Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si asta era tot confuzie, stiu. Tot deplasare a Brasovului.
    2009. Dinamo - FC Brasov 0-2 / Cainii au pierdut titlul in Stefan cel Mare!

Comment

• @PCH: Bah, iar delirezi?

E deja 2-0 pt Brasov de la cabine. Presimt ca veti juca cu 4 inchizatori, 5 fundasi si 2 portari. Ai grija!
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Borcica deja transpira ca un porc de emotie.
        Si se roaga: Tatal nostru, atotstivuitorul, ajuta-ne sa nu luam mai mult de 3.

Comment

• titlul nu a fost pierdut in acel meci! titlul a fost pierdut cu urziceni 4-4 ala! de atunci au inceput sa scada turatia! asta a fost, diseara e nevoie mare de cele 3 puncte..altfel nu va vad bine in meciul direct!

pau, ai grija ce baliverne mai postezi ca iar fac un muti-quote!

Comment

• Taci ma caine ce esti ca fara vreo 4 nu plecati de la noi. Cu ele-n spinare plecati.
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ce ma? baaaa, tu te uiti ma ce GLOABE aveti in pseudo-echipa aia? schiopii tai, nicolita ala zici ca nu a avut zmeu in copilarie sau il deranjau becurile nocturnei cu transformarile alea....cica el centra....e mijlocas de banda, e aripa omu' un adevarat Dani Alves sau Cristiano Ronalodo ....aia din atac (nu-i pot numi atacanti) zici ca sunt scapati de la centre ajutatoare, retardatii aia! cand ma uit la surdu ma incerca un sentiment de mila...."saracu de el!"

sa nu uitam CAT DE PENIBILI si de tot rahatul ati fost in tur cand URZICENI cu 8 jucatori de la steaua v-au batut AAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHAHA, acum va bateti cu pumnul in pierpt dupa un rezultat modest....sunt fericit ca reactionati asa, rezulta slabiciunea si frustrarea vostra!

DINAMO LUPTA DINAMO!!

CAINII ROSII UNDE PLEACA
              IN ghencea CA SA SE BATA!
              Last edited by PCH; 6 April 2011, 12:46.

Comment

• CAINII ROSII UNDE PLEACA?
                IN GHENCEA CA SA BATA! La nocturna, la bec, la ce vreti voi.
                Ham, ham!

Comment

• chiar mi-e frica de steaua, dupa meciul de aseara, doar la dica, burdujan, surdu(ROMEO), Alves Nicolitza, Cr Tanase 2 clase, plavanul ala din poarta ma gandesc....vai ce jucatori formidabili, cred ca ne invinetesc buricele de la atatea frunti date treziti-va ma cu CIZMARII aia!...cred ca o sa schimbati banca de rezerve dupa meci...Cartu stie! deja e comandata!

Comment

• Dica -2 boabe de Paste servite lui Dinamo. Eu am inca incredere in el. Al 3-lea gol va fi marcat de Bomfim.

Comment

• Ma du-te ma cu descultii tai de-aici. Cand intra astia ai tai pe teren se-mpute stadionu' de bautura. Pleaca cu lesinatii tai.
                      Eu cred ca Andone le face de dimineata "revergorare" din cauza mahmurelii.
                      Fiti-ar rasii sa-ti fie.

Ma n-o lua Dinamo vreo 4 asa sa vezi cat rad tine. Sa-ti inchizi toate telefoanele!!!

P.S. Vezi ca s-au vandut toate biletele pt meciul asta, 150 la numar!
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Iar creste media de spectatori in groapa, cu aia 150.
                        N-ai loc sa arunci un ac in tribune.

Comment

• AHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHA si al patrulea de Szekeli, asta e extracomunitar?

fie vorba intre noi, faceti stoc de calmatne fratilor, distonocalm, extraveral, sa nu lipsesca din sertarele voastra, iar o sa aveti pastele frumos!

deja ii vad dupa meci cum stau iar asa:
                          Attached Files

Comment

• N-ai sa mai vezi!

Eu spun sa bagati si galeria voastra in teren cand veniti in Ghencea! Poate asa scapati doar cu 4.

Deci 150 de comunitari frate. Floare la ureche pt hingheri .
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Meciul cu Sturm:500 de bilete!
                              Restul n-au putut sa intre, asa era de plin inauntru.

Galeria lui Dinamo e plina de piromani. Sa le dam brichete. Poate asa castiga si ei cu 0-3.
                              Attached Files

Comment

• da ma, pai am scris si mai sus, mi-e frica rau de FORBALISTII aia ai vostrii!

va facem franjuri!

poza aia e facuta cu 2 zile inaintea meciului? aceea este o sectiune din tribuna 1..portiunea cuprinsa intre tribuna zero si PCH! nu cred ca are importanta acea zona!
                                Last edited by PCH; 6 April 2011, 13:06.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google