Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PCH, chiar ma gandeam ca vine Torje la Steaua. Sa-l punem sa fuga in locul lui Banel.

Comment

• Deocamdata...tic-tac!!!!
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Mai ai!!! Cat? 3 ani? Da! 3 mai ai!

Si nici peste 3 ani nu vad in Germania Campioana Mondiala!
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Visati frumos la Torje! Asta e un baiat suficient de inteligent si stie sa aleaga in viata....categoric nu va INVOLUA!

Asta iar a tras fumigene in dimineata asta....o da in Spania! ....aia e echipa? aia e nationala? cine e Spania? Fitiar Drogalaii sa-ti fie(normal ca esti obisnuit cu asa ceva, Neaga si altii de la stana) iti spun eu cine e spania:

Contador - castigator de turul frantei (nu am pretentia sa sti ca asta este cea mai urmarita competitie din lume.....si este o cursa de ciclism) - DOPAT!
          Nadal- mare scula de tenismen- DOPAT
          Nationala Espaniei- niste dopati...de aia cad pe jos si mor pe acolo! huoooooooo! tie iti plac capsunile incrucisate cu Eritropoetina
          Last edited by PCH; 28 March 2011, 13:53.

Comment

• Vezi ca esti offtopic!
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• @PCH: Las' c-o sa evolueze la Dinamo. Vine Piti, il pune portar la cantina . Sa vezi atunci antrenament cu pahare!

@Dark: termina cu Nemtia .
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Lucescu : "Nu plec, avem şanse bune la calificare".
                Imi scapa mie ceva?

Off: Parerea mea: vom ajunge sa ne calificam in anul egal cu numarul meu de posturi acum. Adica mai asteptam un pic.
                Last edited by mr.K; 28 March 2011, 13:54.

Comment

• Ce sa mai zic eu acum?
                  Sa stea daca nu vrea sa plece, chiar daca-i cerem noi demisia sunt alte lucruri la mijloc .
                  Mi-e sa nu se faca de ras rau de tot.
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• Mai de ras ca Hagi nu are cum sa se faca! Si nationala nu are cum sa fie mai rau de atat!

le dam 6-0 astora!

Comment

• Mie mi-e frica. Sustin ideea ca va fi un meci extrem de dificil.

Eu cred ca Hagi, Gica Popescu, Andone, Rednic se prapadesc de ras cand aud astfel de declaratii!
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Aia au fost alta generatie! Problema noastra este ca avem pretentii si figuri in cap de parca suntem Germania! asta e, suntem pilaf! Si vine conservatoristul si imi spune mie de cupe interbelice! pai cupa aia poate fi considerata ARTEFACT deja

Comment

• Cu Cupele alea (CC si Supercupa Europei) ramanem ca performante ale fotbalului romanesc. Si cu sfertul ala de finala de la CM '94, pentru nationala.

Steaua Bucuresti este echipa din Romania cu cele mai multe prezente in fazele avansate ale cupelor europene – 6 (finale in Cupa Campionilor 1986, 1989, semifinale in Cupa Campionilor 1988 si Cupa UEFA 2006, sferturi de finala in Cupa Cupelor 1972 si 1993)

Steaua Bucuresti este singura echipa din Romania care a reusit sa evolueze in grupele Ligii Campionilor, de 6 ori.

Steaua Bucuresti detine recordul numarului de trofee cucerite in România (48): al numarului de titluri de campioana (23), al numarului de Cupe ale României cistigate (20) si cel al numarului de Supercupe ale României (5).

Cand nationala Romaniei va face ceva asemanator, va egala palmaresul international al Braziliei cumulat cu al Germaniei.
                          Last edited by mr.K; 28 March 2011, 14:16.

Comment

• Problema noastra e ca toti am prins Natinala care trimetea acasa pe anglia pe argentina...etc si am fost obisnuiti cu aceea echipa care dadea 5 1 la galezi ...dar asta e valoarea fotbalului de acum de la noi trebuie sa fim realisti acum e randul nostru sa fim ciuca batailor..daca echipele de club nu au rezultate in europa cum sa ai o echipa nationala care sa ridice pretentii....
                            din liga 1 au aprut sute de" hagi "si de "balaci"...dar dupa ce au dat de bani nu mai apar decat prin tabloide ...pacat
                            Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                            prost.

Comment

• Gata! Suntem calificati! CAAAAAMPIOOOOONIII!

suntem la doar 3 puncte de locul 2, care ne asigura un meci de baraj cu o super echipa, dar nu-i bai, suntem acolo! avem sanse! daca ii dezafiliaza pe bosniaci o sa fim lideri detasati....mai pierd albanezii avionul, ii ardem si pe aia cu 3-0 la masa verde si gata! iuuuupiiiiii

Comment

• Cum zicea careva: Putem participa si la campionatele europene ale persoanelor cu handicap.
                                Mucescu asta cred ca e intim cu Florescu, de-l aduce tot timpul la nationala.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google