mica. Ma uitam prin Germania sau Franta, unde si echipele din ligi inferioare ajung in finala, ba chiar castiga.
Campionatul conteaza, cupa e ca o maslina la o masa cu 4 feluri+desert.
PS: stiu meciuri ale lui Dinamo din campionat, prelungite nejustificat si cu un penalty acordat de-a moaca in ultimele secunde din minutul 99. Alea nu se pun la scarba?
Comment
Comment