Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • legat de incidentele din giulesti,am citit parerile voastre,multe in necunostiinta de cauza!precizez ca in perioada 2000-2008 participam la fiecare meci al echipei Dinamo indiferent de oponent,competitie sau ca ploua,ningea ori erau 50 de grade afara!pot spune ca sunt dinamovist convins dar am ramas profund socat si dezgustat de reactia jandarmilor....pot fi catalogati drept niste animale ordinare,nu este normal sa bati oamenii....in momentul in care a inceput evacuarea jandarmeria a format un "tunel" prin care treceau acei "drogati sau huligani" cum ii numesc in general cetatenii sau gospodarii,total normal,nu erau violenti in momentul evacuarii,erau chiar speriati,mergeau aplecati,nu e normal sa dai in ei nici daca dadeau foc la stadion,sunt legi,amenzi,puscarie eventual,dosare dar nu violenta!!!suntem in 2011!nu e normal sa bata o peluza intreaga din vina a 10-15 care pot fi identificati,amendati,dosare penale,interzisi!CLAR!asta se mai intampla prin africa centrala si coreea de nord!

    cat despre aroganta dinamovistilor(nu am retinut colegul care a spus asta,apropo,Dinamo nu a fost la retrogradare NEVER)cred ca este doar o falsa impresie a ta,probabil o frustrare!e normal sa fim putin superiori voua!

    Comment


    • lasa ma , ca mai trebuiesc si perpeliti cu bastonul umpic , sa se invete minte sa nu mai arunce cu fumigene si petarde in tribuna zero , in multime.
      o mai repet , aia nu au venit cu ganduri pasnice la stadion , au facut huliganism si la iesirea fortata pozau in victime.

      Comment


      • Bata pe ei. Chiar de nu-s toti vinovati, preventiv e bine asa, ca isi asuma riscul facand parte din galerie. O sa le zboare ideile din cap pe viitor.
        Ma uit la TV la meciuri din Premier, din Primera si vad copii pe stadion, lumea canta. Normal ca mai sunt si incidente, dar rare. Sincer, nu am dus juniorul pe stadion, nu are ce invata, cu toate ca e terminat dupa fotbal.
        Noi n-avem fotbal si ne dam in spectacol numai cu ultrasii. Si cu presedintii de club. Avem "n" posturi de sport si nu aveam ce prezenta, doar discutii si pareri.
        Concluzia: e de ajuns sa citesti statistica dupa fiecare etapa, la atat se rezuma ligile lui Mitica.
        Tin de mic copil cu 2 echipe din tara (una a retrogradat), dar sunt 10 ani de cand nu ma mai enerveaza vreun rezultat nefavorabil.
        Din ciclul "mari antrenori": Sumudica, Lacatus, Falcosul, Moldovan, Lopez Caro, Bonetti ca sa zic si de strainezi: Baieti, "afara" ati vinde popcorn pe stadioane!
        Last edited by mr.K; 15 November 2010, 17:27.

        Comment


        • Draji tovarăşi,
          vreau să vă mulţumesc pentru faptul că exact ce se vede la TV se scrie şi pe forum, adică KK-MAKA.
          Trăiască Liga lu' Mitică şi Partidu' Poporului.
          Hai Avântu Prăbuşirea !
          Numa bine.
          Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
          sigpic

          Comment


          • Adica? Daca ma apuc sa scriu ce aud (fara sa amintesc ce vad, ca nu prea am ce aminti) pe stadion, umplu doua pagini fara sa ma repet. Iar la TV e pierdere de vreme sa urmariti vreo emisiune care dezbate etapa sau ceva din cupa. Vorbesc aceeasi oameni pe nspe posturi de sport (cam multe la o tara asa mica si fara fotbal).
            Oricum, la fotbal se pricepe toata lumea. In fiecare tara. Noi avand mai multe "dotari" ca popor, ne pricepem toti, nu doar la fotbal, ci la orice.
            Acusica vom deveni stapanii lumii.
            Aici lumea scrie doar pentru a combate simpatizantii altor echipe, stelisti vesus dinamovisti, rapidisti versus toata lumea ca ei au fost echipa napastuita pe vremea tovarasului ceasca, suporteri stelisti versus ciobanu' etc. La asta se rezuma fotbalul nostru: la cine are gura mai mare.

            LE: ca dovada ca lumea stie fotbal, s-a stabilit cine va lua campionatul in urma sondajului efectuat pe un esantion reprezentativ de doar 51 de persoane. Si in clasament apar 4 echipe, niciuna dintre ele nu se afla pe primele 2 locuri in clasamentul Ligii I. Propun un sondaj cu cine va retrograda.
            Last edited by mr.K; 16 November 2010, 11:18.

            Comment


            • Adică ne certăm, ne contrariem, ne înjurăm câteodată şi te miri pentru ce ! Pentru un fotbal fără valoare şi fără viitor. Păcat, spirit există dar fotbal nu prea. Eu personal sunt foarte dezamăgit de drumul fotbalului românesc, nu mai trăiesc cu emoţie nici măcar un meci al echipei naţionale darmite un meci de campionat. Suntem la pământ şi atâta ne frământăm de parcă am fi în vreo finală de cupă. RIP Liga I Burger, hamburger, cheesburger, etc...
              Numai bine.
              Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
              sigpic

              Comment


              • etapa de succes pentru cfr , toata clasatele peste sau incurcat
                cu blat fara blat a fost foarte profitabila etapa asta.
                gigi intrebat daca sa uitat la meciul cu cfr-bistrita , eu ma uit doar la echipele care sunt mai sus de steaua , dar cfr este peste steaua din cauza golaverajului
                daca o tin tot asa , va trebui sa vizioneze f multe meciuri

                Comment


                • SOLIDARITATE INTRE FANI
                  Privind imaginile apocaliptice de la meciul Rapid - steaua unde jandarmi cu zambete pe buze bateau cu bestialitate pe fanii stelisti din tribune fanii nostri au gasit de cuviinta sa isi exprime solidaritatea cu acestia impotriva tratamentului brutal la care au fost supusi. Un gest normal, omenesc, firesc pe care fanii nostri au gasit sa-l faca si care nu ar trebui sa starneasca nici un fel de mirare. Dealtfel suporterii celor mai mari rivale ale noastre au fost alaturi de noi in alte dati semn ca solidaritatea nu este unilaterala. Acest gest vine dupa acela cand fanii dinamovisti nu au protestat deloc la auzul imnului echipei din Craiova, cantat in memoria celui care l-a scris, recent decedat, gest care a uimit profund pe fanii Craiovei. Nimic nu poate fi mai normal: fotbalul nu trebuie inteles ca o dusmanie pe viata ci o RIVALITATE care nu trebuie sa duca la violenta si comportamente dereglate.

                  Comment


                  • Frumos mai zici. Dar nu tine mult. Doar pana se incalzesc baietii. La un meci la Iasi de exemplu, galeria Rapidului a strigat jumatate de meci impotriva Stelei. Si jucau cu Poli Iasi. Depinde cat bausera pe drum, din Bucuresti pana la Iasi.Si aveau motiv sa strige impotriva lui Poli, cu un sezon in urma, chiar in Giulesti, i-am lasat fara loc de cupe europene. Dar..........mai bine ma uit la

                    PS: orice gest de genul celui descris de tine e vazut ca o slabiciune de taberele adverse. Sau ca un moft, pentru a da bine. Ca atunci cand pe langa Hummer iti cumperi si o Toyota Prius doar ca sa te dai ecologist, ca in rest te dai cu Hummerul.
                    Last edited by mr.K; 16 November 2010, 15:41.

                    Comment


                    • Bucuresti Iasi -> 400 de km . Daca au plecat cu rapidul de 12 au facut vreo 7 ore deci timp garla .

                      Frumos gestul suporterilor dinamovisti!
                      9! 9! 9!
                      sigpic

                      Comment


                      • Probabil aveau meci cu steaua etapa urmatoare!Oricum,vad ca la Dinamo au inceput sa "domine" cantece de incurajare si mai putin injurarea rivalelor!...sunt multi care inca nu au ce cauta pe stadion dar asta nu inseamna ca trebuie batuti/ucisi etc....sunt legi,sa se aplice!sa ii interzica,sa le dea amenzi!etc etc...dar nu le raspunzi cu violenta!nu e normal!

                        Comment


                        • exact, sunt multi care nu au nici o legatura cu meciul sau nici nu ii intereseaza scoru dar vin ca sa dea cu pumnu'(doar doar o fi scandal-nu dezorganizatoru)
                          ....eu o sa merg pe stadion cand o sa fie ca in anglia unde fanii marilor rivale intra la meci pe aceas poarta in acelas timp....
                          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                          prost.

                          Comment


                          • Originally posted by PCH View Post
                            Probabil aveau meci cu steaua etapa urmatoare!Oricum,vad ca la Dinamo au inceput sa "domine" cantece de incurajare si mai putin injurarea rivalelor!...sunt multi care inca nu au ce cauta pe stadion dar asta nu inseamna ca trebuie batuti/ucisi etc....sunt legi,sa se aplice!sa ii interzica,sa le dea amenzi!etc etc...dar nu le raspunzi cu violenta!nu e normal!
                            Tocmai o luasera de la Steaua cei de la Rapid. Totusi, zi-mi si mie cum sunt verificati cei interzisi pe stadion. Sta ala de la poarta si ii verifica la buletin pe o lista? Ca eu unul asa am vazut.
                            Daca ai 1000 de interzisi, cum procedezi in mod real sa-i blochezi sa intre pe stadion? Cand el poate intra pe orice poarta? Si daca il identifici ca a facut scandal si el era interzis, ce faci? II dai amenda si il mai interzici odata?
                            Respect e si cand ambele echipe se scriu cu litera mare (sau ambele cu litera mica, daca nu te formalizezi).Vezi steaua-Dinamo.
                            Revenind la oile noastre cum se zice, un campionat e puternic cand mai si exporta jucatori si antrenori in campionate mari, la echipe mari. Nu liga II din Rusia, Segunda in Spania, echipe de subsolul clasamentului din campionate medii, sau campionate din Asia unde gasesti doar entuziasm si petrodolari.
                            Care e ultimul mare antrenor plecat de la noi? Sa nu spin acareva de Mircea Lucescu, as putea si eu sa antrenez cu un buget de 70-100 de mil de euro pe an pentru a cumpara brazilieni si sa o mai dau in bara din cand in cand si cu aia, avand o singura rivala in campionat: Dinamo Kiev.
                            Sau Hagi. Hagi nu este un antrenor bun. Daca era bun, nu mai era liber de contract. De la Galatasaray a fost demis, de la echipa nationala a Romaniei la fel. Unde a facut Hagi treaba? Crede cineva ca Hagi este un nume ca antrenor? A jucat fotbal in Italia, si-a creat un nume acolo. Insa a avut vreo oferta din Italia? Are un nume si in Spania. Dar vreo oferta? In America a scris istorie in 1994, toti americanii il iubesc. Dar i-au facut vreo oferta? Ce a facut ca sa ajunga la Galatasaray?", a scris Fotomac
                            Relevant zic eu.
                            Respectul e doar in cuvinte, declaratii sforaitoare. Toti sunt prieteni cand se coalizeaza impotriva unei echipe, devin dusmani cand au meci direct. Jucatorii sunut niste caractere minuscule, cum naiba sa il pot caracteriza pe unul care saluta cu "m..e Steaua" doar pentru a demonstra cat de legat pe viata e el de echipa sa.
                            Observi ca am scris de mai multe echipe, sa nu fiu subiectiv. Sa-l amintesc si pe mare rapidist Coman care se gandea doar la bani si postul de titular asigurat, ca a reusit sa plece la Brasov.
                            Numai bine tuturor, testul adevarat e cand jucam cu vreo echipa de locul 5-6 din alt campionat, in Europa. Atunci se vede ce varza suntem.
                            Last edited by mr.K; 17 November 2010, 10:43.

                            Comment


                            • in mod normal cei interzisi trebuie sa se prezinte la sectia de politie si sa urmareasca acolo meciul dar legile de la noi sunt tare "bine" facute!

                              pai se vede valoarea,Dinamo si Rapid nu mai prind europa,Steaua este praf in grupe,a pierdut cu Liverpool(echipa care se afla pe locul 18 in Anglia) etc....asa este,suntem la pamant!!!diseara e Romania - Italia...sa vedeti uratenie de meci,Italienii sunt vai de ei iar noi si mai rau

                              Cfr ce a mai miscat in UCL dar nesimnificativ,eu vad fotbalul altfel,se joaca pe trofee,pe puncte,nu pe o simpla participare,o echipa buna are un orizont,se lupta pentru ceva,noi ne bucuram ca suntem prezenti acolo unde este normal pentru cei normali sa fie!
                              Last edited by PCH; 17 November 2010, 11:30.

                              Comment


                              • lasa ca se antreneaza in continuare dinamo pe ucl , da si cand o ajunge acolo...toate dopurile de sticla la ei trag

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google