Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In urmatorii 10 ani nu va mai juca nici o echipa romaneasca in Champions League, indicele UEFA e praf pentru Romania ca urmare a "realizarilor" din ultimii ani. Si cum CFR-ul si Urziceniul joaca/au jucat in grupe doar pentru ca au avut acces direct (doar Steaua a castigat turul preliminar o singura data, de altfel, ca odata a avut tot acces direct), odata cu pierderea accesului direct in grupe pentru echipa campioana, nu cred ca, ORICINE ar castiga campionatul ,va putea elimina echipa de pe locurile3/4 dintr-un campionat adevarat. Astept meciurile:
    Steaua/dinamo/Rapid/CFR etc (Romania) cu - Arsenal/Juventus/OL/Bayern/M U/Valencia sau cine o mai fi pe locurile alea si sunt cap de serie in turul preliminar. Vom fi tocatura pentru carnati.

Comment

• Dinamo a avut norocul asta.... a jucat cu Manchester/Lazio etc si e greu,daca nu imposibil.....fofule,daca tu compari CFR cu Dinamo da-mi voie sa

daca nu ma insel anul asta e ultimul in care "campioana" joaca direct in grupe!

Comment

• Dupa meciul de aseara de la Basel, m-am gandit ca poate castiga campionatul chiar si Otelul sau Timisioara, oricum nu se va face de ras mai tare decat echipele participante in CL pana acum. Cu demonstram atata neputinta in jocurile din Europa, nu pot pricepe. Cum sa nu banuiesti meciurile din Liga I ca sunt blaturi? Bistrita e un exemplu graitor cum moare cu unele echipe si cedeaza cu 0-3 cu alte echipe. Aia care au "castigat" cu 3-0, s-a vazut ce valoare au.
        Huooooo!!!!!!!!!
        Bine ca la anul nu ma suntem in grupe, ca asa nu mai trebuie sa preia meciul TVR-ul. Sa am de unde alege, dintre mai multe meciuri adevarate, nu coregrafii ratate ale unor jucatori de duzina si izbucnirile unor antrenori fara valoare. Si cand ma gandesc ca pe Culio asta il vedeau unii naturalizat,doar dupa 2 goluri date Romei, ma pufneste rasul.
        Gata, inapoi la mocirla din campionat, dupa meciul de joi al Stelei.

Comment

• Niculae o va părăsi din iarnă pe Dinamo pentru o nouă experienţă în străinătate. De astă dată în China, cea mai probabilă destinaţie fiind Shandong Luneng.

Exportam puternic, nu? Numai in campionate unul si unul.

Comment

• Gata, s-a tras cortina. De acum, toata iarna o sa ne uitam la sport la declaratiile belicoase ale lui jiji, borcica, copos, iancu.
            Pe cat pariu ca nu ma mai uit la emisiunile informative de sport?
            Mai bine la ski, la curling. Acolo e civilizatie, respect.

Comment

• si eu care credeam ca se duce miner in china...ca la fotbal e cam paralel!

bine ca a venit pauza asta ca ma saturasem de astia...stai ca incep amicalele din antalya...va dati seama pregatiri ce fac aia in antalya?!

Comment

• Stai sa vedem daca pleaca, treaba nu-i sigura inca.
                Multa lume, putini oameni...

Comment

• lasa ca a plecat Garat...cica nu sa acomodat(varianta oficiala)dar jucatorul spune altceva,ceva ce stim cu totii de mult....

oare nu le este rusine?cum sa spuna ca nu sa acomodat cand l-au tinut pe banca pana a facut hemoroizi!ala,fundas fiind a marcat de 2 ori in putinele meciuri jucate,trantorul de niculae cate goluri are??nu mai vreau sa aud de ei!

Comment

• Si printul Cristea a plecat la U Cluj si Ousmane N'doye la Astra Ploiesti.

Comment

• de cristea chiar nu ma intereseaza,bine ca a plecat,dar N'doye?cum ma sa il gonesti pe ala???
                      pffffff

Comment

• De la Steua a plecat Zapata si se pare si Abrudan pana acum .
                        Forza Steaua

Comment

• sa plece si becali impreuna cu ei

Comment

• Si bagi tu bani la echipa?
                            L-am luat pe Dica, am rupt inima targului...

Comment

• Dica este batran nu mai joaca cum juca odata

Comment

• a jucat Dica vreodata? era cel mai fluierat si injurat om din ghencea(dupa george becali)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google