Chiar vreti sa jucam si la sansa dubla?
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu votez sa ramane pe solist. E mai distractiv, chit ca Dinamo nu-mi da sanse sa castig puncte cu ei, eu le pun X si ei o i-au in barba.
Cred ca lupta intre noi va fi stransa pana la final, ierarhia vad ca se schimba de la etapa la etapa.
PS: cred ca-mi depun CV-ul la DigiSport, cu atatea axiome emise in unitate de timp.
Comment
-
PCH, tu la bwin bagai dubla 1.X la Barca-Almeria cota 1.15?
Off: Apropo de cojones, cand jucam la pariuri, acum vreo...multi ani din cauza lui Real am pierdut multi bani pe un bilet. Un singur rezultat neghicit, Real-Ossasuna 0-3!!!!!
Si eu aveam 1 solist. Bye bye money!!! De-atunci nu mai suport Realul. Probabil a fost mafia pariurilor. Da pe banii mei, mah?Last edited by mr.K; 4 April 2011, 15:43.
Comment
-
jucam 1 solist la Barcelona! realul a comis-o iar etapa asta! eu nu prea bag la pariuri, am castigat de doua ori....la mondialul de anul trecut! in rest cum bag, cum pierd aia favoriti! .....am vrut sa joc la tenis, pe djokovici si imi pare rau ca nu am facut-o! la ars pe nesuferitul ala de nadal iar
Comment
-
Victoria Branesti - Sportul - 2
Bistrita - U Cluj - 2
Steaua - Urziceni - 1
Gaz Metan - FCM Targu Mures - 2
FC Timisoara - Astra - 1
Otelul - FC Vaslui - x
Dinamo - FC Brasov - x
U Craiova - Pandurii Tg. Jiu -2
CFR Cluj - Rapid - 2
Si eu votez sa ramana solist,e mai riscant asa... Dupa cacealmaua petrecuta la ultima etapa,nici nu mai stiu cum sa "pariez".Daca si tura asta o ia Dinamo pe cocoasa ,Da Doamne!! chiar ca e ceva suspect acolo la ei...
Fortaa Steaua !!
O zi buna va doresc !
Comment
Comment