Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La anul se va intampla aceeasi poveste de cativa ani incoace, in reluare: Jiji va da jumatate de ecipa, va cumpara alta jumatate, niste panarame libere de contract in mare parte si vreo petarda adusa bani multi, si va vrea sa faca bici din rahat.

Sa puna mana pe telefon si sa ceara sfaturi de la Porumboiu. Si sa nu mai dea la toti acelasi salar. Ca nu e e comunism.
    La alde Bicfalvi, 5000 pe luna, unuia ca Wesley 20.000 pe luna.
    Last edited by mr.K; 11 April 2011, 11:28.

Comment

• Niste tarani prosti cu totii..fotbalisti de doi lei care fac tara de ras pe unde ies cu capul in EUROPA..si aici vorbesc de absolut toate echipele care joaca si ele pe unde apuca in alte campionate europene...halal NATIONALA DE FOTBAL si ..halal echipe de fotbal din tara!!!
      RUSINE LOR....HUUUAAAA

Cand ies pe afara,,iau cate un sac de 3 duble de GOLURI,,fara numar,,deci numai merita astia atentie deloc din partea noastra!!

Comment

• asta este mentalitatea in tara asta!...ma reprofilez, HAI OLTCHIM!

Comment

• Vezi sa nu se desfiinteze pana la urma si aia.
          Raman la fotbal: Hai Vasluiul!

Comment

• nu ma, au revenit asupra deciziei! sunt pe treaba si mai mult, ieri au luat titlul pentru al 5 lea an consecutiv!

decat sa ma uit la dinamo-steaua mai bine vad 7 episoade din Nils Holgerson si gastele salbatice

Comment

• "Tanar si nelinistit" deja e dezmat ca actiune, fata de meciul Stelei de aseara.
              Si cand il aud pe Jiji ca Bicfalvi in sus, in jos. N-am eu ochi de nu vad nimic bun in Bicfalvi asta? La ce e bun in afara de a distruge vreun atac al adversarilor prin fault, ca atat stie?

Asta e rolul exclusiv al unui inchizator de prin anii '60-'70. Suntem in 2011. Doamneeeeee.

Comment

• cred ca daca as face 2 luni antrenamente cu o echipa ca asta...sa zic acum sa intru in pregatire cu o echipa gen Dinamo, sa prind si pregatirea de vara, pai cand incepe turul cred ca le dau jet alora pe la mijloc! si nu cer mult...1000 de euro pe luna!) daca confirm!

Comment

• Sa faci contract cu fratii Becali, daca vrei loc in echipa. La 1000 de euro salar pe luna, de unde le mai dai si alora? Dintr-un eventual transfer?

Comment

• De-abia astept sa vedem cum asezi echipa ma. Vezi ca-n poarta se baga un singur om da?

Lasand gluma la o parte, eu daca as fi patron cred ca i-as da echipa pe mana lui Andrei Vochin. Vorbesc serios.
                    Nu stiu cine mama dracului a inventat regula asta cu inchizatori, para inchizatori si mega inchizatori. Se duce Steaua la Astra si joaca frate cu aproape 3 inchizatori,Bicfalvi din topor, Gardos (cred ca-l ametesc si pe-asta de n-o sa mai stie de el) plus Marinescu (juma de inchizator), vezi doamne sa reteze din start multiplele atacuri ale Astrei.
                    Pai bai antrenorilor, duceti-va-n pisicii mei la gara la Progresu, fiv-ar gandirile ale dreacu sa va fie, pai cine e Astra mai nene sa joci cu 127856423785482365893129035790123 de inchizatori?????????
                    Ma uitam aseara la terminatii astia, bai deci sarea mingea din Bicfalvi, mama mama mama, frateeeeeeeee, Bicfalvi, du-te frate si citeste o carte, daca nu beletristica, du-te si incearca dex-ul fotbalului, cum sa lovesti o minge cu siretul, cum sa dai o pasa cu latul, fa cevaaaaaa. Daca nu du-te copile si lasa-te.
                    Pe langa el, ia-l si pe Banel si pe Tatarusanu (vezi doamne era suparat pe Duckadam, pai bahhhhhhhh portarule, la Apaca sau la ce esti, invata sa prinzi o minge), ia-l si pe Onofras si pe toti.

Daca eram antrenor sau ceva acolo la Steaua, ii alergam cu bata pe teren, aveti cuvantul meu!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Vin si eu sa te ajut la alergat aceasta echipa de intinzatori de maini...la bani si atata...pe ei ..pe ei...pe...
                      CARPE DIEM!

Comment

• hahahaha, pai asta este fotbalul modern cu 4 inchizatori in fata fundasilor.....la noi nu joaca tot asa cu patrascu si kone? il tine pe bakaj ala pe banca sau pe benzi! ala trebuie sa fie al doilea varf! moti a jucat fudas central dar in partea stanga, el fiind dreptaci...nu mai zic nimic ca iar ma apuca dracii! cand stiu ca eu ma chinui pentru un rahat de salariu si altii isi bat joc pe sute de mii de euro imi vine sa ii alerg cu AK47 ce nuia!)

Comment

• As sta pe post de Sniper undeva in tribune si cum ar gresii...zbang ..asa ca toaca nervi oamenilor si mananca banii patronilor degeaba!...Sa vezi atunci curatenie.
                          CARPE DIEM!

Comment

• pai am ramane sa ne uitam doar la liga a doua in doar trei etape!

Comment

• Despre Tatarusanu ce sa zic, un portar prea tanar pentru o echipa ca Steaua. Numai Casillas a fost exceptia ca tanar si care confirma fara greseli majore. Tatarusanu a mai comis-o de cateva ori, are reflexe, dar mai are de invatat.
                              Am sustinut intotdeauna politica lui MU: mah, la portari nu ne jucam, luam batrani si buni, ca doar nu-i punem sa alerge in timpul meciului.

Comment

• Mie nu imi place deloc Tatarusanu, sincer! nici cei de la Dinamo nu sunt foarte buni, naumovschi ala e petarda, dar Tatarusanu e slabut! are potential dar inca nu merge, Pantilimon cred ca este mai bun! din pacate eu am ca punct de reper pe Lobont care nu are nevoie de alte prezentari si de aia poate sunt exigent!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google