Nu pot comenta decat atat legat de meciul...Vaslui-Dinamo...cei de la Dinamo au fost Penibili.Iar declaratia lui Porumboiu...super
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by PCH View Postsunt confuz in ceea ce-l priveste pe Andone! consider ca este un antrenor bun daca tinem cont pe ce loc este cu o echipa de doi lei! a avut super rezultate cu Dinamo in trecut, la fel si la Cluj...problema lui Dinamo nu este deloc Andone....tu crezi ca alt antrenor putea face ...........................
Astea-s rezultatele lui Ando. Aduceti-l pe Rednic inapoi. Ando e un catelus, se gudura pe langa aia mari, baga pe cine i se spune in echipa, n-are cojones.
Si n-ar fi nimic daca n-ar ataca cu arbitrajul.
Porumboiu i-a zis corect: Vasluiul e mic, de aia a trebuit sa-si faca echipa. Parerea mea e ca Porumboiu e cel mai priceput patron din fotbal.
Si mai e ceva. Faptul ca Vasluiul e provincia si Mucescu e din Bucuresti, face ca unii jucatori sa nu ajunga la nationala. Din pacate.
Ca despre echip Dinamos, super Torje da cu stangu-n dreptu cand trebuie sa suteze la poarta, Alexe vrea musai sa demonstreze ca are si picioru' drept si era sa dea jos avionul Iasi-Bucuresti , Bakaj ala e super pentru Albania.
Daca mai vreti figuranti in echipa, aduceti-l de la Dinamo 2 si pe Paun. Asta are nume predestinat la cat se infoaie in pene dupa un meci bun. Compenseaza cu 5 proaste dupa aia.
Comment
-
Andone intr-adevar..nu prea face echipa foarte bine! insista cu rubio, insista cu Liviu Ganea care are 2 suturi pe poarta in 3 meciuri...Danciu nu mai poate, Bordeanu e din alt film, Alexe si Torje m-au imbatranit cu 3 ani fiecare! daca o mai tin asa pana la sfarsit de campionat o sa am 52-53 de ani!
ce pot sa zic, am fost penibili! sunt interese cu clanul becali cred, nu imi pot da seama! oricum, Vaslui a jucat foarte bine, in special repriza a doua....nu am miscat!
Comment
-
Am vazut si Galati cu Urziceni....foarte slabi, galatiul comparativ cu vaslui! foarte slabi!
Pai verii, fratii becali cred ca impun mai toti jucatorii....Il Luce zicea ca l-au distrus pe Hagi cu transferurile alea! Cum dreacu sa il iei pe Zapata la Galata si pe Culio....ce dreacu ma, pe fata!
Comment
-
PCH, nu fi suparat. Consoleaza-te ca veti avea echipa de la anul. Nu asa ne spunem an de an, si noi si voi? Pana cand voi, mai vedem, noi de la anul. Asa a zis jiji.
PS: v-a batut echipa lui Stefan cel Mare, adevaratii razesi a lui Stefan de la Podu Inalt, tocmai pe voi, echipa din Stefan cel Mare.
Razesi de frunte: Wesley (cat a jucat) si Adaylton asta frate, nici nu zici ca are 37 de ani. Le da lectii de motivatie unor pusti ca Alexe, L. Ganea (care a fost schimbat ca alergase prea mult in meciul precedent ). Si imi inchipui ca ar avea din ce trai daca nu ar mai juca. S-ar retrage in Brazilia pe plaja, cu bauturi si gagici. Cam ce viseaza pustii lui Dinamo la 23 de ani.
Comment
-
Asa zicea Stan. ca vom afla si noi in curand. In Stan asta nici ma-sa n-are incredere, dar la smenuri nu-l intrece nimeni. O fi stiind el ceva. Acum sa vedem daca va mai si exploda, ca s-ar putea sa fie multi implicati si se desfiinteaza Liga.
Mda, ultimele vesti depre TM: ar fi vorba despre pasivele transferate anul trecut pe alta societate pentru a putea primi licenta, opasive care anul viitor s-ar lua in calcul pentru o noua licentiere. Concret, nu plateste TM datorile, adio licenta. Si Craiova la fel.
Probabil ca situatia sta incalcita va fi rezolvata in stil romanesc: spaga si acordarea licentei, oricum se inchid ochii la multe conditii ce nu se indeplinesc, in special la existenta conditiilor la grupele de juniori.
In Germania acum cativa ani federatia a impus existenta academiilor de fotbal la cluburi si acum rezultatul se numeste Borussia Dormundt.
Acum Sportul-TM 2-2. Daca astia au fata de campioni..........
Norocosii de la TM au dat gol in prelungiri.
Comment
-
Lasa ca are steluta fata de campioana, cand va aud...sau va roade ca echipele alea care luau pana acuma campionate nu mai conteaza deloc. sincer care echipa din liga 1 are fata de campioana sau care nu se va face de ras in europa?Last edited by pervert_dory; 10 April 2011, 20:51.Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!
Comment
-
Ce intrebi tu sunt 2 lucruri total diferite.
Trebuie sa recunosti ca doar ca Iancu n-are mana la fotbal. E in fotbal doar ca sa scoata niste venituri negre la suprafata. Uhrin asta imi lasase o impresie mai buna, dar e poet vad. Nu inteleg, daca a fost dat afara odata ce mai cauta inapoi. Lacatus zic , da mai, e fost o glorie a Stelei, e normal sa vina de cate ori vrea inapoi. Uhrin cred ca nici fotbal n-a jucat. Cum nici jucatorii Timisoarei nu o fac.
Trebuie sa inceapa meciul. Forzaaaaaaaaa Steauaaaaaaaaaa!Last edited by mr.K; 10 April 2011, 20:58.
Comment
-
Sincer sunt prea putin interesat de afacerile lui, il admir si pe el si pe porumboiu, neculae si altii care baga bani in fotbal si vor sa faca ceva frumos(cum a facut walter la cluj cu stadionul si echipa) nu ca unii inculti retardati ca si fecali care sunt sunati in fiecare zi de parca ar avea ceva bun de zis si nu baga un ban si ia numa jucatori de paie gratis si zice de o echipa si de alta ca n-are fata de campiona de parca echipa lui e vrea mare smecherie.penibil.Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!
Comment
-
Ai sa-l vezi tu pe Walter (de fapt in chema Buşca) cat de bine intentionat e. De fapt are ordin de la partid (PDL) sa faca o echipa, ca nu e Clujul fruncea si la fotbal.
Un snapan cu bani castigati din contracte publice, ca si Iancu cu bani furati statului roman de la RAFO Onesti. Dar ai zis ca nu te intereseaza. Sau Necula(i)e (probabil era beat ala de la primarie cand a scris certificatul de nastere, se mai intampla) de la Ploiesti care a falimentat asa: RA Tutunul romanesc, a luat gratis ADAS, ulterior Asirom.
Mamaaaaaaaa, ce de-a oameni bine intentionati in futbolul asta.
Bine, tu la 23 de ani inca n-ai aflat multe.
Dar daca tie iti place cum joaca Timisoara, e treaba ta sa fii subiectiv. E normal sa iti doresti sa fiti campioni.
Din punct de vedere european, la fotbal, Timisoara are ca tangenta doar numarul de spectatori.
Cum ziceti voi: Hai Cimisoara!
Dar dupa Steaua, Vaslui, Otelul.Last edited by mr.K; 10 April 2011, 21:14.
Comment
-
Da intr-adevar nu stiam treburile alea.Puteam sa jur ca tii cu oile, dar nu conteaza, poate sa castige orice echipa, as vrea vaslui (daca nu poate tm), are jucatori foarte buni, nu sunt subiectiv ca nici mie nu mi-a placut in ultimele meciuri cum a jucat tm dar daca te uiti bine nici o echipa nu rupe gura targului, cu atat mai putin steOAIA.fotbalul nostru e la pamant de aia suntem unde suntem!Last edited by pervert_dory; 10 April 2011, 21:30.Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!
Comment
-
Tin cu Steaua si cu Poli Iasi.
Dar am incredere in Porumboiu. Daca a putut Urziceni, poate si Vasluiul, chiar de e in provincie. Poate la anul. Bani are, nu prea vor jucatorii la Vaslui, oras mic.
De la jiji astept sa cumpere niste jucatori de se poate total diferiti de Dayro Moreno care putea sa joace doar miute in campionatul Columbiei si sa creasca vanzarile de gel din Romania. Si sa nu mai arunce cu bani aiurea pe de-alde Szekely, Dodel, Surdu. Pe Banel nu-l vreti la TM inapoi? Ca a spart toate becurile de la nocturna cu centrarile lui.
Comment
Comment