If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
ce ma o pierdut stana lu' fecali? campioniiii, oile, oile, oile...ma mir ca nu va e rusine de steoaia de acum, astia de vorbiti de palmaresuri si de istorie...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Mi'ati rupt creierii cu istoria asta... vad ca tine de "foame" bine de tot. Dca bate Steaua, toata lumea "vai ce echipa dom'le, cum sa nu bata, doar e Steaua...", cand o ia pe cocoasa intervine istoria... pana si Jiji cred ca e mai realist!
Hai, cei care tin cu Dinamo, turnati tot, aveti ocazia.
Propun totusi sa va uitati un pic si in curtea voastra, si sa ne luam impreuna de cap.
Niki, deja trebuie sa te gandesti la istorie si cand vine vorba de Dinamo. Deja va fi al 4-lea an cu titlu in afara Bucurestiului.
Daca ar lua Vaslui titlul, cu 15 mil de euro din UCL Porumboiu face echipa pentru 5 ani. Da Doamne, atat mi-a mai ramas sezonul asta.
Da Doamne si sa nu se bucure Iancu al Timisoarei nici macar de locul 2, chit ca balenoidul ala o fi net superior lui Jiji, dupa spusele timisorenilor de pe forum.
si asa ati ajuns la vorbele mele....hai sa lasam istoria, culorile, palmaresul ca nu joaca ele pentru noi si ne mai facem si de ras asa cum se face Becali...asta pe langa faptul ca e dobitoc, cred ca are si probleme de ordin emotional! nu e posibil sa spuna acum ca otelul e cea mai slaba echipa, ca steaua RUPE tot si dupa doua ore, cand pierde echipa sa isi sichimbe radical declaratiile! Sper sa se intample o minune si de la anul echipele din Bucuresti si in special Dinamo sa aiba o alta fata pentru ca, pur si simplu nu mai pot! Ma dispera, sunt obisnuit sa fiu superior, sunt obisnuit sa fiu campion, sunt obisnuit sa fac caterinca in peluza...nu suport sa iau bataie de la vaslui...pandurii....astra...u cluj...vreau Dinamo inapoi!
Asta o stiu...nu vad iesire, cel putin la Dinamo, tare imi e frica de mai rau chiar! Ma uit ca pana si Petroul a facut super stadion....nu a spus nimic, nu stiam nimic pana saptamana trecuta cand am vazut reportaj, e aproape gata! si e SUPER STADION! culmea, echipa e pe locul 1 in B, deci sunt sigur ca revine in A....U Cluj face stadion....Cfr are deja....noi ramanem pe loc! Dinamo este un stadion vechi, bun pentru aruncatul cu prajina si atletism, ghencea este o ruina, daca nu credeti va invit la stadion, giulesti nu mai zic! si vorbim de Bucuresti, CAPITALA unei tari care se vrea EUROPEANA!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment