Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • in seara aia toti stelistii ar fi facut ORICE, atentie, ORICE doar sa incurcam CFR!...oierul ala mai avea putin si intra pe teren si se rostogolea la mijlocul terenului! huuuoooooooooooo, asa au fost mereu, niste trompetisti-aplaudaci!

    Comment


    • Asa e cand iti stii interesul. Decat spartani si morti...........
      Hai cu totii statuia lui Leonidas de la Termopile. Sa mearga si borcea cu spartanii sa o pupe.
      Torje vad ca se pricepe la masini. Macar atat.
      Ii recomand un SLS 63 AMG. Daca nu era fotbalist, la atitudinea care o are, cel mult era baiat de ziare. S iavea o bicicleta placata cu aur.

      Piticul vostru care era la Dinamo, era gata s apoarte cate fulare ros-albastre era nevoie.

      Turcu este gata să poarte la gât două fulare roş-albastre şi chiar să apeleze la `valize` pentru a-şi motiva rivala de-o viaţă să învingă trupa ialomiţeană.


      Turcu: "Vrei să spun deschis? Nu mint, că sunt om corect. Pentru Dinamo, pentru interesul clubului iau un fular. Care e problema. Iau şi două dacă e vorba de interesul clubului"
      Last edited by mr.K; 31 March 2011, 11:41. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • Bine ca a plecat PROSTUL ala....ala era prost in adevaratul sens al cuvantului! imbecil! nu avea nicio treaba cu viata!

        Comment


        • @mr.K pai vezi, asta e diferenta dintre cele 2 tabere si consta in coloana vertebrala,respect, mandrie si orgoliu astea nu pot fi cumparate nici cu toti banii din lume.
          Last edited by yrman; 31 March 2011, 12:13.
          sigpic

          Comment


          • Galeriile lui Dinamo şi Universitatea Cluj se vor revedea mâine. Este un meci în care Jandarmeria nu prea ar avea de ce să-şi facă probleme, pentru că cele două "tiffoserii" sunt înfrăţite. Altul este motivul de îngrijorare pentru forţele de ordine, anume protecţia extremistului maghiar Csibi Barna. Fanaticii celor două peluze vor să-l caute pe acesta în ziua meciului.
            Imediat după gestul lui Csibi Barna, acela de a spânzura în centrul oraşului Miercurea-Ciuc o păpuşă care-l înfăţişa pe Avran Iancu, mai multe peluze ale echipelor din Liga I au luat atitudine. Pe rând, ultraşii rapidişti, cei ai Oţelului, dar şi cei de la "U" Cluj şi Dinamo au afişat mesaje prin care înfierau cele întâmplate de ziua naţională a Ungariei şi acuzau autorităţile pentru impasibilitatea arătată.
            Mâine, "U" Cluj şi Dinamo se vor întâlni de la ora 20:30, iar liderii celor două peluze vor să organizeze încă din zori un commando care să plece în căutarea lui Csibi Barna. Aceştia s-au şi interesat dacă Barna a ajuns la Abrud, lângă Alba Iulia, acolo unde extremistul a fost mutat disciplinar cu seviciul.

            Mesaje naţionaliste

            În plus, în timpul meciului, cele două galerii vor afişa mai multe mesaje naţionaliste, dinamoviştii şi "şepcile roşii" fiind cunoscuţi a fi cei mai naţionalişti fani din ţară. Acest lucru se vede foarte clar în partidele împotriva CFR-ului, "feroviarii" clujeni fiind consideraţi "echipa ungurilor" de către rivalii de la "U". La fel, în deplasările naţionalei României, galeria tricolorilor este de multe ori formată în cea mai mare parte din dinamovişti şi clujeni.

            Comment


            • Las' ca daca da Dinamo gol, sa vezi galerii infratite.
              Si apoi sa bage o boaba Niculescu, sa vezi urari de mama de la galeria dinamovista.
              De fapt chiar seamana galeriile cred. Nu astia erau cu suporterul ala filmat ca da un sut in gura unui jandarm cazut? Mare om, mare caracter.
              Off: Orasul asta cu 2 nume Cluj/Kolozsvár e centrul civilizatiei, buricul pamantului acum. Las' ca pleaca PDL si mai vedem ce mai e dupa aia. Oricum, nu mi-a placut niciodata Clujul. Pana si universitatea are doua nume: Babeș-Bolyai.

              Originally posted by yrman View Post
              @mr.K pai vezi, asta e diferenta dintre cele 2 tabere si consta in coloana vertebrala,respect, mandrie si orgoliu astea nu pot fi cumparate nici cu toti banii din lume.
              Tocmai ti-am spus ca ala al vostru, investitorul tigan si pitic punea 2 fulare. Asa coloana vertebrala, mai rar. Urangutanul ala venea la televiziuni si facea praf propria echipa. Doamneeeeee.
              Last edited by mr.K; 31 March 2011, 12:33. Reason: Automerged Doublepost

              Comment


              • In Cluj sunt si romani, iar acestia sunt suporterii U!

                Pe casa poporului canta cucuveaua, Dinamo si cu U Cluj dau m..ana lu' steaua!

                Comment


                • Eu la TV vazusem ca dadu cu piciorul ala, nu cu mana.

                  Au si maini astia din galerie?


                  Pedepsele alora cu dala in cap si picioare in gura date jandarmului:


                  Stanciu Paul Adrian 6 ani de închisoare cu privare de libertate
                  Toja Tivadar 5 ani de închisoare cu privare de libertate
                  Câmpan Tudorel Florin 3 ani de închisoare cu suspendare
                  Cătălina Ioan Horaţiu 1 an de închisoare cu suspendare

                  La mai mare. Asta-i galerie? Ca si aia care au dat foc in Ghencea.

                  Rivalitatea trebuie să ramana una exclusiv sportiva.
                  Last edited by mr.K; 31 March 2011, 13:33.

                  Comment


                  • atata timp cat tu mergi ca tot omul la stadion si te bate jandarmeria aiurea in tramvai iti schimbi parerea! ii dai si genunchi in gura!

                    episodul din giulesti in care jandarmii au batut mieii in mod abuziv??? probabil ca sunt membrii in galerii care asteapta o "oportunitate" sa se razbune

                    Comment


                    • Jandarmul ala filma. Era in civil.
                      Nici eu nu iubesc jandarmeria. Sunt chiar adeptul fortei de obicei pentru a rezolva probleme. Dar nu in ce priveste sportul.

                      Comment


                      • La noi este ceva normal ca o galerie sa se bata cu fortele de ordine,indiferent a cui este acea galerie.Poate exista o galerie care nu face asa ceva(galeria timisoarei)...Oare cand vom fi la fel de civilizati ca europeni sa nu avem garduri de protectie si sa privim un meci la doar 2metri de gazon??!! Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul asa este nu? (Mircea Badea citat)...vai de capul nostru si cu echipele si jucatorii si galeriile si conducerile........lista ar putea continua la infinit.
                        CARPE DIEM!

                        Comment


                        • vreau si eu 5 exemple de tari civilizate in care oamenii merg la meci ca la teatru!

                          Cred ca o sa imi spui Anglia, Germania, Spania!.....iar eu iti zic, ai idee prin ce au trecut englezii pana au ajuns aici? Sti ce legi sunt afara? sti ce amenzi? Anglia a fost suspendata enspe mii de ani pentru ca aia SE OMORAU intre ei! Au amenzi de ii ustura toate alea! In Italia se duce lumea la meci ca la teatru? Daca vrei sa stai pe scaun, sa musti din Hot-Dog si sa sorbi un Newmarkt poti merge la Notara sau la Bulandra(dar nici acolo) sau cum a spus cetateanu Eu4yas, in fata TV-ului! Stadionul e stadion, teatrul e teatru! nu vreau sa se inteleaga ca sunt de acord cu huliganismul, dar nu pot merge la stadion sa stau in fund pe scaun sa ma uit la 22 de imbecili cum alearga o besica! ....prefer sa vad un Milan - Inter unde e spectacol total in tribune! Prefer un Dinamo - Steaua, un Rapid-Dinamo etc(sa nu vorbesc de derby-urile din Croatia, Serbia, Turgia sau Grecia!)....Unde suporterii incurajeaza si fac atmosfera... am fost la multe meciuri directe cu steaua in care eram injurati, chiar si acasa in mod continuu de peluza adversa....noi incurajam echipa, se striga de catre seful galeriei sa incurajam echipa, sa-i lasam in pace pe "adversari"(nu ascultam asta mereu )! deci nu e dracul chiar asa de negru! nu va mai uitati la antena 3!
                          Last edited by PCH; 31 March 2011, 20:37.

                          Comment


                          • Originally posted by mr.K View Post
                            Las' ca daca da Dinamo gol, sa vezi galerii infratite.
                            Si apoi sa bage o boaba Niculescu, sa vezi urari de mama de la galeria dinamovista.
                            De fapt chiar seamana galeriile cred. Nu astia erau cu suporterul ala filmat ca da un sut in gura unui jandarm cazut? Mare om, mare caracter.
                            Off: Orasul asta cu 2 nume Cluj/Kolozsvár e centrul civilizatiei, buricul pamantului acum. Las' ca pleaca PDL si mai vedem ce mai e dupa aia. Oricum, nu mi-a placut niciodata Clujul. Pana si universitatea are doua nume: Babeș-Bolyai.



                            Tocmai ti-am spus ca ala al vostru, investitorul tigan si pitic punea 2 fulare. Asa coloana vertebrala, mai rar. Urangutanul ala venea la televiziuni si facea praf propria echipa. Doamneeeeee.
                            As fii de acord cu tine daca imi arati o poza macar cu cineva din clubul Dinamo in care tine in brate un fular al echipei dintre cimitire. Eu ti-am aratat una cu conducatorul vostru suprem.

                            Presimt ca o sa se ocoleasca intebarea asta asa cum se intampla de cate ori intreb ceva despre comparatia Dinamo vs Steaua.

                            Daca esti dornic sa raspunzi la intrebari le voi repeta, imi place sa pun intrebarile alea pentru ca niciodata nu raspundeti la ele
                            Last edited by yrman; 31 March 2011, 23:17.
                            sigpic

                            Comment


                            • Ti-am zis ca si conducatorul vostru era in stare de orice ca sa-l ajute Steaua. Jiji isi stie interesul, stie de ce a facut ce a facut, am recunoscut ca ne-am atins scopul. Noi nu suntem ipocriti, cand e nevoie, recunoastem.
                              Si mai ales nu suntem hoti, nu furam echipe intregi, noi cumparam jucatori. Ba la Cluj am vrut sa cumparam odata toata echipa lui U.

                              Comment


                              • Si jumate de echipa de la uimirea urziceni
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google