pe tine te IGNOR total cand vine vorba de Dinamo si steaua! esti mult prea mult pe langa subiect!
Liga I Si Tot Ce Tine De Ea Si Cupa Romaniei in Fotbal
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mai aveti un pic si va luati la bataie! In niciun fel nu ii inteleg pe Dinamovisti...ce atata patima pentru echipa care nu are cine stie ce performante notabile.Steaua asa cum a fost are o Cupa a Campionilor,O Supercupa a Europei si o finala...deci domnilor hai sa nu mai dezbatem acest lucru.Sa ajunga si alte echipe sa aibe aceste performante pe care le lauda pana si mai inaltii dinamovisti si apoi....Succes si succesuriCARPE DIEM!
Comment
-
mai lasati-ne frate cu pseudo cupele voastra,era alta competitie,se jucau 5 meciuri si gata finala! ce echipe a intalnit steaua atunci?? daca nu erau englezii suspendati din competitie mai lua steaua cupa campionilor la sticlism!
asta e diferenta intre suporterii samantari ai stelei care nu cunosc 2-3 jucatori din echipa si noi,dinamovistii!
acum nu e in stare sa bata pe scornicesti si vorbim de cupe si competitii!
Comment
-
Real, AC Milan-aia care au cele mai multe cupe 9, respectiv 7 erau campioane la bridge probabil.
Mai lasa englezii, au revenit in fotbalul european si cate cupe au castigat de cand au revenit? Parca imi aduc aminte cu greu ceva legat de MU, o furaciune de la Bayern.Last edited by mr.K; 28 December 2010, 17:21.
Comment
-
vorbeam de perioada anilor 80 nu de prezent! atunci liverpool era o forta,aston villa si altii! daca erau in competitie nu mai prindea steaua nici meciul 3,nu stiu daca era cu optimi,sferturi,etc...din 4-5 meciuri jucai finala!
in fine,in perioada 2000-2010 Dinamo reprezinta cel mai prolific club de fotbal,rezultatele vorbesc!
Comment
-
@PCH lasa-i cu amintirile lor si cu echipa care joaca pe un stadion cu nume de cimitir. In ultimii ani tot timpul ma duc sa vad meciurile directe cu suporterii echipei ovine si tot timpul la sfarsit ma stric de ras. Eu o sa propun in retur sa joace aia de la Dinamo 2 poate asa reusesc si ei sa castige ca altfel.... nu prea reusescsigpic
Comment
-
Originally posted by PCH View Postmai lasati-ne frate cu pseudo cupele voastra,era alta competitie,se jucau 5 meciuri si gata finala! ce echipe a intalnit steaua atunci?? daca nu erau englezii suspendati din competitie mai lua steaua cupa campionilor la sticlism!
asta e diferenta intre suporterii samantari ai stelei care nu cunosc 2-3 jucatori din echipa si noi,dinamovistii!
acum nu e in stare sa bata pe scornicesti si vorbim de cupe si competitii!
Ma stric de ras cand vad cum te zbati! Te compatimesc!
Ti-am mai spus eu, veti trai in umbra noastra always!9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment