If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
De atata interes, sincer, aseara m-am uitat pe NG la Megauzine- Bugatti Veyron. Mult mai interesant. Si mai realist sa imi cumpar eu o masinuta de-aia decat calificarea noastra la CE. Poate prin absurd o sa ajungem noi la baraj, apoi pa.
Nu stiu, asa am auzit ca a fost meci, nu stiu daca a jucat.
Mie imi placeau anvelopele: 17.000 euro setul (cat 2 Logan) si un set te tinea numai 9600 de km.
De fapt speranta e una dintre starile cele mai frumoase din viata,nu o poate lua nimeni....
Cum, e posibil sa plece Bosnia ,iar apare optimismul in creierul nostru,iar ne apucam de facut calcule si mega-calcule,poate-poate......Il mai auzeam si pe ala la interviu :"a fost o ironie? " cand de fapt ei insasi sunt o ironie a terenului..
p.s.super emisiune pe NG
PCH,iti doresc multa sanatate !
deci, la cum joaca echipa asta, poate dezafilia tot, sa ramana doar Franta pe locul 1 si Romania pe 2......sa zic ca avem baraj cu Croatia (nu ma arunc la Italia, Spania, Germania etc), pai ne descalta aia! cerem dezafiliere si noi ), trebuie schimbat totul si cel mai important mentalitatea, nu e posibil sa vi la nationala si sa MERGI pe teren....ma uitam la Ropotan, zici ca era in parc la opera ca tot veni vorba de relatii "intrime"
PCH, tocmai ti-ai semnat demisia din fanclub Dinamo.
Si eu am pus 2 la Dinamo, cu toate ca imi inchipui ca Dinamo are datorii de platit la Florian Walt..Buşca, fir-ar, tot timpul il incurc.
Oricum, ai terminat treaba la Dinamo. Mission accomplished. Back off! Back off! Come home!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment