Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc.
    Succes tuturor.
    Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• Hai sa ma bag si eu sa-i fac in ciuda lui PCH

Urziceni - Otelul - 2
      FC Vaslui - Dinamo -1
      FC Brasov - Bistrita - 1
      U Cluj - Gaz Metan - x
      Pandurii Tg. Jiu - Victoria Branesti - 1
      Sportul - FC Timisoara -2
      Astra - Steaua - 2
      FCM Targu Mures - CFR Cluj - 2
      Rapid - U Craiova - 1
      Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Originally posted by yrman View Post
        Astra - Steaua - X .... Chiar si 1 ar merge
        Originally posted by ZEU69 View Post
        Astra - Steaua - 1
        Originally posted by cosmin_BR View Post
        Astra - Steaua - 1
        Originally posted by PCH View Post
        Astra - Steaua - 1

Lasati fratilor caterinca cu Astra,,de aici incolo apar celebrele VALIZE SI BUTOANE...ca avem cu ce,,avem patron bogat
        Macar sa fiti si voi realisti referitor la pronosticurile alea,,si nu doar ca sunteti dinamovisti pur si simplu.

PS....Daca ati juca pe bani la pariuri ,,,cred ca nici unul de aici numai punea pronosticul 1..la meciul Stelei cu Astra

Comment

• mariane, daca ai urmari campionatul ai vedea ca este un pronostic foarte plauzibil! Astra e o echipa grea...asa cum a fost si Brasov!

Comment

• Daca ai fi urmarit tu campionatul, de fapt istoria campionatelor,,niciodata nu a aparut vreo valiza la inceput de campionat sau scandal legat de BLAT,,,Deci la Final se inumara BOBOCII aka PUNCTELE!
            Sa vezi tu show-uri de aici incolo si scandal mare,,ca doar e lupta foarte stransa pt primele locuri..deci sa vezi!

Comment

• ce treaba am eu cu valizele, nici nu ma intereseaza! valizele si brichetele sunt ale unui singur club care sper ca nu mai apeleaza la asa ceva! imi doresc sa se joace CORECT acest final!

Comment

• Pch,,la final de campionat..o echipa ca ASTRA care acum este pe locul 9 cu 31 de puncte are de castigat nu puncte,,ci bani de la altii mai mari ca ei si aici nu este vorba doar de Steaua...SA FIM SERIOSI... ci de cam toti!
                Toate echipele din zona medie a clasamentului au de castigat bani de pe urma BLATURILOR,,,iar de unele se aud,,dar de cele mai multe nu se afla niciodata.
                In lume nu cred ca este vreun campionat fara BLAT..sau campionat mondial/european,,ca altfel s-ar baga peste tot pe teren senzori si camere video..a se vedea meciul cu Rapid si Gaz metan..si se va sti unde este mingea aflata..in poarta sau nu e in poarta.

Deci sisteme din astea nu se baga in teren pt a lasa loc de manevre pt ca fotbalul din pacate nu se joaca DECAT PE BANI FOARTE MULTI si corectitudine nu va fi!

Ps...acum dupa stirile sportive vorbim...deja unul striga HOTII la ARBITRI

Comment

• si astia cu pariurile sunt implicati RAU....asta e, o mocirla!

Comment

• Si hotii striga deja patronul de la Astra,,ii este frica de ARBITRI sa nu ii faca

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                      Auzi dar matematica la trofee cum e? Poti sa te combat si eu cu treaba asta? Matematica la cupe cum e? Matematica la cupe europene cum e?

Sau aici nu se pune sau cum? Facem matematica unde dorim si-n rest este desen artistic?

Mr K las ca facem asa, mai putin de la mine mai mult de la D-zeu .
                      auzi ma, sa fac si eu o aroganta, cand a castigat steaua ultima data in fata lui Dinamo, meciul a fost transmis alb-negru, sau aparuse color?
                      AAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Comment

• Eu ma intreb asta...Daca Dinamo nu avea 10 meciuri in fata Stelei..cu ce va mai laudati si voi pe aici???

Raspuns....CAM CU NIMIC/NADA/NIENTE..cu un mare mare mare ZERO ABSOLUT

Comment

• Mariane, eu incep sa cred ca tu postezi atat de aiurea din dorinta de a strange posturi acolo....asta e ca vorba aia, "daca avea si baba un c*i se ducea si ea la razboi!"

Comment

• Si tu postezi la fel,,dupa mine ca sa strangi posturi,,sa fim seriosi totusi..doar cu atat va laudati..ca aveti 10 meciuri in fata Stelei..Acum vreau sa aud si alte laude,,decat alea pe care le tot puneti ca o placa stricata

Da..atat eu cat si Pau ((si altii care vor)) recunoastem ca sunteti mai buni fata de noi cu 10 meciuri..dar vreau sa va aud si pe voi sa recunoasteti ca nu aveti asa un PALMARES ca al Stelei!!!

Comment

• lasa palamresul ca de cand n-a prins steua vreo finala sau macar semifinala de uefa macar, sa nu vocrbim de liga campionilor, vorba lui pch, se transmitea in alb-negru...palmaresul vostru consta in 2 finale, una castigata pe prostia celor de la barcelona si una pierduta in fata unei echipe de 2 jucatori: van basten si gullit. in rest, se zbat toate echipele in aceeasi mocirla din liga lu' mitica. uitati-va atent ce oameni conduc cluburile si apoi o sa va fie clar de ce n-aveti rezultate.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• L-am bagat si pe Mario in lupta, bafta tuturor!

Mariane stai linistit ca nu vor recunoaste.

Seba, putea sa fie tv-ul doar negru, deocamdata Steaua a castigat acea finala si pe langa asta o supercupa, plus participarile in cupele europene dupa revolutie in marea majoritate apartin Stelei.
                                Nu ma intereseaza cei care conduc, nici nu-i bag in seama!

Iar semifinala de UEFA vezi ca a prins acum mai de curand si a fost chiar la un pas de finala!!!!!

Si tot mai de curand Rapid a prins sfertul dar a dat de noi. Acum ma-ntreb Dinamo ce-a prins oare????
                                Attached Files
                                Last edited by Eu4yas; 9 April 2011, 15:53.
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google